Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 188.
-
Μετά από αρκετές μέρες δοκιμής και 2-3 φορές flashαρισματος, με καθαρή και με factory reset, μπορώ να πω και εγώ πλέον ότι ισχύει. Δεν έχει κάπου συγκεκριμένα πρόβλημα αλλά υπάρχει "γενικώς" ένα ανεπαίσθητο σκάλωμα. Π.χ γράφεις σε ένα φόρουμ ή προσπαθείς να στείλεις ένα sms.....lagαρει συνεχώς με αποτέλεσμα να είναι μόνιμα δυο με τρία γράμματα πίσω! Άλλο παράδειγμα.....στο τράβηγμα κάτω για ανανέωση/refresh στο facebook ή στο ταχυδρομείο, η οθόνη παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και επανέρχεται κανο…
-
Δεν είναι απλώς φθηνότερα, είναι σχεδόν μισή τιμή!!! Και από την φωτογραφία τουλάχιστον φαίνεται η ίδια. Επειδή πήρα ήδη την άλλη δεν θα χρειαστώ (ελπίζω!!) σύντομα άλλη. Αν τυχόν αγοράσει κάποιος από το site απλά ας ανεβάσει καμία φωτό για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε πως είναι, αν είναι ίδιες κλπ.....
-
Παράθεση από Vash_GR: “Παιδιά μια ερώτηση/παρατήρηση. Σε RN2 πέρασα κανονικά την έκδοση και είδα στο android security patch ημερομηνία 2016-12-1. Στην προηγούμενη ήταν κανονικά (Μάιος 17 νομίζω, κάπου εκεί). Είναι κάποιο λάθος στην αναφορά απλά ή όντως δεν έχει περαστεί? ” Χμμ.....δεν το είχα προσέξει. Και σε μένα την ίδια έχει!
-
Της μάνας του! Όταν 7 στις 10 Nohon με 20% ποσοστό, εισερχόμενη κλήση και σβήνει το τηλέφωνο, ε........δεν το λες και σωστά αυτό. Το θέμα πλέον είναι που να βρεις της εταιρείας γιατί όσο περνάει ο καιρός έχω την εντύπωση ότι γίνεται όλο και πιο δυσεύρετη. Αντιθέτως Nohon βρίσκεις πιο εύκολα, οπότε μάλλον είναι θέμα του πόσο χάλια είναι αυτή που ήδη έχεις με το ρίσκο του να πάρεις κάποια και να μην δουλεύει σωστά.
-
Παράθεση από kinezakias: “Σε RN2 εγκατασταθηκε. 1.Με καθε εκκινηση μου βγαζει καμμια 10ριά φορες σπαστικη ειδοποιηση ''καντε εκκαθαριση της εφαρμογης (ποιας αραγε;) απο το Ρυθμισεις-εφαρμογες συστηματος κλπ κλπ'' 2.Δεν ανοιγει η εφαρμογη mail 3.Το ξυπνητηρι δεν χτυπαει οταν η συσκευη ειναι απενεργοποιημενη,πραγμα που με καποια προηγουμενη Rom (δεν θυμαμαι ποιά) συνέβαινε. ” Μιας και την εγκατεστησα και γω να πω σχετικά με τις παρατηρήσεις του φίλου kinezakia: 1. Προσωπικά δεν μου βγάζει αυτήν τη…
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω φρικάρει λίγο........Από τότε πού πήρα το τηλέφωνο χρησιμοποιούσα έναν aftermarket φορτιστή 2Α με τον οποίο οι φορτίσεις γινόντουσαν ταχύτατα. Επειδή κάπου τον ξέχασα άνοιξα της μάνας του απ'το κουτί. Ε.....πιο αργός και από την καθυστέρηση!!! Φανταστείτε στην φόρτιση με χρήση, το ποσοστό αντί να ανεβαίνει ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ!!!!!!! Πλήρης φόρτιση σε 3 ώρες.... Ο φορτιστής δεν υποτίθεται ότι είναι 2Α?
-
Παρών και γω!! Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξω τηλέφωνο. Το πάω "γόνατο" το κινητό όλη μέρα.....σερφαρισμα, παιχνίδια, gps, e-banking...... Τώρα τελευταία άρχισα βλέπω και ταινίες! Πάει μια χαρά και με καλύπτουν οι δυνατότητες του. Συνήθισα μεχρι και την χάλια κατανάλωση του . Καινούριο θα πάρω μόνο αν τα κλάσει. Να δώσω τώρα ένα χ ποσό για να πάρω ένα άλλο με απλά λίγη παραπάνω ram, ίδια σχεδόν κάμερα και να είμαι μέσα στο placebo "ουαουυ..... Πάει καλύτερα ο MTK xxx ή πετάει ο snapdrag…
-
Καλο μήνα σε όλους και καλή επιτυχία. Ωραία κίνηση, ευχαριστούμε πολύ.
-
Παράθεση από BillyVan: “Καλημέρα. Δυστυχώς μετα απο πολλες δοκιμές η συγκεκριμένη έκδοση έχει εξαιρετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και σε μένα. Μήπως τελικά υπάρχει πρόβλημα για τα Redmi Note 2? ” Η συγκεκριμένη δεν είναι ουτε καλύτερη αλλά ούτε χειρότερη στην κατανάλωση από κάποια άλλη προηγούμενη rom τουλάχιστον σε εμένα. Το drain είναι το ίδιο χάλια όπως ήταν πάντα με το RN2. Επειδή όμως έχει την καλύτερη διαχείριση ram που έχω δει ποτέ στο τηλ. δεν την αλλάζω με τίποτα. Μιλάμε από 1.2 έως …
-
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο ή όχι να ξαναμπεί σε κάποια επόμενη rom, αλλά ήταν χρήσιμο το κουμπί Power να τερματίζει τις κλήσεις. Εκτός αν είναι κάπου χωμένο και δεν τοχω πάρει πρέφα!
-
Παράθεση από gkalen: “@Greektrooper Καλά , πώς σου ήρθε αυτό ???? Το sms mod θα υπάρχει πάντα. ” Γιατί όσο και να φαίνεται περίεργο την σήμερον ημέρα, χρησιμοποιώ ακόμη sms, οπότε είναι ίσως και η μόνη που με ενδιαφέρει!!