Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 188.
-
Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro ανακοινώθηκαν από την Infoquest. Πηγή: Επίσημη σελίδα Infoquest Απο 249€ το RN4 και στα 219€ το 4αρι Pro.
-
Επιλογή Κινητού
ΜήνυμαΒασικά μιλώντας με κάποιους γνωστούς και φίλους δυστυχώς διαπιστώνω ότι υπάρχει μία σχετική άγνοια-παραπληροφόρηση σε ότι αφορά τη φάση Sd/Mtk. Ναι μεν ως επί το πλείστον η Qualcomm έχει καταφέρει οι επεξεργαστές της να είναι εν γένει ανώτεροι των αντίστοιχων Mtk, σ'αυτό όμως που δεν δίνει κανείς σημασία είναι οι διάφορες παραλλαγές που ισχύουν σε συγκεκριμένες συσκευές όπως αυτή. Και σε αυτή την περίπτωση ο συγκεκριμένος Sd έναντι του συγκεκριμένου Helio δεν υπερέχει σε τίποτα. Φυσικά η καλύτερ…
-
Παράθεση από ConstantinosG: “Ξέρει κανένας αν θα υποστηρίζει nfc? ” Με τον MTK δεν υποστηρίζει σίγουρα. Δυστυχώς για τον Snapdragon δεν έχω βρει κάτι (τουλάχιστον εγώ). Αυτό που είδα είναι ότι δεν θα υποστηρίζει quick charge!!
-
Ένα πρόχειρο τεστ για όσους αρέσκονται σ'αυτά: Snapdragon 625 vs MTK X20
-
Παράθεση από thiras: “Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις.. Δεν έχει νόημα να κάνεις παρατηρήσεις σε ύφος δασκάλου σε παιδια που είναι αδιάβαστα,δεν διαβάζουν τους οδηγούς και δεν ξέρουν το μάθημα... Φιλικά πάντα.... ” Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, έχω την άποψη -μιας και είμαι και εγώ σε κάμ…
-
Παράθεση από dreamlord1970: “παιδιά καλημέρα, ποια από τις πρόσφατες stable είναι ή καλύτερη σε διαχείριση ενέργειας γιατί ή 8.0.1.0 που φοραω τώρα πάνω ξελιγωνει την μπαταρία αμέσως. Στάλθηκε από το Micromax A311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε μου πλέον είμαι πεπεισμένος ότι το θέμα μπαταρία στο συγκεκριμένο κινητό δεν έχει τόοοοοσο μεγάλη σχέση πια όσο νομίζουμε με τις εκάστοτε rom. Βέβαια μιλάω για τις stable, dev δεν έχω δοκιμάσει. Από την στιγμή που το πήρα με την International της μαν…
-
Με αφορμή το θέμα που είχε ένας συνφορουμιτης δύο σελίδες πριν με το power button του, θέλω να ρωτήσω κάτι.....έχω ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα οθόνης με τα volume buttons. Σήμερα παρατήρησα ότι πατώντας το volume down δεν ξυπνάει το κινητό. Στις υπόλοιπες λειτουργίες (volume σε τραγούδια/videos) ακόμα και στο twrp δουλεύει μία χαρά χωρίς δυσκολία. Εγώ όμως γιατί είμαι "σχεδόν" σίγουρος ότι παλιά άνοιγε και με το κάτω?? Αν είναι θέμα hardware λογικά θα το εμφάνιζε παντού, αν είναι θέμα ρομ τι στο…
-
Παράθεση από Moneytarey: “Για τον φιλο που λεει οτι εχει θεμα με τα μηνυματα, εχεις 2 σιμ στη συσκευη; αν οχι, αλλαξε θεση της σιμ σου και αν εχεις εφαρμογη τυπου handcent διωχτη, και μεινε με τη "μαμισια" ” Ναι έχω 2 σιμ στην συσκευή αλλά τελικά αλλαξα ρομ όπως μου είπε κάποιος φίλος πιο πισω (έβαλα την 8.0.2) και δουλεύουν κανονικά. Δοκιμασα και από τις 2 Sim και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν . Σαν εφαρμογή δεν έχω δουλέψει κάποια άλλη οπότε παίζω μπάλα με την μαμα.
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από Greektrooper: “ ” Πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε να στείλεις σε άλλο νούμερο μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα με αυτο...Φαντάζομαι κάρτα και λοιπά όλα καλά; ” Δεν στέλνει σε κανέναν αριθμό αλλά έκανα δοκιμή το εξής: έστειλα sms από τα "έτοιμα" που έχει π.χ "Θα σε πάρω αργότερα" και πήγε κανονικά!! Στελνω μετά στον ίδιο αριθμό αλλά άλλο κείμενο...... τίποτα! Τι να πεις...
-
Παράθεση από pechr: “ - Αν είσαι root τότε οι εφαρμογές αυτές μπορούν να δημιουργήσουν τα αρχεία αυτά διότι έχουν πρόσβαση στο system. - Αν όμως δεν είσαι root και σου γράφουν αυτές οι εφαρμογές ότι δήθεν η βαθμονόμηση ολοκληρώθηκε... προφανώς είναι placebo εφαρμογές Δείτε την παράγραφο 10 σε αυτό το link >> ΕΔΩ ” Τις προαλλες που ψιλοψαχνομουν με το θέμα, θυμάμαι βρήκα στο playstore κάποια apks που έγραφαν ότι δεν χρειάζεται το τηλ. να είναι root. Ομολογώ οτι δεν γνωρίζω αν κάνουν δουλειά. Κανο…
-
Παράθεση από LeonTsi: “Φιλε μου εγω το αναφέρω απο την στιγμή που το κάνω στην πράξη βλέποντας αποτέλεσμα και το παραθέτω... τώρα αν εσύ το αποτέλεσμα το θεωρεις αμφιβολία ok μαζί σου.... ” Μα δεν με καταλάβες......αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι εσύ προφανώς έχεις βρει το τρόπο και το κανεις σωστά, απλώς με την απλή περιγραφή δεν είναι βέβαιο ότι εγώ π.χ θα το κάνω σωστά, ότι θα θυμηθω για παράδειγμα να βγάλω την μπαταρία μία ή δύο φορές ή πόσο παραπάνω θα το αφήσω στην φόρτιση μετά. Λεπτομέρειες οι οπ…
-
Παιδιά αυτού του είδους τα calibration είναι αμφιβόλου αποτελέσματος γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Αν βγαλεις το κινητό στην ώρα του από την φόρτιση, αν πρέπει την ώρα που θα σβήσει εντελώς να το πιέσεις να ξανανοίξει κλπ. Ο μόνος σωστός ή μάλλον οι 2 σωστοί τρόποι είναι είτε μέσω twrp να βρεις τα 2 αρχεία battery.bin που υπάρχουν μέσα στο φάκελο system και να τα διαγράψεις εντελώς (το android μετά θα τα ξαναφτιάξει μόνο του ανάλογα τις φορτίσεις που θα κάνουμε) είτε μέσω κάποιας εφαρ…
-
Παράθεση από george1982: “Καλησπέρα παιδια. Περασα και εγω την 8 στο Redmi Note 2 μετα απο factory reser κλπ. Ολα καλα εκτος απο το led ειδοποίησης στα sms που δεν λειτουργεί. Αντιμετώπισε κάνεις κατι παρομοιο? ” Παράθεση από george1982: “Συγγνώμη άκυρο. Το πρόβλημα υπάρχει και στις εισερχομενες κλήσεις. ” Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Αφού έκανα τα διάφορα wipes και δεν διορθώθηκε τίποτα, δοκιμασα factory reset. Πριν ανασυρω όμως τα backup μου μετά από αυτό, δοκιμασα να δω αν δουλεύει το led σ…
-
Χθες βράδυ την πέρασα και γω. Αρχίζω από τα θετικά: αυτό με το 2πλο τηλ/νο και τις 2πλες εφαρμογές μετράει άσχημα. Ήδη το χρησιμοποιώ για το viber στην 2η κάρτα! Επιλογή να κλείνουν τα δεδομένα όταν κλειδώνει και μετά από πόση ώρα ωραίο. Επιτέλους μία σωστή αριθμομηχανή με πολλές επιλογές/μετατροπείς. Βελτιωμένο μενού στις σημειώσεις αν κάποιος τις χρησιμοποιεί, πολύ καλό. Στα αρνητικά τώρα: φτωχά εως ανύπαρκτα θέματα/ταπετσαρίες. Μενού ίδιο με απλά αλλαγμενα εικονίδια. Στην Εξοικονόμηση μπαταρί…
-
Παράθεση από Moneytarey: “@LeonTsi σε ζηλευουν πολλοι κατοιχοι (οπως και εγω) να ξερεις! ” Παράθεση από alkis_7: “Όσο κι αν βλέπω πάντως αυτό το νούμερο, δν μπορώ να το χωνέψω Μου μοιάζει απίστευτο το 5 ώρες οθόνη! ” Παράθεση από LeonTsi: “ ” Ποιον πρέπει να σκοτώσω για τόσες ώρες?? Δώστε όνομα και διεύθυνση!! Με την νέα stable που θεωρητικά θα είναι miui 8 λέτε να υπάρξει σημαντική διαφορά? Καμιά ωριτσα παραπάνω θα ήθελα ρε γαμωτο, όχι πολύ
-
Καλησπερα. Να ρωτησω κάτι που μόλις παρατήρησα.......έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν δουλεύει το uniplay? Θυμάμαι ότι με κάποια rom στο παρελθόν το είχα δοκιμάσει καί ήταν όλα εντάξει, σήμερα όμως υπήρξε "έντονη άρνηση" (κοινώς με έγραψε κανονικά!) απο το τηλέφωνο να συνεργαστεί με την τηλεόραση. Η ένδειξη υπάρχει, μόλις την επιλέξεις σε μία φωτογραφία π.χ γίνεται μεν πορτοκαλί αλλά ουδεμία ανταπόκριση από την τηλεόραση. Στις καταχωρημένες συσκευές στην τηλεόραση βλεπω κανονικά το τηλέφωνο, συνδ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Greektrooper: “ ” Είχες κάνει καθόλου καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom ?Όταν επέστρεψε στην 7.5.1 έκανες factory reset ? ” Από την 7.5.1 για την 5.3 έκανα ένα απλό wipe αν και ξέρω ότι δεν χρειάζεται μιας και το κάνει η νέα rom. Για το downgrade ναι εκτελεσα factory reset. Όλες τις εγκαταστάσεις τις έκανα μέσω twrp και όχι μέσω του update της miui.
-
Επανέρχομαι με νέο πρόβλημα...αφού ξαναγύρισα στην 7.5.1 και ελυσα το θέμα με τα led, τώρα έχω άλλο: δεν μου χτυπάει με τους ήχους κλήσεις και τις φωτογραφίες που βάζω σε κάθε επαφή ή ομάδα. Πάντα βαραει με τον προεπιλεγμένo βασικό ringtone που έχω επιλέξει. Αγνοεί επιδεικτικά ότι ήχο ή εικόνα βάλω. Οι επαφές είναι σωσμενες στην συσκευή εννοείται. Μέχρι και θέμα δοκιμασία να αλλάξω μπας και αλλά........