Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 89.
-
Παράθεση από aenaos7: “Εδώ και αρκετό καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ακούγεται η σειρήνα του Gateway λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού, δεν κουδουναει το κινητό, όπως έκανε παλιά για να με ειδοποιεί ότι κάτι συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βλέπω έχεις και εσύ huawei... Ομοιοπαθής.. Ούτε το log out βοηθάει πάντως... Στο log τα events φαίνονται, όλοι οι αυτοματισμοί τρέχουν, ΕΚΤΟΣ από τις ειδοποιήσεις...
-
Παράθεση από geotok: “για σας και απο μένα και χρονια πολλά.....και καλη χρονια σε όλους.μου ήρθε η σκούπα η xiaowa lite C102 και έχω ένα θέμα με την σύνδεση στο δίκτυο του σπιτιού μεσω της εφαρμογής mi home. Έχω το gateway και όλα τα καλούδια για τον συναγερμό τα οποία είναι συνδεμένα πάνω στον server της mainland. Βάζοντας την σκούπα ενω την προσθεσε κανονικα στο δικτυο της mainland... οταν παω να ανοιξω την υποεφαρμογή του plugin της σκυπας, μου βγάζει συνεχώς μήνυμα να αλλάξω region.... Αν ό…
-
Καλησπέρα, Έχει κανείς βρει λύση στην παύση των ειδοποιήσεων push notifications; έχω huawei p smart Android 8. Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Απεγκατασταση... Restart τα πάντα... Log out... Στο log φαίνεται ότι ανοίγει η πόρτα, αλλά στο κινητό δεν περνάει η ειδοποίηση. Εννοείται έχω δώσει ΌΛΑ τα rights. Σκέφτομαι την υποβάθμιση σε προηγούμενη έκδοση. Τι λέτε;....
-
Παράθεση από RpMz: “Μετά τον οδηγό του PSTN Gateway, ακολουθεί ο οδηγός με τον θερμοστάτη του καλοριφέρ. Η ιδέα γεννήθηκε ύστερα από την εγκατάσταση των sensors θερμοκρασίας στα δωμάτια και την διαχείριση του air condition μέσω σεναρίων από τον Xiaomi iR Controller.Οπότε μας έμεινε στο τέλος η διαχείριση του καλοριφέρ. Οπότε η σκέψη ήταν να δημιουργηθεί ένα κύκλωμα, που μέσα από το Mi Home να δοθεί εντολή μέσα από κάποιο σενάριο/sensor ή και remote από εμάς, ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί ο θερ…
-
Καλησπέρα... Εμένα εδώ και 1 εβδομάδα σταμάτησε να λειτουργεί το mi Remote... Του έκανα reset αλλά τίποτα... Δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα τηλεχειριστήριο από αυτά που λειτουργούσαν... Φαίνεται συνδεδεμένο... Δεν βοηθάει και που είναι όλο κινέζικα... Προσπαθώ μάταια να βγάλω άκρη με το Google translate...
-
Παράθεση από Harrytzo: “Σκέφτομαι να τσιμπήσω την xiaomi vacuum 1st generation international vers. Είμαι σε China mainland φυσικά. Όλα οκ ή θα έχω πρόβλημα την έχει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα, Δεν παίζει με τον China σωστά, παίζει μόνο για έναρξη και τερματισμό... Αλλά υπάρχει η εφαρμογή flolevac...
-
Σε huawei δεν έκανα τίποτα και έστρωσε μόνο του...
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Το Παράθεση από Jiasios: “Αυτα συμβαινουν μια φορα στο 3μηνο.ποτε θα σταματησουν οι ειδοποιησεις, ποτε θα πεφτει ο σερβερ, ποτε θα μας κλειδωνουν συσκευες (βλεπε roborock) ποτε θα μας κολλάει η εφαρμογη με wifi. Και φυσικα support μηδεν ” Τι support περιμένεις όταν αγόρασες συσκευή για άλλη αγορά; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” Εδώ που τα λέμε η αλήθεια είναι κάπου στην μέση... Μπορεί οι συσκευές να μην προορίζονται για την εκτός Κίνας αγορά αλλά... Η xiaom…
-
Οι λάμπες έχουν αρχίσει να μου την δίνουν... Ανάβουν μόνες τους... Η μια είναι Philips και η άλλη yeelight... Λάθος στους αυτοματισμούς δεν παίζει... Ανάβουν μέρα μεσημέρι... Έχω το mi gateway... I think I am gone get~away!... Κάπου διάβασα ότι είναι ευαίσθητες σε παρεμβολές... Με αυτές ξεκίνησα και μου φαίνεται είναι οι πρώτες που θα φύγουν...
-
Παράθεση από Kmarkou: “Για αρχή έψαξα και βρήκα αυτό. details?id=de.flole.xiaomi&hl=en_US και δουλεύει κανονικά. Σαν 2η ιδέα έχω να συνδέσω ένα δεύτερο mi home στο κινητό μου, και το ένα να έχει china server και το άλλο eu. Σαν 3η ιδέα, να συνδέσω τους αισθητήρες στο δικό μου κινητό με china server και στης γυναίκας το κινητό να βάλω την σκούπα σε eu server και να την κάνω κοινή χρήση και σε μένα. ” Δυστυχώς η 3η ιδέα δεν δουλεύει, την έχω δοκιμάσει... Η πρώτη είναι οκ και η 2η δεν μου δούλεψε..…