Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-189 από 189.
-
Μην ξεχάσεις εκτός από τις ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις και και το auto start, πρέπει να φτιάξεις και στην μπαταρία για μια μια εφαρμογή. Ρε παίδες φοράω στο mi4c τον twrp με κατάληξη σε *. 7.1 Εννοείται έχω πρόβλημα σε αυτόν μιας και όταν μπαίνω στον twrp για 2 λεπτά το touch δ3ν δουλεύει και πρέπει να περιμένω. Κατεβάζω από εδώ τον twrp που τελειώνει σε *.7.0 που λέει touchscreen fix. Αλλάζω το όνομα στο αρχείο σε update.zip μπαίνω σε twrp πάω να κάνω install και μου λέει Error This update i…
-
Γιατί εκνευρίζεσαι; τι σου φταίει το παιδί; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Εγώ πρόβλημα δεν έχω με κανένα push notification. Έχω όμως βάλει τις εφαρμογές που θέλω σε autostart και από την μπαταρία τους έχω δώσει δικαίωμα σε μια μια να έχουν data στο παρασκήνιο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gk0ur0u: “Παιδια ΚΑΙ σε αυτή την έκδοση υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις Push. Τι γίνεται; Μπορεί να φτιαχτεί;” Εμένα καλά πάνε πλέον. Τουλάχιστον έτσι νομίζω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μόνο που μου σκάει είναι σε κάθε εκκίνηση το find my device. Υπάρχει περίπτωση σε μελλοντική ενημέρωση να βλέπουμε στον dialer στα πλήκτρα ελληνικά γράμματα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εμένα το mi4c πάει νεράκι και η μπαταρία είναι τρομερά καλά. Δεν πέφτει με τίποτα.
-
Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! βρηκα ενα αμεταφραστο κομματι στη rom στο ξυπνητηρι οταν πας να το απενεργοποιησεις (δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος) ” Αυτό το είχα δει στη 5.11.1, αλλά όχι στην 5.11.5... Εσύ ποια έχεις? ” την 5.11.5 ” είναι όντως στα αγγλικά το συγκεκριμένο. Στο search γιατί αν έχουμε το τηλέφωνο στα αγγλικά είναι όλα αγγλικά ενώ αν το γυρίσουμε στα ελληνικά βλέπουμε κινέζικα να πετάγονται σε διάφορα σημεία?
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμα