Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 189.
-
Βρε εμένα αυτόματα φέρνει μερικά κανονικά, μερικά μετά από κάποια ώρα μέχρι και 5 ώρες και μερικά δεν τα φέρνει καθόλου αν δεν κάνω μανουάλ ανανέωση. Το αστείο είναι ότι μέχρι εχθές ήταν μια χαρά. Το κακό είναι ότι τα μαιλ είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μου. Πάει ένας Client σήμερα και μάλλον την έκανε για τα καλά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Ωχ από εχθές ξεκίνησε να τα κάνει μαντάρα με τα push όσο είμαι σε Wireless. Στις 10 το βράδυ ήρθαν μαιλ και ειδοποιήσεις που έπρεπε να είχα πάρει στις 2 το μεσημέρι. Στάλθηκε από το Mi-4c μου EDIT: Και ακόμα χειρότερα. Μου φέρνει μαιλ αυτόματα μέσω imap τα οποία πχ μου έστειλαν πριν 1 ώρα και τα φέρνει τώρα με μια ώρα καθυστέρηση . Αν κάνω μανουάλ refreshing στα μαιλ θα φέρει και άλλα που δεν είχε φέρει για κάποιο λόγο. Κάποια από πριν 2 ώρες κάποια από πριν 6 ώρες. Το στο καλό........ Στάλθηκε …
-
Το άνοιγμα με διπλό χτύπημα πρέπει να το υποστιρίζει με hardware. Αλλιώς με software τρώει μπαταρία και κρατάει την οθόνη ανοιχτή. Με τι συσκευή είσαι; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Οι από εδώ δεν σου κάνουν; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Αν πατήσεις 597827 είναι σαν να έχεις γράψει Κώστας. και από κάτω ο dialer θα βγάλει οτιδήποτε σχετικό με αυτό. Είναι γρήγορο ψάξιμο, πολύ βολικό. Αν θυμάσαι που είναι όλα τα γράμματα δεν θα ξαναπάει στις επαφές ποτέ ξανα Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Έχω το ανταπτορακι της XIAOMI από USB c σε female micro USB. Εκεί βάζω από micro USB σε female USB που είχα από το παλιό κινητό και επάνω σε αυτό το σκληρό. Μια χαρά δουλεύει. Μιλάω για τον dialer του τηλεφώνου. Όχι την εφαρμογή των επαφών. Στον dialer δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις SwiftKey. Μόνο τα κουμπιά όπως στα παλιά Ericsson και Nokia. Αυτά λέω να δείχνουν στα ελληνικά τα γράμματα. Πχ στο 2 είναι το α, β, γ Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Για να δουλέψει το T9 από τον dialer πρέπει να θυμάσαι που στο καλο είναι το κάθε γράμμα. Πάνε τα χρόνια που τα έκανα μηχανικά αυτά. Θέλω να τα βλεπω. Άσε που φαίνεται πιο ελληνική η ρομ. Έχω παντού ελληνικά και στο πιο συχνά χρησιμοποιούμενο πράγμα τσουπ πάρε τα αγγλικά. Όσο για το twrp. Δεν τον βάζω γιατί από ότι διάβασα με αυτόν σε mi4c δεν δουλεύει το OTG. Προτιμώ 2 λεπτά καθυστέρηση όταν μπαίνω στο twrp πάρα να χάσω το OTG. Όχι τίποτα άλλο αλλά το mi4c με KODI έχει γίνει το car media player…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : H ROM για το Mi-4C ανανεώθηκε με νέα στην οποία προστέθηκε νέο TWRP Recovery το οποίο και λύνει τα προβλήματα που είχε η προηγούμενη Version Μπορείτε να κατεβάσετε την ROM από την πρώτη σελίδα ή από τον παρακάτω σύνδεσμο... ...versteckter Inhalt... ” Υπαρχει περίπτωση να μάθουμε πια version twrp εχετε βάλει? Υπάρχει καμία περίπτωση να έχουμε ελληνικά στα κουμπιά του dialer? Ευχαριστώ
-
Ούτε καθυστέρηση έχω στο γύρισμα της οθόνης και το GPS μου τα πάει ακριβώς όπως και πριν, δοκιμασμένο στο ίδιο σημείο πιάνει την ίδια ένταση, και κλειδώνει στον ίδιο χρόνο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “βγήκε πειραγμένο xposed για να παίζει στην miui 7 (βγάλτε το wsm αν το έχετε) Xposed Installer v2.6.1 Fully Support MIUI 7 - App - Xiaomi MIUI Official Forum ” Τι ακριβώς κάνει και σε ποιους απευθύνεται;” Πριν δοκιμάσει κανείς είναι μόνο για miui 7 που βασίζεται σε 4.4.4 Android και κάτω. Δεν κάνει για 5αρι Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Άσε τώρα βρήκα μόλις αναφορές ότι με 2.7.0 δεν δουλεύει το OTG. Άσε που γεμίζουμε άσχετο νήμα με άσχετα πράγματα Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Την κάτω μαν mi4c λεμε Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Κατέβασε το και δοκίμασε. Σε 2 mi4c δοκιμάζω Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Μα αφού λέμε βγάζει error ότι το twrp αυτό είναι για libra ενώ η συσκευή που προσπαθώ να το βάλω είναι mi4c. Ακριβώς έτσι το γράφει απλά στα αγγλικά Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Mi4c Μπαταρια πάει μια χαρά. Όλα πάνε σφαίρα. 4g μια χαρα 1 μικρό θέμα με το Tapatalk και το notification με κλειστή οθόνη. Δουλεύει η δόνηση για κάνα 15αρι δευτερόλεπτα και μετά ακούγεται ο ήχος του notification και ανάβει η οθόνη. Άλλο ένα μικρό θέμα είναι όταν μου στείλει κάποιος μήνυμα που τον έχω σαν επαφή δεν τον αναγνωρίζει αν δεν ανοίξω το μήνυμα έστω μια φορά. Μετά στο μήνυμα δείχνει κανονικά την επαφή. Επειδή ρωτάω και σε ανάλογο μέρος του φόρουμ για TWRP που να μην κολλάει το touch κα…
-
RE:
GnF - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από ppkstat: “Ενδιαφέρομαι και εγώ για λειτουργική recovery στο mi4c. To κινητό μου έχει μόνιμα εγκαταστημένη twrp που έχει πρόβλημα στο touch και δεν μπορώ ννα την χειριστώ. Πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω flash το zip ούτε απο το twrp (γιατί δεν δουλεύει) ούτε απο το mi-recovery (γιατί δεν υπάρχει). Έχω χαθεί λίγο.” Η λύση φίλε μου ειναι μόλις μπεις σε twrp να πατήσεις το power button μια φορά. Θα σου βγάλει μια μπάρα που πρέπει να την τραβήξεις από αριστερά προς τα δεξιά γι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “Παράθεση από GnF: “Μια χαρά δείχνει σε mi4c. Από .12 πριν νοιώθω λες και είναι όλα ποιο γρήγορα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου Το λήψη mi push στις ρυθμίσεις του video είναι από default ενεργό με αποτέλεσμα να βγάζει notification για αναβάθμιση της εφαρμογής με κινέζικο version. Το notification είναι στα κινέζικα. ” εχουμε καποια καλύτερη εικονα στα notifications??Μεχρι την προηγούμενη ρομ Υπηρχε προβλημα στο Mi4c...Τωρα βλεπεις να λύθηκε??? πχ ερχονταν οι ειδοποιήσεις μετα απο…
-
Μια χαρά δείχνει σε mi4c. Από .12 πριν νοιώθω λες και είναι όλα ποιο γρήγορα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου Το λήψη mi push στις ρυθμίσεις του video είναι από default ενεργό με αποτέλεσμα να βγάζει notification για αναβάθμιση της εφαρμογής με κινέζικο version. Το notification είναι στα κινέζικα.
-
Προσπαθώ να κατεβάσω στο mi4c το twrp από 2.7.1 στο 2.7.0 που δίνετε εδώ και λέτε ότι έχει φτιαγμένο το touch screen και όταν παω να το περάσω μου λέει ότι είναι για libra συσκευή και η δική μου είναι mi4c. Υπα4χει κάποια λύση η κάποιο twrp που να λειτουργεί κανονικά σε mi4c; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου