Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Μόλις κατακαβα παιδιά διάβασα λίγο καλύτερα στην προηγούμενη σελίδα, ευχαριστώ ειλικρινά Απάντησε ο dnomikos αλλά μετά απο ώρες προσπαθειών δε κατάλαβα τι έγραψε χεχε Έχει άλλη έκδοση στο app store μου είπε για αυτό το άλλαξε, σήμερα λέει βγαίνει καινούργια και θα είμαι οκ ελπίζω να λυθεί Σας ευχαριστώ όλους
-
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις ειλικρινά, αλλά πάλι δε καταλαβαίνω,νομιζα έψαχνα να απενεργοποιήσω την αναβάθμιση μεσα απο την εφαρμογή προς το ρολόι,τις ενημερώσεις τις γενικες των εφαρμογών τις έχω απενεργοποιημένες όλες έτσι και αλλιώς απο τις ρυθμίσεις του iphone αλλά παρόλα αυτά μόλις συνδέσω το band αυτό αμέσως το γυρνάει σε Αγγλικά...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτό είναι που δε μπορώ να βρώ,πβς απενεργοποιω τις αυτόματες ενημερώσεις...δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στην εφαρμογή, κάποιος με iphone ενα screenshot?για να πω την αλήθεια ουτε στο android βρήκα ρύθμιση μεσα στο μι φιτ για τις αυτόματες ενημερώσεις
-
Παιδιά σας έσκασα ακόμη δεν ήρθα αλλά θέλω άλλη μια βοήθεια, πέρασα στο δικό μιυ και της γυναίκας μιυ τα ελληνικά μέσω του τηλεφώνου μου, αλλά η γυναίκα μου έχει iphone και μετά απο λίγο της έκανε αναβάθμιση και γύρισε στα αγγλικά 1) Τώρα απλά το ξανα συνδέω με το δικό μου τηλέφωνο και επανέρχονται η θέλει άλλη διαδικασία; 2) πως μπορώ να αποφύγω το update απο το iphone? Δεν έχει απενεργοποίηση ενημερώσεων η δεν το βρίσκω εγώ τέλος πάντων Ο τρόπος που γράφει η πρώτη σελίδα για σεταρισμα μέσω iph…
-
Οκ ειμαι σπίτι φορτίζουν κανονικά ήταν άδεια Πριν προχωρήσω με το ελληνικό λογισμικό μπορεί κάποιος να μου πει τι bugs έχει; γιατί αν είναι κάτι που χρειάζομαι να μείνω με το αγγλικό, Πάντως βλέπω απίστευτη υποστήριξη και ζωή το φόρουμ μπράβο σε όλους σας
-
Καλημέρα παιδιά Σήμερα ήρθαν τα ρολογακια μιυ τα παρέλαβε η γυναίκα μου εγω είμαι στην δουλειά, αλλά λέει πως πατάει το κουμπί και δεν ανοίγει, παίζει να είναι τελείως αφορτιστο; είναι νορμάλ αυτό; γιατί από ότι ξέρω έρχονται φορτισμένα,θα μου πείτε αν ήταν στην αποθήκη κανα μήνα μέχρι να πουληθούν παπαλα μπαταρία Στην ερώτηση μου τώρα, απλά περνάω το mi fit που έχετε πρώτη σελίδα τα συγχρονιζω και έχω ελληνικά; Και μετά το δουλεύει και με iphone κανονικά;
-
Παράθεση από amavroudis: “Το δικό μου σε αυτό το κουτί ήταν κινέζικη έκδοση. Τι πήρες; Η global έρχεται σε άλλο κουτί. Τουλάχιστον έτσι ήταν. Εξαρτάται από τη χρήση. Αν δεν το έχεις συνδεδεμένο κραταει γύρω στις 25 ημέρες. Global έκδοση πηρα,αν και στη φωτογραφία το κουτί είναι όντως στα κινέζικα Πάντως ακόμη και έτσι να είναι το κουτί είναι αυθεντικό ετσι; Πάλι καλά ”
-
Καλημερα παιδιά Παρήγγειλα δύο απο το honorbuy ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε περιμένω μέσα στην εβδομάδα Δυο ερωτήσεις Τι ένα έχει να κάνει με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί ενώ υποτίθεται αγγίζει τις 30 μέρες διάβασα απο εχθές σε ξένα site μέχρι και για μία ημέρα διάρκεια και τρομαξα,αν ισχύει κάτι τέτοιο με βλέπω να το στέλνω και να παίρνω το amazfit bib Η άλλη ερώτηση έχει να κάνει με το κουτί,ετο honorbuy το κουτί τού είναι τέλειος διαφορετικό στις φωτογραφίες και μπου μπήκαν σκέψεις περί αυθεντ…
-
Οκ σε ευχαριστώ πολύ Απλά είχα διαβάσει ότι αν δεν είναι η κινεζική και έχει άλλη έκδοση αλλο firmware μέσα μετά δεν αλλάζει εύκολα,σε ευχαριστώ πολύ ξανα
-
Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το band 3 απλά θελω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την μετατροπή στα ελληνικά Βρήκα στο αλι εξπρές πωλητή που γράφει οτι είναι επίσημη global version με αγγλικά ρωσικά και άλλες δυο γλώσσες,αν αγοράσω αυτό έχω την δυνατότητα μετατροπής στα ελληνικά με τον τρόπο της πρώτης σελίδας η πρέπει να πάρω την καθαρα κινεζική έκδοση; λέει οτι είναι επίσημη γκλομπαλ Και κάτι ακόμη η nfc έκδοση υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ποτέ Ελλάδα; ακούγεται τίποτα; ευχαριστώ πολύ