Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 127.

• Καλησπέρα @alexgmeteo , δεν νομίζω, εγώ το πήρα τον Μάη του 2014 και ακόμα είναι παλικάρι σε όλα του!! Δοκίμασε να αλλάξεις rom, και θα δεις ότι θα είναι μια χαρά.

• @alexgmeteo Γεια σου. Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα, αυτό που έφταιγε ήταν ότι έπαιρνα το back up που είχα σε άλλη συσκευή xiaomi, με αποτέλεσμα να μην μου δουλεύει η κάμερα, πιο συγκεκριμένα όποτε την άνοιγα μου έδειχνε μαύρη οθόνη και στην συνέχεια έκλεινε.

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Golden

• @lallasgr θα το στείλω ακολουθώντας της οδηγίες σου. Σε ευχαριστώ.

• Ωραία θα επικοινωνήσω και εγώ με το shop να δω τι θα γίνει. Σε ευχαριστώ πολύ @Despotas

• Mi5 verification

GIANNIS VASILIADIS - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

xiaomi-miui.gr/community/index…%BA%CE%B7%CF%82/?pageNo=1 Για δες εδώ αν μπορείς.

• Mi5 verification

Μήνυμα

Να σαι καλά. Το σέταρα μια χαρά όσο αναφορά το back up μένει να πάρω τις καινούργιες sim γιατί έχω τις micro και της κανονικές. Από βοήθεια στο mi4c χρειαζόμουν αλλά δοκίμασαμε τα πάντα όπως μου είπαν τα παιδιά εδώ στο φόρουμ, και πρέπει να φύγει για κίνα δυστυχώς.

• Mi5 verification

Μήνυμα

@Octaviastikos ευχαριστώ πολύ! Χαιρετίσματα στον επταλοφο. => φοιτητική ζωή

• Mi5 verification

Μήνυμα

@trifos Σε ευχαριστώ πολύ!

• Mi5 verification

Μήνυμα

Όχι, το κινητό είναι γνήσιο. Εννοώ πως έτρεξα το antutu και μετά το antutu officer. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzywpq.cqlzahm

• Mi5 verification

Μήνυμα

Το πήρα από ιδιώτη άλλα αυτός προμηθεύεται καινούργια και τα μεταπουλάει. Το παρέλαβα πριν, έτρεξα το antutu μου έβγαλε 105000+ και πέρασε και το γνήσιο. Οπότε είμαι μια χαρά. Είναι πολύ καλό κινητό! Το έχω σετάρει και πετάει. Έχει και πολύ καλή διαχείριση ram με σχέση τα άλλα 2 που έχω.

• Mi5 verification

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Περιμένω να παραλάβω το mi5 32gb σήμερα. Με το που θα πάω να το παραλάβω έχω το δικαίωμα να τσεκάρω το κινητό πριν το πληρώσω. Πως θα μπορούσα να δω αν είναι γνήσιο το κινητό μέσα σε λίγο χρόνο?

• Καλησπέρα @lallasgr δοκίμασα *#*#4636#*#* και ανοιγόκλεινα την κεραία, δοκίμασα καθώς και σε όλες τις μπάντες αλλά μάταια. Μόλις γυρίσω σπίτι θα το τσεκάρω.. Σε ευχαριστώ πολύ!

• @Bodai Το κατάλαβα δυστυχώς. Υπάρχει περίπτωση να το φτιαξει κάποιος στην Ελλάδα?

• @chrdesμε τον firefox κατέβηκε κανονικά. @MIUI_ART @Bodai ακολούθησα τον οδηγό φλασαρα με επιτυχία, άνοιξε το κινητό με την fastboot αλλά τελικά δεν δουλεύει. Τι να κάνω?

• Καλησπέρα @MIUI_ART , έχω προσπαθήσει πολλές φορές να την κατεβάσω αλλά δεν κατεβαίνει σωστά. Νομίζω πως φταίει το λινκ γιατί μου λέει οτι είναι 1gb το αρχείο και στην ουσία μου κατεβάζει κάτι kb.

• @Bodai Δοκίμασα τις sim σήμερα σε άλλη συσκευή και δουλεύουν κανονικά. Τώρα όσο αναφορά τον οδηγό, έχω κολλήσει στην αποσυμπίεση αρχείου της fastboot. Το winrar μου βγάζει το εξής μήνυμα : ! C:\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f (1).tgz: Unexpected end of archive ! C:\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f (1).tgz: CRC failed in C:\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f (1).tgz. The file is corrupt

• @Bodai Oκ. Θα το προσπαθήσω αύριο, γιατί τώρα μου χτυπάει error το win rar και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ άλλο, πρέπει να κοιμηθώ γιατι σηκώνομαι στς 5:30 για δουλειά. Σε ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Κάνετε φοβερή δουλειά παιδιά!! Μπράβο σας και ευχαριστούμε!! Καλό βράδυ!!

• @Bodai λες να γίνει τίποτα με αυτό? Από ότι βλέπω θέλει windows x64 (άκυρο είδα οτι έχει και για x32). @dtsilog είναι στο αυτόματο άλλα δοκίμασα και στο 2g και δεν το δέχεται.

• Τίποτα @Bodai Emergency calls only. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ακόμα? GTV 6.5.12