Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 138.

• Mi band 3 NFC

aporos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ @NasDriver

• Mi band 3 NFC

aporos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στην κοινότητα... Ερώτηση... NFC + Mi band 3 είναι η Κινέζικη έκδοση... 1. μπορεί να δεχτεί Ελληνικό firmware; 2. Το NFC λειτουργεί; ή μόνο στην Κίνα; (Χρήση για ανέπαφες αγορές... μπορεί να γίνει εδώ;) Ευχαριστώ πολύ...

• Αυτό είναι Dead pixel όντος... οπότε η λύση που σου δώσανε είναι άκυρη... κυκλοφορούν γιατροσόφια στο you tube... αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω... μίλα μαζί τους... ότι κερδίσεις καλά θα είναι... καλή διαπραγμάτευση...

• αυτό δεν είναι το πρόβλημά σου; το σημάδι στο κέντρο της οθόνης; όχι σαν αυτό με το mouse pointer;;

• αυτό που είχα.. και αυτό που είδα στο βίντεο σου... είναι ΣΑΝ να ακουμπάει το τζαμάκι πισω... κάνω λάθος;

• Παράθεση από Harrytzo: “Λοιπόν σχετικά με το ζήτημα που είχα στο tablet με ένα dead pixel μου απάντησαν πάω όντως υπάρχει εργοστασιακό λάθος και να δοκιμάσω αυτό: youtube.com/watch?v=G8ShjifYTjs&feature=youtu.be Να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό που δείχνει το βίντεο δεν είναι DEAD PIXEL να ξέρεις... είναι ο digitizer που ακουμπά στο LCD. ( ή κάτι τέτοιο...) το είχα στο MLS (Ναι.. πρώτη και τελευταία φορά που πήρα...) και επίσης εκτός…

• Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, καλή χρονιά, τι έγινε τελικά ? Το έφτιαξες ? ” καλημέρα... καλή χρονιά.. υγεία και ευτυχία... όχι. δεν τα κατάφερα... σε 2 διαφορετικά κινητά... θα δοκιμάσω πάλι... μήπως και... τώρα λειτουργούν σαν κλασικά band με την MiFit-3.5.5.-Greek.apk

• Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση από NasDriver: “ ”

• Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Συγχαρητήρια για τον οδηγό εγκατάστασης και για την δουλειά όλη για τα Mi Band 3 & 2 με Ελληνική υποστήριξη. Μέχρι τώρα όσο πρόλαβα να περιεργαστώ το Band όλα πάνε καλά και με πάρα πολλές εκπλήξεις ωραίες... Έκανα μετάβαση απο το Mi Band 2 στο Mi Band 3 και με τον αυτόματο τρόπο και με τον χειροκίνητο. Και στα 2 με επιτυχία (πολύ καλός και λεπτομερείς οδηγός.) Απέτυχα όμως στο Mi Band 2. Τα αρχεία που κατέβασα είναι: το MiFit-3.5.5.-Greek.apk (το ίδιο που έκαν…

• Καλησπέρα και Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Έχω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate). Πρόσφατα έκανα την αναβάθμιση σε MIUI 10.1 Stable Δεν μπορώ να πώ πως μου αρέσει... (οπτικά προτιμώ την προηγούμενη έκδοση) και δεν ξέρω να πώ με σιγουριά αν έχει κάποια θεματάκια... (κολήματα ή θέματα με το messenger χωρίς να έχω επιβεβαιώσει...) υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην έκδοση ΠΡΙΝ απο το τελευταίο update? Ευχαριστώ πολύ.

• Κάμε ενα έλεγχο πρώτα... τα 3 δέματα που περιμένεις.. μήπως ο πωλητής τα έκανε 1 δεμα;;;; Παράθεση από flowin_through: “ ”

• Mi Band 2 Ώρα σε 12 mode;

aporos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν το δοκίμασα, αλλά νομίζω ότι εξαρτάται από τη μορφή που έχεις στο τηλέφωνο σου. ” ΝΑΙ... μόλις το δοκίμασα... με βάση το κινητό πάει... ευχαριστώ... Παράθεση από vanni: “1 και 2 ναι αρκεί να αλλάξεις την 24ώρη προβολή στο τηλέφωνο σου 3 το NFC (near field communication) είναι πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο εφόσον το έχει μπορεί και να χρησιμοποιηθεί, το θέμα είναι ότι ελάχιστες λειτουργίες έχει εδώ στην Ελλάδα ακόμη. ” Μία βασική... ΑΓΟΡΕΣ αντί με κάρτα... αυτή με…

• Mi Band 2 Ώρα σε 12 mode;

aporos - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημέρα. 3 ερώτησης σχετικά με το Mi Band 2,3. 1. Μπορεί να δείχνει την ώρα με μορφή 12:00 (όχι 16:45 αλλά 4:45;;;)(όχι 21:30 αλλά 9:30;;;) 2. Μπορεί και το Mi band 3; 3. Το Mi Band 3 NFC, μπορεί να λειτουργήσει το NFC εδώ; (διάβαζα πως μόνο Κίνα δουλεύει...) Ευχαριστώ πολύ

• για τους φορτιστές αυτό που ξέρω πως ισχύει, ας με διορθώσει κανείς αν κάτι κάνω λάθος..., βασικό είναι η ΤΆΣΗ (5V, 9V, 12V...) και τα Amper είναι η ικανότητα να δώσει ρεύμα. δηλαδή 5V 1000mA VS 5V 1500mA VS 5V 2000mA ο πρώτος φορτίζει πιο αργά και ο τελευταίος πιο γρήγορα. Ένας φορτιστής όσα περισσότερα A (ή mA) έχει ο φορτιστής τόσο πιο γρήγορα φορτίζει. Προσαρμόζει τα A ο φορτιστής ανάλογα με το τι φορτίζει (πλακέτα φόρτισης φροντίζει). δηλαδή για να καταλάβετε σε ένα φορτιστή ισχύει W=V*I. (…

• Παράθεση από makislog: “Γεια χαρά! Αρχίζω να ψάχνομαι με τα κινεζομάγαζα και ήθελα κάποιες βασικές πληροφορίες για το καθένα(όχι περί τελωνείου). Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, μόνο ό,τι νομίζετε ότι πρέπει να ξέρω! Γενικά αγοράζω ψιλοπράγματα, αξίας 0,01 έως 10-12 ευρώ. Τώρα που ψάχνομαι για να πάρω ένα φως νυκτός με αισθητήρα και έναν φορτιστή με 3-4 θύρες ” -Για ψιλοπράγματα μέχρι 23€ υπάρχει το Aliexpress (το έχω τιμήσει πολύ...) -Για πάνω από 23€ αξία... θα δεις που είναι η τάση. (Banggood, G…

• Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα εδώ είσαι και καλορίζικο. Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ” Πολύ καλός οδηγός... αλλά... δεν το έχω ξεκλείδωτο... (οκ να κάνω αίτηση να ξεκλειδώσει...) Παράθεση από amavroudis: “Από τον Γιώργο @spideman3 οι οδηγίες για το παλιό. Για να μεταφέρεις από το παλιό στο νέο πας με το mimover, θα το βρεις μέσα στις ρυθμίσεις. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις και συγχρονισμό με το mi, google account ή/και μέσα σε settings, additional settings, backup and reset, …

• Καλημέρα, Σε λίγο καιρό θα παραλάβω τα νέα κινητά. Από Xiaomi σε Xiaomi θα πετάω... (τα λεφτά...) Τα παλιά θα τα δώσω στα ανίψια. α) Απλά βάζω το google account και βάζει μόνο του τις επαφές. β) μεταφέρω τα αρχεία (από φωτογραφική ξέρω μόνο... ή ότι άλλα είχα βάλει εγώ.) Ερωτήσεις: 1. Υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσω για μετάβαση από το παλιό στο νέο κινητό; 2. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω από διάφορες εφαρμογές (Mi Fit, Viber, Messager, Mi Home, ...); 3. Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεω…

• ωχχχχ.... priority direct mail που έβαλα... θα έχω θέμα; @makis1024 , @demakhs ;;;; να ακυρώσω και να ξαναβάλω;

• Ερώτηση... Gearbest Ποια μέθοδο θα βάζατε; (είναι για 2 τεμάχια, SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush, εαν παίζει ρόλο...) Screenshot by Lightshot Υ.Γ. το shipping guarantee το επιλέγουμε;

• Αύριο ξεκινάει το Black Friday. Όσοι έχετε: κουπόνια ή δείτε κάτι για 1. Mi Max 3 4/64 Global Version ή 2. Mi Max 3 6/128 Chinese Version Θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ.