Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 138.

• Λογικό θα είμαι εκεί, καλημέρα σε όλους...

• Παράθεση από geoanto555: “Εσωτερικό είναι σαν φιλμ.... δεν το βλέπεις.. Απ ότι θυμάμαι είναι στο πάνω μερος ” έχεις απόλυτο δίκιο... δοκίμασα την μάυρη στο μαγνητάκι της ροζ.. και πιάνει...!!!!! case closed... (ποιος ακούει τη μουρμούρα τώρα...)

• @geoanto555 ναι αυτο μονο υπάρχει... Η άλλη δε, περισσότερο με χάρτινη μοιάζει... δεν μπορώ να βάλω και συνδέσμους...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από aporos: “υπάρχει εξήγηση; ” Δεν υποστηρίζει την λειτουργία η ροζ θήκη....Απ ότι ξέρω έχουν ένα μαγνητάκι αυτές που το υποστηρίζουν. ” καμία δεν εχει μαγνητάκι, ισα ισα, η ροζ έχει μαγνητακι (για το κλείσιμο)

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από aporos: “Ερώτηση.... έχω 2 θήκες.. όπως στις φώτο ... όταν βάζω το κινητό στη μαύρη ανοίγοντας (flip) το "καπάκι" ανάβει (ανοίγει οθόνη) του κινητού... όταν βάζω το κινητό στην ροζ, ανοίγοντας (flip) το "καπάκι" ΔΕΝ ανάβει (ΔΕΝ ανοίγει η οθόνη) του κινητού... υπάρχει εξήγηση; ” Βαρβατιλα φίλε, απλά.... Δεν χρειάζεται να έχουν όλα κάποια εξήγηση...κάποια πραματα, απλά συμβαίνουν... ” της συζύγου... !!!! αμέσως ....

• Ερώτηση.... έχω 2 θήκες.. όπως στις φώτο ... όταν βάζω το κινητό στη μαύρη ανοίγοντας (flip) το "καπάκι" ανάβει (ανοίγει οθόνη) του κινητού... όταν βάζω το κινητό στην ροζ, ανοίγοντας (flip) το "καπάκι" ΔΕΝ ανάβει (ΔΕΝ ανοίγει η οθόνη) του κινητού... υπάρχει εξήγηση;

• καλημέρα... (σε rn3p special edition) έχω μετά τη φόρτιση την παρακάτω φώτο... 3 μέρες!!!!! (πολύ μ' αρέσει αυτό) επίσης δεν δοκίμασα σε 4G απο wind (800αρα).. αλλά δεν ξέρω και πως να το ελέγξω... (αν έχετε καμιά ιδέα...) έχω κάποιες ερωτησούλες όμως... 1. Lcation: οι περισσότερες χώρες λείπουν!!! (υπάρχει λύση;) 2. Έχω την υποψία πως το ξυπνητήρι κάνει θεματάκια .. (πολύ βασικό αυτό...) 3. στο Viber δε μου βγάζει ειδοποιήσεις όταν πχ μου στέλνουν μήνυμα... (πως το ρυθμίζω αυτό;) 4. Υπάρχει συμ…

• συγχωρέστε με για την ερώτηση.. τί ειναι το sot?

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

aporos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

έχω πάρει αυτό... με το πακέτο flip case μια χαρά η θήκη.. λιγο στριμωχτή.. αλλά μια χαρά... Το tempered glass δεν το δοκίμασα ακόμα.. (φοβάμαι να το βάλω... αλλά οχι λόγω διαστάσεων..) Ελπίζω να βοήθησα..

• Οταν γράφω κάνει μονο του αυτόματα διόρθωση.. δε θελω.. πως το βγάζω; οι προβλέψεις/προτάσεις από πάνω δε με πειράζουν.. το να αλλάζει μονο του το κείμενο που γράφω με πειράζει...

• Νομίζω πως κατάφερα να γράψω από το κινητό!!!!!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ερώτηση... πήγα αλλαξα κάρτες Wind.... (ακομα να δω το 4G σήμα.. ούτε καν 3G... μεχρι Η+ ) Στο ενα κινητό όμως δεν μπορώ να βγάλω έξω το θηκάκι για τις κάρτες.... (πετάγεται με το μυτερό, αυτό σαν καρφίτσα, αλλά μένει κολλημένο και φοβάμαι να το ζορίσω πολύ...) Υπάρχει λύση ή έμπλεξα;

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

aporos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@vardeos Πάντως παρατήρησα όταν προσπαθούσα να κάνω 2 λογαριασμούς ΜΙ... πως έβγαζε λάθος όταν πχ είχα log στο mozila με Α@gmail.com και πήγαινα να κάνω λογαριασμό για το Β@gmail.com όταν προσπάθησα απο mozila (google log Α@gmail.com) να δημιουργήσω Α@gmail.com μια χαρά όλα... (ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να βοηθάει αυτό που παρατήρησα)

• Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από aporos: “Παράθεση από makisfz: “@aporos για της επαφές θα κάνεις τα παρακατω Το περνει και το βάζεις στο κινητό που θέλεις να μεταφέρεις της επαφές. Πας στο κινητό επαφές, ρυθμίσεις επαφών, εισαγωγη/εξαγωγή και κάνεις εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο η sdcard ανάλογα που έχεις αποθήκευση το αρχείο vcf. Για SMS δεν ξέρω. Redmi note3 pro 6.9.9GTV ” αυτο το κομμάτι δεν το καταφερνω... δε βρησκω ρυθμησεις/ εισαγωγή κτλ.... ” Για το RN3 πατάς το εικονίδιο επαφές μετά…

• Παράθεση από makisfz: “@aporos για της επαφές θα κάνεις τα παρακατω Το περνει και το βάζεις στο κινητό που θέλεις να μεταφέρεις της επαφές. Πας στο κινητό επαφές, ρυθμίσεις επαφών, εισαγωγη/εξαγωγή και κάνεις εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο η sdcard ανάλογα που έχεις αποθήκευση το αρχείο vcf. Για SMS δεν ξέρω. Redmi note3 pro 6.9.9GTV ” αυτο το κομμάτι δεν το καταφερνω... δε βρησκω ρυθμησεις/ εισαγωγή κτλ....

• Παράθεση από kostas43: “@aporos στο μενού "πρόσθετες ρυθμίσεις " κάτω κάτω έχει το Mi mover, μεταφέρει τα πάντα όλα, εύκολα και σφαίρα. Κατέβασε το από το playstore και στις συσκευές όπου θες να "πάρεις" τα αρχεία, επαφές sms και είσαι έτοιμος. ” πολύ καλό.. αλλά δυστυχώς δεν έχει συμβατότητα η παλιά συσκευή!!

• Παράθεση από Thracia: “@aporos Το έχω γράψει άπειρες φορές SHAREit σε λίγο θα φαίνεται ότι κάνω προμοσιον.Τεσπα εμένα με έχει βολέψει πολύ δοκίμασε την.Μεταφέρει τα πάντα ” με τα αρχεια δεν εχω προβλημα... επαφες, SMS να μεταφέρω θέλω...

• Παράθεση από Thracia: “@aporos Μεγιες Κάπου ανέφερες κάτι για κοπή της σιμ.Δεν θα στο πρότεινα,καλύτερα πάρε μια καινούργια για να μην έχεις προβλήματα αργότερα ” την έκοψα,,, είχα μια θήκη από μικρο σε ΣΙΜ.. βοήθησε... Ερώτηση κρίσιμη εχω 2 συσκευές... για μεταφορά επαφών.. (τα αρχεία τα περνάω με pc) από samsung galaxy s advance πως μεταφέρω τις επαφές στο χιαομι? (από κάρτα δε γίνεται...την έκοψα πια,,,) από Νοκια C5-03 πως περνάω τις επαφές; μεχρι στηγμής (απο τις συσκευες που ειχα) μονο καλ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “@aporos Μεγειά σου φίλε. Δε βλέπεις ελλάδα στα locations γιατί έχεις παλαιότερη rom και δεν είχε προστεθεί ακόμα. Εαν κάνεις το update στην 8.0.1.0 τότε θα το δεις. ” Η 8.0.1.0??? δε μου βγάζει αλλο update.

• ολοκληρωθηκε το update... MiUI Global 7.5 Stable 7.5.2.0 (MHRMIDE) Location Greece ακόμα να το δω όμως!!!!!!