Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 156.
-
Παράθεση από ktlk21: “Η βλακεια με το eglobal αν και γράφουν ότι έχουν stock δεν έχουν σχεδόν ποτέ από ότι κατάλαβα.. Σε εμένα με μια d7100 μου την έστειλαν μετά από 1 εβδομάδα, που παρέλαβαν και μετά σε 1 εβδομάδα την ειχα στα χέρια μου.. Αν είσαι τυχερός και έχουν stock όμως παραλαμβάνει σε μια εβδομάδα το πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Έλα μην παραπονιέσαι μπορεί να μην έχει στοκ (η να τρέχει κάτι άλλο που δεν ξέρουμε)το σημαντικό είναι ότι τα βρίσκει και τα στέλνει σκέψου αλ…
-
Παράθεση από george_1: “Με ποιόν τρόπο επικοινώνησες με το eglobal ; ” Στη σελίδα κάτω αριστερά εκεί που λέει contact us (ass) πατάς κατεβαίνεις λίγο εκεί που λέει submit a ticket for post-sales enquiries πατάς τον σύνδεσμο από κάτω κάνε sign in συμπλήρωσε τα στοιχεία σου από κάνω... Και χωσεεε... Με ευγένεια... Πάντα με ευγένεια... Φυσικά.. λογικά μέχρι την επόμενη θα σου απαντήσουν στο μέιλ σου μετά αν έχεις περαιτέρω απόθεμα... Απαντάς απευθείας από το μέιλ αν δεν απαντήσει κανένας σε μία 2 μ…
-
Παράθεση από george_1: “Παράγγειλα από eglobalcentral.eu την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ακόμα καμιά ανταπόκριση... Είναι νορμάλ αυτό; Ευχαριστώ... ” Εγώ παρήγγειλα Παρασκευή 14 άφησα να περάσει το σκ δευτέρα τπτ... Μόνο η επιβεβαίωση της παραγγελίας τπτ άλλο τρίτη κατάφερα να βρω τρόπο επικοινωνίας Τετάρτη μου απάντησαν ότι δεν έχουν το κινητό που παρήγγειλα και ότι σε 2-3 μέρες θα παραλάμβαναν νέο εμπόρευμα Σάββατο κάνανε την αποστολή Αν και γενικά δυσκολευτηκα να βρω τρόπο επικοινωνίας δεν μπορ…
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλημέρα υπάρχει κάποια ελάχιστη τιμή που πρέπει να γράφει στο πακέτο για να το σταματήσουν στο τελωνείο ή είναι τυχαίο ποίο θα σταματήσουν; Πριν 9 μήνες το mi5 που έχω πέρασε χωρίς να το σταματήσουν από geekbuying και το ίδιο και ένα ακόμα κινητό πριν 5 μήνες από aliexpress.Υπάρχει κάποιος σίγουρος και εξακριβωμένος τρόπος αποφύγεις τελωνείου για αγορές από Κίνα; Θέλω να αγοράσω ένα ακόμα mi5 και ένα mi6; Ευχαριστώ πολύ! ” Είναι θέμα τύχης... Θεωρητικά όσα μαγαζι…
-
Παράθεση από almichael: “Παράθεση από Matis: “Καλησπέρα Τελικά το eglobalcentral.eu τι λέει;” Εμένα μου έκατσε στραβή στο mi note 2, (πρόβλημα στην οθόνη) καπάκι μετά τον duang, και ενώ παρέλαβα 22/06 ακόμα περιμένω το courier τους για να επιστραφεί το τηλέφωνο για έλεγχο. Βέβαια αναγνωρίζουν το DOA αλλά αν δεν ξεμπερδεψεις με τους Κινέζους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τέτοια να μου λες... Και το Mi Note 2 θέλω να πάρω από εκεί... " Μη…
-
προς το παρόν καθώς το έκλεισα όλα καλά θα δούμε όμως..
-
το έκλεισα τώρα για να δούμε... Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται σαν κάποιος αισθητήρας που λειτουργεί με την κίνηση... Και το παλιό μου Xperia είχε κάτι ανάλογο όταν κατεβαζες το τηλέφωνο η κλήση έμπαινε αυτόματα σε αναμονή Για να δούμε λοιπόν..
-
XTRV-8.5.4/Beta. Cosmote. (VoLTE???)
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής θέμα.. με παίρνουν η παίρνω τηλέφωνο ενώ ξεκινάει κανονικά η κλήση και εκεί που μιλάω το κενό... Δεν με ακούνε.. κρατάει μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται.. το κουνάω λίγο μπορεί να το ξανακάνει στην ίδια κλήση μπορεί και όχι ... Καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι κάποιος αισθητήρας η κάτι τέτοιο ξέρει κανείς κάτι; Αν είναι όντως αυτό πως μπορώ να το κλείσω.. είναι πλέον ενοχλητικό... Πολύ δε περισσότερο όταν σου λένε κινεζικό έχεις καλά να πάθεις... Χαχα