Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.

• Και ποιος δεν θα ήθελε να ενεργοποιεί η να απενεργοποιεί το συναγερμό του Xiaomi Gateway μέσω του google assistant, δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι επίσημα εφικτό καθώς δεν έχει γίνει ακόμα η ενσωμάτωση του gateway στο Google Home. Παρακάτω θα αναλύσω και θα εξηγήσω πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό. Requirements: Internet WIFI or 4G παλιά τηλεφωνική συσκευή (με έκδοση android 8.0 oreo ή και νεώτερη): θα χρησιμοποηθεί σαν server. Apps : Google Home/Assistant, IFTTT, Join, Tasker, intentTask, MiHome…

• οι aqara γενικότερα θα σου βγάλουν το λάδι λόγω του ότι Είναι τετράγωνοι και δεν θέλουν να αλλάξεις κουτιά κλπ. Αν σκέφτεσαι και άλλη μάρκα θα σου πρότεινα Sonoof είναι wifi όμως και (απαιτούν ουδέτερο). Άλλη μια επιλογή που έχεις είναι αυτή που έχω κάνει και εγώ στο δικό μου σπίτι. Καταργείς όλους τους διακόπτες , αλλάζεις όλες τις λαμπες με yellight και βάζεις σε όλα τα δωμάτια MI/Aqara wireless switch. Είναι σίγουρα πιο ακριβή λύση αλλα για μένα είναι η ιδανικότερη. Sent from my SM-G965F usin…

• Σε Κανένα κουτί διακόπτη δεν θα βρούμε μέσα ουδέτερο. Αυτός κατανέμεται κατευθείαν επάνω στην λάμπα και ο διακόπτης έχει δύο επαφές την είσοδο της φάσης και την επιστροφή της φάσης προς την λάμπα. Οι smart διακόπτες είναι λογικό να απαιτούν ουδέτερο για δική τους χρηση. Αφού ενσωματώνουν πλακέτες wifi κλπ. Τώρα aqara που δεν απαιτούν ουδέτερο μάλλον είναι zigbee και έχουν μπαταρία. Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Παράθεση από kougis: “@Harrytzo πως καταλαβαίνω αν είναι zigbee και πως αν φταίει ο ανταπτορας; Μi motion sensor δεν έχω συνδέσει ακόμα. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Αν είναι wifi την περνάς στην εφαρμογή mihome και δουλεύει. Αν είναι zigbee χρειάζεται gateway για να συνδεθεί πάνω σε αυτο. Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE: Steam link ή Moonlight με mi box S

mslave - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από iazriel: “Καλημέρα. Παιδιά την βοήθειά σας παρακαλώ. Θέλω ένα android box αποκλειστικά και μόνο για streaming παιχνιδιών από το PC μου στο home cinema μέσω του Steam link app ή του Moonlight. Τίποτα άλλο απολύτως. Με ενδιαφέρει έξοδος hdmi 2.0 γιατί είναι 4Κ το σύστημα, bluetooth συμβατότητα με controllers (έχω PS4 και Xbox windows edition 2018) και απεριόριστη πρόσβαση στο play store για να κατεβάσω τις παραπάνω εφαρμογές. Για LAN θα βάλω ένα adapter της ugreen και όλα καλά. To Mi …

• @kougis Συνεργάζεται με τις λαμπες yeelight και μάλιστα με την νέα αναβάθμιση του Google Home πλέων τους αλλάζεις και χρώμα Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Με μια ασφάλεια 10A στο πίνακα σου μπορεί να έχουν συνδέσει μέχρι και 2 δωμάτια. Μου φαίνεται υπερβολή ενισχυτής να ζητάει 10A. Όπως και να έχει αν θέλει στην εκκίνηση του 10A ο ενισχυτής ,τον συνδέεις και κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Οι σουκο πρίζες και τα βύσματα έχουν τρείς επαφές όσο και αν Δεν το καταλαβαίνουμε. Απλες συσκευές θα μπορείς να συνδέσεις. Αλλά μια καφετιερα πχ με μεταλλικά στοιχεία που απαιτεί γείωση δεν θα μπορείς να την συνδέσεις. 203158cef7fb6eabf29d930f774b99d5.jpg Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Εγώ έχω αλλάξει όλες τις λαμπες στο σπίτι με yellight και 2 της tp link που τις έχω απο παλια. Έχω καταργήσει όλους τους διακόπτες και τους έχω αντικαταστήσει με mi wireless switch μιας και έχω gateway, τα φώτα τα ανοίγω και με φωνή μέσω του Google speaker Οσο αναφορά τις πρίζες θα έχεις σίγουρα θέμα 1 με την γείωση και 2 με το ότι δεν χωράνε στον τοίχο Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE:

mslave - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις αυτά που παίρνεις από Κίνα συνδέονται mainland China αυτά από εδώ θα συνδέονται στο ευρωπαϊκό , δεν θα συνδέονται μεταξύ τους.” Αν είναι όπως και το mi router δεν νομίζω πως δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο mainland το mirouter μια χαρά απο Europe το γύρισα σε mainland China Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• @RASTAVIPER Στο mihome πας τέρμα επάνω αριστερά που λέει το όνομα που έχεις δώσει στο home και πατάς manage home μετά πας στο home που έχει βάλει την κάμερα μετά manage roοms επιλέγεις το room και ξετικαρεις την κάμερα. Μετά πας στο άλλο home επιλέγεις το room Που θες και τικαρεις την κάμερα για να προστεθεί Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Ακριβώς αν είναι κλασσικός διακόπτης μπορεί απλά να τον αντικαταστήσει με έναν Aqara η έναν sonoff. Με την προϋπόθεση ότι στο τοίχο εκτός από φάση και επιστροφή θα έχει και ουδέτερο, διαφορετικά θα πρέπει να περάσει ουδέτερο από τα κουτιά διακλάδωση. Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Δεν έχω κάνει τίποτα εγώ, σε νέο σπίτι μπήκα και βλέπω ότι είναι πολύπλοκο το θέμα. Νόμιζα ότι βγάζω τον διακόπτη συνδέω κάποιο συστηματακι και τέλος. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Δεν είναι πολύπλοκο από την στιγμή που έχεις διακόπτη εξ αρχής . διευκρίνισε μου όμως είναι διακόπτης ή μπουτον? Τον κάνεις πχ κάτω για να ανοίξει ο θερμοσίφωνας και πάνω για να κλείσει? Η τον πατας και επανέρχεται πίσω? Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Αυτός εδώ είναι474fbd352af760803c1bc892990cf180.jpg Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Είναι διακόπτης ή μπουτον? Προφανώς χρησιμοποιείς ρελε για τον έλεγχο του θερμοσίφωνα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Αν ανεβάσω φώτο του διακόπτη που ζεσταίνει το νερό στο θερμοσίφωνα, μπορείτε να προτείνετε εναλλακτικό σύστημα για να βάζω νερό να ζεσταίνεται μέσω κινητού; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Ανέβασε και βλέπουμε Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Όσο το Global firm παραμένει ανενημέρωτο και πολλές εκδόσεις πίσω από το κινεζικό, δεν βρίσκω λόγο ξαναγυρίσω σε global. Επίσης τωρα δουλεύουν όλα τα features του router και έχει απόλυτο compatibility με το miwifi app Sent from my SM-G965F using Tapatalk @vasma Κινεζική είναι αλλα μπορείς σε chrome να το βάλεις να στο κάνει translate. Αν και δεν χρειάζεται να μπεις στο interface του, ρυθμίσεις τα πάντα από το miwifi app

• @zanarino Γιαν να μην μπερδεύεσαι εσυ και να μην μπερδεύεις και τους υπόλοιπους. Η κάμερα που θα πάρεις δεν συνδέετε με το Gateway, αλλά αλληλεπιδρά με αυτο όμως, αρκεί να είναι Καμερα συμβατή με την Εφαρμογή MiHome . Σου επισυνάπτω τις κάμερες συμβατές με το MiHome και server Mainland China 5717219df18929d0999cc1bd30cdbc94.jpg Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• @zananiro Το gateway και τα περιφερειακά του επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω zigbee ( το zigbee είναι κάτι σαν bluetoth με διαφορετικό encryption) Οι λάμπες yellight τα πολυμπριζα της mi και οι κάμερες είναι αυτόνομες έχουν wifi και δεν συνδέονται με το gateway. Παρακάτω είναι οι συσκευές που χρειάζονται gateway για να δουλέψουν dccba492488eb784a4e0fe0f145be456.jpg97fba8f1fbe6b585ad2f32499b78b7ba.jpg Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• #kougis Οι κάμερες οι AI έχουν ενσωματωμένη Augmented Intelligent τεχνολογία. Τώρα για το τι παραπάνω προσφέρουν, φαντάζομαι πως θα έχουν κάποια εξελιγμένα features που οι απλές καμερες δεν θα έχουν. Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• @zananiro Δεν ξέρω για τα παρελκόμενα που θες και αν ταιριάζουν με το Gateway που έχεις. Οι κάμερες όπως είπα και πιο πάνω δεν συνδέονται με το gateway είναι αυτόνομες και τις βρίσκεις στην εφαρμογή MiHome Sent from my SM-G965F using Tapatalk