Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 116.
-
Αναγνώριση κλήσεων
ΜήνυμαΑπό ότι ενημερώθηκα το πρόβλημα επιλύθηκε μόνο του. Θα ενημερώσω πάντως για το θέμα με το 3G μήπως βγάλουμε κάποια άκρη.
-
Αναγνώριση κλήσεων
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα, Μια γνωστή μου αγόρασε το Redmi Note 9S και μετά από την τελευταία αναβάθμιση,χάθηκε η αναγνώριση κλήσεων. Όποιος την καλεί, φαίνεται σαν "Άγνωστος αριθμός". Υπάρχει περίπτωση να ξέρετε τι είναι;
-
Ευχαριστώ πολύ. Θα ενημερώσω.
-
Καλησπέρα forum. Ο πελάτης δεν είχε ούτε αντίγραφο τοπικό αλλά παράλληλα κατέβασα από τη μέρα που ήρθε file manager. Κανένα μεγάλο αρχείο. Λέτε να θέλει factory reset για να στρώσει;
-
Ναι. Και το αστείο είναι ότι και η διαχείριση αρχείων γράφει ότι 115Gb χρησιμοποιούνται από "Άλλα αρχεία*.
-
Καλησπέρα σας, Είμαι υπάλληλος τηλεπικοινωνιών και ένας πελάτης μου έφερε σήμερα το Redmi Note 8 Pro λέγοντας ότι έχει γεμίσει ο χώρος. Όντως, υπήρχε η σχετική ένδειξη αλλά κατά τον έλεγχο της συσκευής δεν υπήρχε ούτε στο ένα δέκατο το μέγεθος των αρχείων. Το έχετε ξαναδεί; Δεν είχε κουμπωμένο mi cloud.
-
Γεια σας παιδιά!! Την τελευταία εβδομάδα το κινητό μου, ενώ είναι ανοιχτό, δεν δέχεται μηνύματα και κλήσεις. Μου έρχονται μετά από ώρα ειδοποιήσεις ότι με κάλεσαν και τα μηνύματα έρχονται μόνο αν κάνω επανεκκίνηση. Έχω την τελευταία official global stable και δεν το είχα προηγουμένως αυτό το θέμα. Γνωρίζουμε τι μπορεί να τρέχει άραγε;