Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.
-
Δεν μπορείς να αποθηκεύεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.... Όσον αφορά το format, όπως αναφέρθηκε κάνε ένα backup τα αρχεία σου στον υπολογιστή και πέρνα τα στην κάρτα μετά το format.
-
Επείγον!!!!! [SOLVED]
ΜήνυμαΌλα τέλεια!!!
-
Επείγον!!!!! [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πίσω από την συσκευή στο λευκό αυτοκόλλητο ή στο κουτί στα τεχνικά στοιχεία, κάπου γράφει ένα 2015112 ή 2015161....εσύ πιο έχεις ? ” Το πρώτο =============== Δεκ 17th 2016, 8:32am =============== Παιδιά καλύφθηκα!! Όλα εντάξει! Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί τώρα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Έχεις teamviewer στον υπολογιστή σου? Αν όχι.. βάλε. ” Φιλαράκο δες και αυτό και σου δίνω τον κωδικό σε instant τώρα...Περιμένω να μπεις
-
Παράθεση από geoanto555: “Βαλτο πρώτα στον δισκο C και μετά δίνεις την διαδρομή cd C:\adb ” error
-
Επείγον!!!!! [SOLVED]
ΜήνυμαΜου βάζεις δύσκολα τώρα;; Πώς θα βρω εγώ το χιλιοστό; Δεν υπάρχει άλλη λύση; Η έκδοση του Gearbest είναι
-
Το Cmd το τρέχω ως διαχειριστής Παράθεση από geoanto555: “που ειναι ο φακελος adb ανέβασε ένα screenshot ” Παράθεση από takisfrag: “Τρέξε το cmd καταρχήν σαν διαχειριστής Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”
-
Παράθεση από geoanto555: “Τωρα θα το βλέπει... Δες αν ειναι κλειδωμένο.. ” Παράθεση από takisfrag: “Τώρα δες τον bootloader στο έχει γράψει από επάνω για να προχωρήσεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παιδιά αυτό μου βγάζει...Και όταν κάνω απεγκατάσταση από τη διαχείριση συσκευών,πάλι kedacom γίνεται...Το κινητό δεν έχει βγάλει τίποτα...Ακόμα στο fastboot
-
Παράθεση από geoanto555: “Πως βλέπει το κινητο στην διαχείριση συσκευων? Αν είναι kedacom κάνε δεξί απεγκατάσταση και τικ στο διαγραφή.. ” Φίλε είσαι πολύ ωραίος!!! Και τώρα;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AvZoDj: “Τι κάνω τώρα; ” Δες αν ειναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο...Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Γαμώτο δεν μου βγάζει την συσκευή...Κάτι κάνω λάθος είμαι σίγουρος...Κατέβασα τον φάκελο με τα αρχεία του adb αλλά δεν το αναγνωρίζει...
-
Παράθεση από geoanto555: “το κανες... ?? είναι οκ? Official global έχεις πάνω απο 30 ρομ. ” Πες μου τι να κάνω σε παρακαλώ όσο πιο γρήγορα μπορείς,έχω επαγγελματικό ταξίδι...Κατάφερα να το βάλω σε fastboot...Έχω κατεβασμένη την Official ROM στον υπολογιστή,το ΜiFlash,το Suite και το adb.... Τι κάνω τώρα;
-
Επείγον!!!!! [SOLVED]
ΜήνυμαΝομίζω το kenzo...Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16GB.... Ακολούθησα μόνο αυτόν τον οδηγό.Τώρα το κινητό έχει μείνει στο λογότυπο και τίποτα άλλο...Τι κάνω;
-
Με την Official Global Και το Mi Flash 2015.10.28.
-
Επείγον!!!!! [SOLVED]
ΜήνυμαΒρήκα κάτι άλλο από εδώ και τα έκανα μαντάρα...Πες μου τα βήματα σε παρακαλώ
-
Επείγον!!!!! [SOLVED]
ΜήνυμαΠαιδιά προσπάθησα να κάνω με fastboot την Global γιατί μου το φέρανε με πειραγμένη από έξω και τώρα έχει μείνει στην αρχική του λογότυπου....Τι κάνω;;; Πραγματικά θέλω βοήθεια....
-
Πραγματικά με έσωσες γιατί μου ήρθε από το εξωτερικό Note 3 Pro με πειραγμένη ROM....Το φτιάχνω τώρα..Πανεύκολος ο τρόπος που παρουσίασες την διαδικασία. =============== Δεκ 16th 2016, 1:33am =============== Βγάζει ακαθόριστο σφάλμα....Τι γίνεται; Κάτι περί large file