Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• Καλησπερα, γνωρίζεται αν θα πάρει και το nikel την 10;

• Φίλε μου τι να σου πω εγώ με την σύζυγό μου έχουμε το redmi note 4 nikel δεν εχουμε κανένα πρόβλημα.... Όταν έρθει η στιγμή να το αλλάξω πάλι σε xiaomi θα πάω. Μάλλον είσαι άτυχος, τι να πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Zaglakas Panos: “Βοηθεια σου.....πάει...εμένα έκανε τα ίδια το πήγα αντιπροσωπεία και δεν ξανά φτιάχτηκε ποτέ....άστα από τότε που έγιναν διάσημα είναι όλα προβληματικά σε τεράστιο βαθμό....από το Νοέμβριο έχω αλλά ξει 4 xiaomi και πάλι κλαίω...πάλι για σέρβις είμαι Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε μου δεν συμφωνώ με αυτό που λες. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε xiaomi από τον Φεβρουάριο του 2017 κανένα πρόβλημα απολύτως. Τα αδέρφια μου πήραν ποιο μετά, όλοι εί…

• Ολα οκ ξανα περασα την rom και δουλευει μια χαρα....

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stam07: “Και αν ναι ποιον οδηγό θα πρέπει να ακολουθήσω τώρα; ” Δεν χρειάζεται κάτι ειδικό που πρέπει να κάνεις..Κάνεις πάλι Flash την ROM από το TWRP Recovery και όταν τελειώσει πριν κάνεις Reboot, απλά από το Wipes => Advanced του TWRP θα επιλέξεις τα Wipe Dalvik/Art Cache και το Wipe Cache => Reboot και ξαναδοκιμάζεις. ;Οκ ” οκ ευχαριστω πολυ και παλι για την βοηθεια...

• Και αν ναι ποιον οδηγό θα πρέπει να ακολουθήσω τώρα;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stam07: “Ναι είχα κάνει factory reset. Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά και πάλι τίποτα.... ” Δοκίμασες να αλλάξεις Region (Περιοχή) πχ. Ινδία να δεις αν σου κάνει το ίδιο ? ” Ναι το ίδιο κάνει. Μήπως να ξανα περάσω την rom;

• Όταν πάω στις ρυθμίσεις - ταπετσαρία και πατάω εκεί που λέει τοπικές φωτογραφίες μου βγάζει σφάλμα. Παράθεση από MIUI_ART: “Είχες κάνει Factory Reset πριν περάσεις τις νέες ROM που έχουν ως SOurce τις Global ROM ? Δοκίμασε από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Θέματα να κάνεις διαγραφή/Καθαρισμό δεδομένων. ” Ναι είχα κάνει factory reset. Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά και πάλι τίποτα....

• Όταν πάω στις ρυθμίσεις - ταπετσαρία και πατάω εκεί που λέει τοπικές φωτογραφίες μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα, ξέρει κανείς γιατί;

• Ολα οκ με το πέρασμα της rom.... Τώρα αναμονή να δω πως θα πάει.... Ευχαριστώ για την βοήθεια σας....

• Παράθεση από makis1024: “Πχ jdownloader ” Οκ σε ευχαριστώ, πολύ καλύτερα τώρα....

• απο εκει κατεβαζω και δεν εχω καλη ταχυτητα...

• Έβαλα να κατεβάσω την aroma αλλά δεν μου κατεβάζει με καλή ταχύτητα.... Οτιδήποτε άλλο βάλω για κατέβασμα κατεβαίνει κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται;

• Είχα πάρει έγκριση ξεκλείδωματος πριν κάτι μήνες οπότε το ξεκλείδωσα κατευθείαν. Ποια rom να περάσω; Aroma η xtrv;

• Παράθεση από makis1024: “Καλού κακού δες κατάσταση bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Εάν είναι κλειδωμένος όπως πιστεύω, ξεκινάς με Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Όταν πάρεις έγκριση για ξεκλείδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader. Περνάς με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Το twrp twrp_nikel_3.2.1-1_miui-hellas Και τέλος περνάς xtrv μέσα από το twrp με τον γενικό οδ…

• Παράθεση από makis1024: “1.Global Dev μπορείς να πας άμεσα μεταγενέστερη της τωρινής stable και με κλειδωμένο bootloader. 2.Ξεκλειδώνεις και πας όπως σου προτείνει ο Απόστολος. 3.Περιμένεις την επόμενη global stable. 4.Ξεκλειδώνεις και πας σε xtrv δική μας. Όλες η επιλογές έχουν ως προαπαιτούμενο το factory reset , εκτός την τρίτη , αλλά έχει ως αρνητικό την αναμονή. ΥΓ εγώ σου προτείνω την επιλογή 4, όπου θα έχεις μαζί με πολλά άλλα και twrp. Εδώ τα πολλά άλλα.. Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom π…

• Παράθεση από NasDriver: “Είναι γνωστό πρόβλημα στις τελευταίες stable rom ” Οπότε πρέπει να πάω σε κάποια άλλη rom; και αν ναι σε ποια θα προτείνατε;

• Καλημέρα σας. Από την ημέρα που έκανα update στο κινητό στην 9.5.2 global stable έχω παρατηρήσει ότι πέφτει η μπαταρία πιο γρήγορα, έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;

• Καλημέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους. Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία του κινητού από την ημέρα που έγινε η αναβάθμιση σε miui 9 πέφτει πιο γρήγορα. Εσας η μπαταρία κρατάει το ίδιο όπως πριν;

• Καλημέρα και εμένα μου ήρθε σήμερα... Επιτέλους, για να δούμε πως θα πάει.