Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Παράθεση από derveni: “@sakisole12 Κάτι δεν κάνεις καλά με το AdAway φίλε μου, το ενημέρωσες ? ” Ναι κανονικα το ενημερωσα και εδωσα τα απαιτούμενα δικαιώματα
-
Παράθεση από jgougos: “Περάστηκε σε kenzo & hydrogen. Είναι εντυπωσιακός ο χρόνος που χρειάζεται να λοκαρει το GPS ακόμη και σε κλειστό χώρο. Στην 7.3.2 ήθελε πάνω από 30 sec. Στο kenzo πατώντας το power button και επιλέγοντας recovery , έκανε επανεκκίνηση το σύστημα (το δοκίμασα τρεις φορές). Για να πάρω ένα twrp backup αναγκάστηκα να κάνω απενεργοποίηση και στην συνέχεια με power + volume+ μπήκα κανονικά. ” Και σε εμενα τα ιδια κανει redmi note 3 pro [KENZO] μαλλον πρέπει να περιμένουμε το fix…
-
Απο εχτες σε kenzo ολα καλα μερχρι στιγμης , να στε καλα παιδια .
-
δοκιμαζω και σου λεω σε ευχαριστω
-
Παιδια μπορει να με βοηθεισει καποιος σε redmi pro χαθηκαν τα imei , eixe multirom και την αλλαξα με flash tool ,και τα εχασε ...ειχε γινει brick και το επανεφερα τωρα εχει την ελληνικη την τελευταια ..αλλα δεν εχει imei .. μπορει να γινει κατι _ με τον οδηγο που υπαρχει δεν κανει κατι .
-
Παράθεση από maddoctor: “Σας δίνω μία έκδοση που έχει τα εξής: 1) Δείχνει την επιλογή του caller id και όταν η γλώσσα του κινητού είναι στ' ελληνικά 2) Έχουν αφαιρεθεί ότι κινέζικο υπάρχει 3) Υπάρχει η δυνατότητα να μειώσετε τον χρόνο ενεργοποίησης της δόνησης στην κλήση ακόμα και σε 0sec (τώρα είναι μέχρι 3). Υπόψιν η φωνή είναι στα ρώσικα. Ευελπιστώ να τα φτιάξω στα αγγλικά/ελληνικά αύριο, εκτός εάν προκύψει πάλι κάτι. Ξέρω ότι σας έχω καθυστερήσει όλες τις εφαρμογές, αλλά θα επανέλθω... Την π…
-
Σε Kenzo το μονο προβλημα απο εχτες που περαστηκε ειναι πρόβλημα με τον λογαριασμό mi cloyd όταν πατάς επάνω δεν ανταποκρίνεται.. ολα τα αλλα ειναι οκ.μπραβο παιδια για αλλη μια φορα .
-
Κατεβάζω για kenzo και λεω νεότερα μετά.
-
Σε μενα δουλευει κανονικα η αναγνωρισει κλησεις =============== Δεκ 11th 2016, 2:50pm =============== το κινεζικο στορε ποιο ειναι ξερει καποιος ?
-
Περαστηκε η XTRV σε RN3pro Kenzo απο την παρασκευη ολα καλα μερχι στιγμης ..
-
Σε kenzo εκανα εγκατάσταση και. Μερχι στιγμής ολα καλα. Έπρεπε να βαλω ξανα απο την αρχη το δακτυλικο αποτύπωμα.... Μπράβο στα παιδια. Gesendet von meinem Redmi Note 3 mit Tapatalk
-
Και σε μενα Μολις περαστηκε σε kenzo και όλα καλα μέχρι στιγμής.... Ευχαριστούμε παιδιά και είστε πρώτη........... Συνεχίστε ετσι δυναμικά.
-
Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από spideman3: “Θα πας Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών και σε όποιες εφαρμογές θέλεις τσέκαρε φλας ειδοποίησης, Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με λίγο ψάξιμο το βρήκα τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Φαντάστηκα θα ήταν αυτόματο αν ενεργοποιηθεί η επιλογή για το λεντακι ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε ολες τις Ρομ αυτο πρεπει να…
-
Εγινε η εγκατάσταση απο twrp σε kenzo γρήγορα και εύκολα. Ολα καλά μεχρι στιγμής. Τα θέματα ειναι με κινέζικα, δεν με πειράζει καθόλου. Επίσης η νεα εφαρμογή XiaomiGr πολυ καλη. Ευχαριστούμε πολύ, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά παιδιά.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakisole12: “προσπαθεισα να βρω πως μπωρο να προσθεσω τις μεχρι και 3 εφαρμογες που μου λες αλλα δεν το βρισκω .. που πρεπει να παω ?ευχαριστω για τον χρονο σου . ” Πας στο μεσαίο στην εφαρμογή -> Ειδοποιήσεις εφαρμογών (App notification) και πατάς το κουμπί στο κάτω μέρος ” Ευχαριστω πολυ .
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakisole12: “Καλησπερα που μπορω να βρω την πειραγμενη miFit εφαρμογη για να περναω και δικιες μου εφαρμογες γαι ειδοποιηση ? εχει καποιος το λινκ? ” Η έκδοση που υπάρχει τώρα, μπορεί να ενσωματώσει μέχρι και 3 εφαρμογές που μπορούν να σε ειδοποιεί η εφαρμογή. Εάν εννοείς την tweaked έκδοση, την έχω αποσύρει λόγο μη συμβατότητας με 1S και 2. ” προσπαθεισα να βρω πως μπωρο να προσθεσω τις μεχρι και 3 εφαρμογες που μου λες αλλα δεν το βρισκω .. που πρεπει να π…
-
Καλησπερα που μπορω να βρω την πειραγμενη miFit εφαρμογη για να περναω και δικιες μου εφαρμογες γαι ειδοποιηση ? εχει καποιος το λινκ?
-
ΜήνυμαΠαιδια καπου ειχε πριν μερικες μερες κατι καινουργια avatar και δεν τα βρισκω τωρα,,. που ειναι ?
-
Παράθεση από shinig: “καλημέρα παιδια πως μπορώ να αλλάξω την τοποθεσία. Για να κατεβασω και αλλα θεματα? Δηλαδή θελω να βαλω τοποθεσία Ινδία και μα μου εμφάνιση διαφορετικά θεματα παλια γινοταν στης ρυθμίσεις-τοποθεσια και ειχε να επιλεξεις χωρα. Τωρα δεν το βρίσκω. Εχει καποιος μια λυση? ”