Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Παράθεση από makisfz: “Στο redmi pro τόσο καιρό που το έχεις δεν είχες δικό σου λογαριασμό στο κινητό πρώτη φορά του φλασαρεις πια ρομ του είχες?” Φυσικά και είχα δικό μου λογαριασμό εδώ και δύο χρόνια. Το mi8 που έχω τώρα το έχω με τον ίδιο λογαριασμό που είχα και στο pro. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Επίσημα μόνο η Xiaomi μπορεί να σε βοηθήσει στο σημείο που βρίσκεσαι...” Ξέρεις γιατί συνέβη αυτό? Έκανα κάτι εγώ λάθος? Του έχω κάνει και άλλη φορα flash αλλά δεν είχα αυτό το θέμα. Τώρα απλά έβαλα άλλη sim, αυτή είναι η μόνη διαφορά από αλλες φορές. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Το κουτιε τα ΙΜΕΙ το έχεις; Προσπαθώ να σε βοηθήσω να επικοινωνήσεις με τη Xiaomi για να στο ανοίξει, αλλιώς το κλαις...” Έχω έρθει σε επικοινωνία με την xiaomi και περιμένω απάντηση τούς. Νόμιζα ότι υπάρχει τρόπος να τους παρακάμψω γι'αυτό έγραψα σε εσάς Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Από πού το πήρες; Επικοινώνησε μαζί τους. Το κουτί του το έχεις; Απόδειξη αγοράς;” Το πήρα πριν δύο χρόνια από το vickmall. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω... Απόδειξη δεν έχω. Το δούλευα κανονικά το κινητό για δύο χρόνια. Μετά το update δημιουργήθηκε το πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αυτόν τον λογαριασμό δεν τον αναγνωρίζεις; Το τηλέφωνό το πήρες καινούργιο ή μεταχειρισμένο;” Καινούριο το πήρα και το δούλευα σαν δικό μου για δύο χρόνια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και από μένα. Πριν δυο εβδομάδες παρέλαβα το καινούριο μου Xiaomi Mi8 και αποφάσισα να δώσω στην γυναίκα μου το παλιό μου κινητό Xiaomi Redmi Pro. Πριν το κάνω αυτό αποφάσισα να κάνω ένα Flash Update στο Pro με την πιο καινούρια ROM για να της το δώσω σαν καινούριο. Ενώ τα έκανα όλα καλά και ήρθε η ώρα να ανοίξω το κινητό, στην φάση του σεταρίσματος και εκεί που σου λέει να συγχρονίσεις το κινητό με τον Mi Cloud λογαριασμό, και σε ρωτάει να βάλεις username και password, μου έβαλε μόνο …
-
RE:
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ!Παράθεση από geozn8: “Μπορείς να τους ρωτήσεις και εκ τον προτέρων από το τηλέφωνο εάν έχει το κουτί ευρωπαϊκό φορτιστή κανονικά η όχι και εάν ναι να είναι και σφραγισμένο στην ζελατίνα!! Εσύ να το ξεσφραγίσεις!! ;)” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Xiaomi Mi8 αγορά
ΜήνυμαΟκ. Σε ευχαριστώ πολύ!Παράθεση από pavlidisc: “Το Global Version έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο όπως σου είπα. Εάν σε αφήσουν να το ανοίξεις, τότε θα δεις ότι έχει και ευρωπαϊκό φορτιστή. Εάν δεν είναι Global μην το πάρεις γιατί θα έχεις αναγούλες. from my Mi8” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Xiaomi Mi8 αγορά
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Εάν στο πλάι του κουτιού γράφει Global Version (κόκκινο αυτοκόλλητο ταμπελάκι) είσαι κομπλέ. Εαν δεν γράφει... δεν το παίρνεις. from my Mi8” Αν δεν γράφει? Δεν το παίρνω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi8 αγορά
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από μένα. Μόλις παραγγείλα το Xiaomi Mi8 από ένα Skrutzομάγαζο και θα το παραλάβω εγώ από εκεί μόλις έρθει. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να είμαι σίγουρος πως δεν θα έχω προβλήματα με κινεζικές εκδόσεις και brick. Αυτοί ισχυρίζονται πως το κινητό έρχεται με global ελληνικό μενού και playstore και θα έχει την δυνατότητα να κάνει αναβαθμίσεις. Τι πρέπει να ελέγξω όταν πάω να το παραλάβω για να είμαι σίγουρος πως δεν θα έχω θέματα αργότερα??? Θα το ανοίξω εκεί μπροστά τους για να είμ…
-
Παράθεση από dfoust: “Δοκίμασε development η τελευταία έκδοση είναι πολύ πολύ καλή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχουν ακουστεί προβλήματα για αυτή που ήδη έχω? Αν βάλω την development τώρα αυτό σημαίνει ότι φτου κι απ' την αρχή σεταρισμα? Ποια είναι η τελευταία dev που κυκλοφορεί για redmi pro??? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά! Πριν κανένα μήνα έβαλα στο redmi pro κινητό μου την τελευταία ελληνική έκδοση XTRV_arΩma 9.2 | stable 9.2.1.0 και το κινητό τρώει πολλά κολλήματα. Πριν είχα την XTRVbeta1- 8.1 | stable 8.1.2.0 και το κινητό πετούσε. Εννοείτε ότι έκανα την αναβάθμιση για καλύτερα αλλά το κινητό έγινε πολύ πιο ασταθές και κολλάει συνέχεια κυρίως κατά το σερφαρισμα αλλά και όχι μόνο. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό? Αν δεν βρω τρόπο να το διορθώσω πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να το ξαναγυρί…
-
Μολις έβαλα καινούργια μπαταρία και φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα! Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με 30€ έσωσα το κινητό, και δεν θα χρειαστεί να πάρω και καινούργιο!!! Ερώτηση, Επειδή έχω κάνει facrory reset είναι ευκαιρία τώρα πριν ξανά στεισω το κινητό, να το κάνω και ένα update. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Πια είναι η τέλευταια ελληνική rom που έχει βγει για το redmi pro και από που μπορώ να την κατεβάσω? Τώρα έχω την 8.1.2.0 stable και δεν πέρνει και update... Ευχαριστώ!
-
Έκανα factory reset αλλά δυστυχώς δεν διορθώθηκε τίποτε. Πάλι τα ίδια κάνει.... Σβήνει συνέχεια... Πάντως η μπαταρία στο συγκεκριμένο κινητό είναι εσωτερική και δεν μπορώ να ξέρω αν έχει φουσκώσει ή κάτι τέτοιο.... Θα το πάω αύριο στο servise της xiaomi στην Θεσσαλονίκη και ελπίζω να μου πουν ότι φταίει αυτό γιατί αλλιώς πάμε για νέα συσκευή, και αυτή την έχω περίπου ένα χρόνο.....