Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 586.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαιδιά για κενζο έχει βγει γιατί δεν το βρίσκω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisv6: “Ξετσεκάρω το ¨Ενεργοποιηση Superuser¨ ? Τερμα κάτω εχει και ¨Πληρης καταργηση προσβασης root (Εκκαθαριση για μονιμη καταργηση προσβασης root)¨” Πλήρης κατάργηση ρουτ και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisv6: “Πως απο που >?” Μπες στις ρυθμίσεις του superuser και έχει απεγκατασταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisv6: “Πολυ καλησπερα σας. Απο την τελευταια stable εκανα την μεταβαση στην τελευταια Aroma, εδω και μια βδομαδα μου φαινεται οτι η αυτονομια εχει μειωθει αισθητά. Απο 5.30 ωρες στις 3.30 SOT (προφανως με περιπου την ιδια χρήση αν οχι πιο ηπια λογο λιγοτερων apps). Επισης στην χρηση μπαταριας ειναι 1o το Android με ~50% + χρηση . Υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να βελτιωθούν τα διαστήματα φόρτισης ?” Βγάλε το root Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από geozn8: “Ωραίος ο φίλος ευχαριστούμε για το πατς.. Εγώ ίσως το προμηθευτώ σύντομα εάν είναι θα σας ενημερώσω!! ” Εγώ έχω παραγγείλει ήδη. Στην αναμονή με τα ΕΛΤΑ. Έφτασε το δέμα και ακόμα να το σκαναρουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πες μου μια σε τι πόσο σου βγήκε εσένα μαζί με τα μεταφορικά από τα γνωστά μαγαζιά...?!” Από AliExpress το πήρα στα 31.50. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “@3ftw αυτή βάλε GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Ρυθμίσεις θα βάλεις όπως στη φώτο. Αν δε δείξει τίποτα παίξε με hrd+ parameters. Πρώτα βάλτο στο super high οπως το έχω, μετα δοκιμασε very high, επισης high. Όποιο παίξει. Μόνο μια παρατήρηση. ΣΕ ΚΑΘΕ αλλαγή ρύθμισης πρέπει να κλεινεις τη gcam και να τη κλείνεις με το χ απο τις εφαρμογές που τρέχουν. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ” Ένα περίεργο πράγμα αλλά το λινκ δεν οδηγεί πουθενά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω και στη miui 8 stable εχω.” Η 7.11.16 δεν έχει το πρόβλημα σε εμένα. Τουλάχιστον 12 ώρες μετά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω και στη miui 8 stable εχω. ” Στην 8.5.2.0 δεν έχω. Δεν ξέρω τι παίζει. Αυτοί που ασχολούνται έχουν βρει η έχουν μάθει τι παίζει;Δεν λέω ότι φταίνε αυτοί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω και στη miui 8 stable εχω.” Στην 8.5.2.0 δεν έχω. Δεν ξέρω τι παίζει. Αυτοί που ασχολούνται έχουν βρει η έχουν μάθει τι παίζει; Δεν λέω ότι φταίνε αυτοί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Όχι είναι υπερβολικά πολύ, με ποια rom είσαι.” 8.5.3.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk