Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 586.

• Παιδιά για κενζο έχει βγει γιατί δεν το βρίσκω.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από giannisv6: “Ξετσεκάρω το ¨Ενεργοποιηση Superuser¨ ? Τερμα κάτω εχει και ¨Πληρης καταργηση προσβασης root (Εκκαθαριση για μονιμη καταργηση προσβασης root)¨” Πλήρης κατάργηση ρουτ και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannisv6: “Πως απο που >?” Μπες στις ρυθμίσεις του superuser και έχει απεγκατασταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannisv6: “Πολυ καλησπερα σας. Απο την τελευταια stable εκανα την μεταβαση στην τελευταια Aroma, εδω και μια βδομαδα μου φαινεται οτι η αυτονομια εχει μειωθει αισθητά. Απο 5.30 ωρες στις 3.30 SOT (προφανως με περιπου την ιδια χρήση αν οχι πιο ηπια λογο λιγοτερων apps). Επισης στην χρηση μπαταριας ειναι 1o το Android με ~50% + χρηση . Υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να βελτιωθούν τα διαστήματα φόρτισης ?” Βγάλε το root Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από geozn8: “Ωραίος ο φίλος ευχαριστούμε για το πατς.. Εγώ ίσως το προμηθευτώ σύντομα εάν είναι θα σας ενημερώσω!! ” Εγώ έχω παραγγείλει ήδη. Στην αναμονή με τα ΕΛΤΑ. Έφτασε το δέμα και ακόμα να το σκαναρουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πες μου μια σε τι πόσο σου βγήκε εσένα μαζί με τα μεταφορικά από τα γνωστά μαγαζιά...?!” Από AliExpress το πήρα στα 31.50. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Ωραίος ο φίλος ευχαριστούμε για το πατς.. Εγώ ίσως το προμηθευτώ σύντομα εάν είναι θα σας ενημερώσω!! ;)” Εγώ έχω παραγγείλει ήδη. Στην αναμονή με τα ΕΛΤΑ. Έφτασε το δέμα και ακόμα να το σκαναρουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οποίοι το προμηθευτούν, βγήκε πατς για αγγλικά. [Device Team] Mi Band 3 English Modification Comprehensive Tutorial - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “@3ftw αυτή βάλε GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Ρυθμίσεις θα βάλεις όπως στη φώτο. Αν δε δείξει τίποτα παίξε με hrd+ parameters. Πρώτα βάλτο στο super high οπως το έχω, μετα δοκιμασε very high, επισης high. Όποιο παίξει. Μόνο μια παρατήρηση. ΣΕ ΚΑΘΕ αλλαγή ρύθμισης πρέπει να κλεινεις τη gcam και να τη κλείνεις με το χ απο τις εφαρμογές που τρέχουν. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ” Ένα περίεργο πράγμα αλλά το λινκ δεν οδηγεί πουθενά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Για να δουλέψει η Google camera στην xtrv άρωμα χρειάζεται κάτι να κάνω επιπλέον; μόνο στο βίντεο ανοίγει η κάμερα. Λ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά την νέα stable την δοκίμασε κάνεις να μας πει γνώμες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Στην έκδοση του mifit από το play store λέει υποστήριξη για καιρό. Δεν βρίσκω όμως αυτήν την ρύθμιση. Ξέρει κανένας που είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι που ανακάλυψα προσφατα. Τρέχω την 7.11.16. Μόλις έκανα φλας το superuser, η κατανάλωση του ανδροιδ έπιασε ταβάνι. Μόλις το έβγαλα είναι στα φυσιολογικά επίπεδα. Το έχει εντοπίσει κάνεις άλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω και στη miui 8 stable εχω.” Η 7.11.16 δεν έχει το πρόβλημα σε εμένα. Τουλάχιστον 12 ώρες μετά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω και στη miui 8 stable εχω. ” Στην 8.5.2.0 δεν έχω. Δεν ξέρω τι παίζει. Αυτοί που ασχολούνται έχουν βρει η έχουν μάθει τι παίζει;Δεν λέω ότι φταίνε αυτοί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω και στη miui 8 stable εχω.” Στην 8.5.2.0 δεν έχω. Δεν ξέρω τι παίζει. Αυτοί που ασχολούνται έχουν βρει η έχουν μάθει τι παίζει; Δεν λέω ότι φταίνε αυτοί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και στην τελευταία dev xtrv το Android 42% στην κατανάλωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μπορείτε να μου στείλετε το λινκ με τις ρομ για κενζο. Έχω κρατήσει σελιδοδείκτη αλλά δεν έχει τις τελευταίες εκδόσεις και δεν ξέρω γιστι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Όχι είναι υπερβολικά πολύ, με ποια rom είσαι.” 8.5.3.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι φυσιολογικό το Android να έχει τόσο κατανάλωση; είμαι με τη τελευταία stable dda7312458269bf5f23f7af0c98b1403.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk