Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 586.

• Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σε αυτήν την έκδοση την οποία την φλασαρα με clean install. Όταν έχω τις ρυθμίσεις για το δίκτυο στο 4g, γράφει ότι έχω 3g. Όταν το πάω 3g συνεχίζει να γράφει 3g (λογικό δηλαδή) μα όταν το πάω στο 2g, μου γράφει στη μπάρα ότι έχω 4g. Η σιμ μου είναι 4g και πριν από αυτήν την ρομ δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Η συσκευή μου είναι το κενζο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Η μετάβαση από miui 8 σε miui 9 έγινε με καθάρισμα στις cache ή factory reset; Αν απλά καθάρισες τις cache ίσως χρειάζεται να δοκιμάσεις με factory reset αυτή τη φορά.” Με factory reset έγινε. Απλά, είχα πάρει εσωτερικό back up ρυθμίσεις συστήματος και εφαρμογές για να μην τις κάνω εγκατάσταση πάλι μια μια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Έχει βγει [XTRV-7.9.14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 15/09 22:02)​ Λέγοντας προβλήματα στη διαχείρηση; Έχεις παρατηρήσει καθυστερήσεις στις εφαρμογές ή στη λειτουργία της συσκευής;” Ναι. Τρελή καθυστέρηση και μετά από λίγο 350μβ ελεύθερη ραμ και όλα κολλάνε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 7.9.14 για κενζο θα βγει αυτήν την εβδομάδα; είμαι πολύ απογοητευμένος από την διαχείριση της μνήμης στην 7.9.7. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Την πέρασες με factory reset; Εμένα χωρίς fr έχει από 1.3 έως 1.5 gb ελεύθερη μνήμη.” Ναι ρε γαμωτο. Απλά τράβηξα το back up από τις εφαρμογές που είχα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου φαίνεται ότι η miui 9 δεν κάνει καλή διαχείριση. Έχω 400μβ ραμ ελεύθερη και το κινητό σέρνεται. Τρέχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που έτρεχα με stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στης γυναίκας μου έχω 7.6.10 xtrv. Μπορώ να κάνω απλά αναβάθμιση με τα γνωστά wipes χωρίς καθαρή εγκατάσταση; η έκδοση που έχω κατεβάσει είναι η arωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στης γυναίκας μου έχω 7.6.10 xtrv. Μπορώ να κάνω απλά αναβάθμιση με τα γνωστά wipes χωρίς καθαρή εγκατάσταση; η έκδοση που έχω κατεβάσει είναι η arωμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από TOLIS38: “ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ κατι γιατι εχω μεινει λογω δουλειας λιγο πισω!!! το RN3 pro μου φοραει την 7,6,10 .. να υποθεσω οτι θα μου ερθει ΟΤΑ στην τελευταια ή θα πρπει να την περασω χειορικινητα?????” Χειροκίνητα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jowl_tnt: “Διαβασα οτι δεν υπαρχει το Splitscreen και ο νεος Tasker στις 9 για Android 6. Αληθευει; Καλα ρε παιδια, και τι περιμεναμε να φτιαξουν τοσους μηνές; Τα animation; ” Δεν μπορεί να υπάρξει το split screen στο Android 6.0, μιας και είναι feature του 7. Ουδέποτε είπε η Xiaomi ότι θα το έφτιαχνε στο 6. Απλά άφησε να εννοηθεί (κακώς) ότι θα έπαιρναν σχεδόν όλοι 7.0, πράγμα το οποίο φυσικά δεν ισχύει.” Κάνεις λάθος. Έχω ταμπλετ με Android 5 που υποστηρίζε…

• Παράθεση από makisfz: “@3ftw εγώ έχω Redmi Note 3 ” Με ποια ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή τι να σου βάλει, μην κολλάτε πιο πολύ διαφήμιση είναι πάρα τεράστιες αλλαγές έτσι και τίποτα άλλο.” Ε καλά δεν νομίζω να μην υποστηρίζει το split screen. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό. Ένα ταμπλετ 4 ετών έχω και μια χαρά το υποστηρίζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Μικρό αλλαγές ακόμα δεν το έψαξα αλλά δεν θα δείτε τεράστιες αλλαγές μην κολλάτε.” Έχω ξενερώσει που δεν θα έχει split screen. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Ήρθε αναβάθμιση στην official rom σε 9 ” Πες μας εντυπώσεις. Ελπίζω να βγει γρήγορα η xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η πάρε το Mi band tools και στα μετατρέπει σε Greek llish και τελείωσε η υπόθεση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από saillok: “χαιρετω το φορουμ,εξω ξαναγραψει παλαιοτερα για το προβλημα μου με την μπαταρια.για καποιους που τα εχουν ξαναδει τοσες φορες φορες γινομαι κουραστηκος αλλα η κατασταση με την μπαταρια δεν παει αλλο.εχω την εκδοση 7.7.20 global.καποιος μου εχει προτεινει απο εδω μεσα να βαλω την XTRV 8.5.2 λογω αυτονομιας.θα ηθελα να κανω την διαδικασια σωστα και χωρις καποιο περιθωριο λαθους για να τεσταρω το κινητο οποτε θα ηθελα καποιος να μου γραψει την διαδικασια που θα πρεπει να ακολ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kalosdios: “Απ' ό,τι βλέπω την official την έχουν αποσύρει μήπως τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξέρω ρε μαν τι να σου πω. Εγώ την πέρασα με clean install και δεν έχω θέμα. Τώρα αν δω κάτι θα το αναφέρω. Πάντως στις ρυθμίσεις μπαίνει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ δεν έχω θέμα προς το παρόν με την ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Υπάρχει ενας άνθρωπος του Θεού να με βοηθήσει να συνδέσω το mi band 2 με το mi fit γιατί ούτε και στις αδερφή μου το mi max συνδέεται μόνο με το notify fitness.... Και είμαι έτοιμος να το πάω για κουβά..!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε ακριβώς τα ίδια έχει ένας φίλος μου και αναγκαστικά χρησιμοποιεί εναλλακτική εφαρμογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από toumpanosk: “Καλησπερα σε ολους, Μηπως ξερετε ποτε θα παρουμε αναβαθμιση σε MIUI 9? Ειμαι με MIUI8 7.6.10 Beta.... Καπου ειχα δει οτι 11 Αυγουστου θα μας εβγαζε ενημερωση...” Τέλος Σεπτεμβρίου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk