Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν σβήσεις το system θα σβήσεις το λειτουργικό. Το internal είναι ο χώρος αποθήκευσης. Γενικά σε τέτοιες περιπτ'ωσεις επειδή δεν ξέρεις τι μπορεί να φταίει ξεκινάς απο την αρχή. Ξανά-Κατεβάζεις την ρομ και κάνει καθαρή εγκατάσταση.” Ωραία δηλαδή δεν θα επηρεάσει το twrp αυτό έτσι δεν είναι; επίσης πως θα δει το twrp ο υπολογιστής για να βάλω το ξανά κατεβασμενο αρχείο;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εννοώ να κάνεις την καθαρότερη... δηλαδή dalvik,cache,data,system,internal, . Αρχικά όμως θα δεις αν ο υπολογιστής σου βλέπει το κινητό ενώ είναι σε twrp. Μπορείς να εγκαταστήσεις ρομ χωρίς να την περάσεις στο κινητό μέσω υπολογιστή.(sideload)” Αν σβήσω την internal δεν θα σβηστούν όλα από το τηλέφωνο; εννοώ να μείνει χωρίς λειτουργικό μέσα; Βάζω σε twrp το τηλέφωνο και θα πρέπει κατευθείαν να το δει ο υπολογιστής;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλύτερα να ξανα κατεβάσεις την ρομ και να κάνεις την καθαρότερη εγκατάσταση.. Στην ανάγκη κάντην από τον υπολογιστή (sideload).” Τι εννοείς καθαροτερη; την ρομ την κατέβασα από τον υπολογιστή και την έβαλα στο τηλέφωνο και από κει με twrp την φλασαρα με τα wipe κτλπ που είδα στον οδηγό.
-
Παράθεση από lallasgr: “Για ξανακάνε πάλι να δεις αν ανοίξει κομπλέ..Πολύ περίεργο πάντως... ” ολες τις φορες αυτο κανει..μπουταρει κανονικα,φτανει στο λογκο που κουνιεται και εκτοτε μενουν τα κουμπια αφης αναμμενα και δεν βλεπω τιποτα.αν πατησω το power button σβηουν απλα τα κουμπια και ξανα αναβουν..κανονικα ομως αν πατησω συνεχωμενα το power βγαζει το μενου για power off κτλπ Screenshot βγάζει, το ακούω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Ωραία πές μας αποτελέσματα” Κομπλέ είναι. Τώρα αρχίζω να το στηνω με εφαρμογές μου κτλπ. Προς το παρόν δεν δυσκολευτηκα κάπου όσον αφορά τα μενού. Μου φαίνονται εύκολα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μπές πάλι twrp και κάνε ένα factory reset να δεις αν στρώσει. Wipe->advanced wipe-> dalvik/cache/data -> Σέρνεις τα βελάκια δεξιά και μετά reboot to system” Ναι το έκανα και περιμένω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Ναι μια χαρά είναι αυτή, αύριο ίσος και αργά σήμερα να βγάλουν τα παλικάρια μας την 6.6.30 οπότε θα την κάνεις update από twrp.” Οπότε προχωράω κανονικά και αν έχω απορία ρωτάω πάλι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από Project_P: “Καλως τα δεχτηκες και ελπιζω να τα ευχαριστηθεις. Για βραχιολακι δεν περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη του 2 που δειχνει να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το 1? Οσο για τα ακουστικα ολοι οσοι τα πρωτοδοκιμαζουν παθαινουν πλακα. Ειναι πραγματι high end ακουστικα σε καρα budget τιμη. Οσο για το dolby εμενα χωρις το suround και με λιγο tweaking στις συχνοτητες μου αρεσει παρα πολυ το πως αλλαζει ο ηχος. Στις ρυθμισεις ακουστικων της συσκευης εχεις βαλει …
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από geoanto555: “@DaRk_dOg δεν είχαμε κανά νέο για την 800άρα;” Μέχρι τώρα τίποτα. Ο banmeifyouwant απο XDA είπε οτι στο δικο του δουλεύει αλλά με χαμηλή ταχύτητα, όσοι το χρησιμοποίησαν ειπαν οτι δεν... Τι να πω Sent from my LG-V400 using Tapatalk” Πως καταλαβαίνετε ότι δουλεύει;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sylvester: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sylvester: “Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βλέπει το κινητό από τον "Υπολογιστή μου" ” Κατέβασε και βάλε το Mi PC Suite <---- Άκυρο ” Eιλικρινά πιστεύω δεν υπάρχει πιο αργή και κακογραμμένη εφαρμογή από το Mi Pc Suite. Πέρα από το γεγονός ότι μου έκανε κανένα 2ωρο να φορτώσει τη ρομ για να το φτιάξω, όταν βάζω τα τραγούδια μέσω της εφαρμογής κάνει πως τα φορτώνει, προφανώς κάνει μισή ώρα να φορτώσει 10 τραγούδια και στη συνέχεια δεν …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostatos: “αυτο κανω συνηθως το βγαζω και το ξαναβαζω μετα απο λιγο και συνεχιζει τη φορτιση,θελω να παρω αλλο φορτιστη εχετε να προτεινετε κανενα? lallas η τελευταια greek stable ειναι η 7.3.2 η εχει βγει καινουργια? ρωταω γιατι την εβαλα και τη εβγαλα γιατι η καταναλωση μπαταριας ηταν υπερβολικη που αυτο δεν συμβαινει με την 7.2.2 αλλα και το τηλεφωνο επιανε νομιζω υπερβολικη θερμοκρασια που επισης δεν συμβαινει με την 7.2.2 lallas σε ευχαριστω για το χρονο σου και τις απαντησεις”…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zaxos.as: “Μπαινει σε fastboot. Τι σημαίνει αυτό? Για να βάλω την ελληνική rom μου φαίνεται πολύ δύσκολο και το λάπτοπ είναι 10 χρόνων δεν γνωρίζω αν γίνεται.Εαν το στείλω πίσω στο vickmall να το ζητησω με την κινεζική rom?” Παράθεση από NasDriver: “Θα περιμένεις 2+ μήνες συν τα έξοδα αποστολής, φυσικά και μπορείς να το στείλεις πίσω όμως στα πλαίσια της εγγύησης που σου δίνει το κατάστημα :)” Πιο εύκολο είναι να βρεις κάποιον να σου το κάνει, παρά να το στείλεις πίσω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ίσως γιατί νιώθει λίγο αδικημένος που πήρε το προ και μετά από λίγο βγήκε η έκδοση special.” Έτσι είναι τα κινέζικα όμως. Όσο περιμένεις να έρθει το δικό σου, βγαίνουν άλλα. Και εγώ περισυ που πήρα το Meizu m1 note, μετά από δύο εβδομάδες βγήκε το m2.