Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “Καλησπέρα σε όλους...... Έχει βάλει κανείς την τελευταία ελληνική Ρομ 8.8.23 dev να μας πει εντυπώσεις????? Είναι με την πρώτη miui10 που βγήκε για το kenzo .... Χωρίς προβλήματα απλά έχει αδύναμο σήμα wi-fi συγκρίνοντάς το με το Jason......” Αν πας πες αν είναι καλή γιατί είμαι με την ίδια απορία.
-
Mi band 3 μόνο αρχική οθόνη
ΜήνυμαΠως να κάνεις το Mi band σου limited edition Με 80 λεπτά. 00666a40f5976cb269f13cf1e5eb6e73.jpg
-
Παιδιά το Mi band tools είναι για εμένα η πιο must εφαρμογή για εμένα.
-
Προχθές έβγαλα την τελευταία δεκάρα μπετα. Δεν μου άρεσε και γύρισα στην πρωτελευταια και μου χάθηκε η εφαρμογή του mifit. Πάω να την κάνω εγκατάσταση και μου λέει πως δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση. Πάω να την κατεβάσω από το play store. Δεν με αφήνει. Γνωρίζει κάποιος κάτι ή δεν γλιτώνω το clean install ;
-
Παράθεση από kostas_thess: “παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γύρισα στο προηγούμενο firmware και mi fit που δούλευαν όλα άψογα! θα ξανα δοκιμάσω αύριο πάλι με το καινουριό μπας και! Ευχαριστώ και πάλι! ” Κατέβασε την τελευταία έκδοση του γιατρού με διορθωμένα τα ερωτηματικά. Μέχρι και τον καιρό δείχνει στα ελληνικά.
-
Πέρασα αυτήν την ρομ επάνω σε αυτήν που βγήκε αρχές του μήνα (και η μοναδική 10αρα) και έχω τι εξής πρόβλημα. Δεν βρίσκω το σημείο στις ρυθμίσεις που κάνει αναβάθμιση τις εφαρμογές συστήματος και όταν πάω να κάνω αναζήτηση στις ρυθμίσεις, κάνει forced close. Η συσκευή μου είναι το κενζο.
-
Παράθεση από igavio: “Παράθεση από makis1024: “Την τελευταία έχεις , εάν είχε βγεί μεταγενέστερη της 8.7.3 για Kenzo σε official global dev θα είχαν βγάλει τα παιδιά και αντίστοιχη xtrv.” Και μενα γιατι η μαμισια MIUI 9 Global beta εχει μεινει στην 8.5.19; Ζηλευω, αλλά κανω υπομονη μεχρι τον Αυγουστο οποτε θα βγει λεει η MIUI 10... Στάλθηκε από RN3P” Μια δεκάρα beta έχει βγει και είναι αρκετά καλή. Θα στην πρότεινα.
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από phpscript: “1.3.0.4 firmware με αγγλοκινεζικα παλι.μην το αναβαθμισετεΠαράθεση από 3ftw: “Παράθεση από lallasgr: “Κάπου διάβασα ότι αλλάζει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και γω!!” Αναμένουμε νεότερα από τον δημιουργό.” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκε κάνα καινούργιο feature ;