Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 586.
-
Παράθεση από spideman3: “Τρέχεις την εφαρμογή MiFit - Profil - Miband 2 ή 3 - έκδοση υλικολογισμικού3938dc1aca73d46bea373233d20d524b.jpg15da2b3720b0e536e8c20fbbc19f2f47.jpgca55d32c8298123c31ddf2c2ad6ff8a4.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ δεν ρωτάω που είναι. Ρωτάω αν αλλάζει την έκδοση 1.2.0.8 που περάσαμε όλοι μας το ελληνικό firmware. Αν είναι παραπάνω από αυτή.
-
Παράθεση από lallasgr: “Προς το παρόν δε νομίζω ότι γίνεται αλλά το ψάχνουν αρκετοί και το ζητάνε οπότε ίσως δούμε κάτι στο μέλλον!! Υπάρχει μια εφαρμογή για το Mi Band 2 αλλά διαβάζω ότι δεν δουλεύει τέλεια!!” Με μια που δοκίμασα δουλεύει μόνο το lift wrist και δεν πιάνει τα κλικ. Δεν γίνεται όμως κάθε φορά που κουνάω το χέρι να σταματάει το τραγούδι. Μακάρι να το βάλει η χιαομι. Νομίζω είναι εφικτό με το ui του 3.
-
Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από 3ftw: “Αγόρασε mi band tools και σώθηκες για ειδοποιήσεις φίλε. ” Οκ να το αγοράσω δεν έχω θέμα, απλά βλέπω κάτι σχόλια στο playstore ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις και δεν φαίνεται όνομα καλούντος και κάτι τέτοια. Αν λειτουργεί σωστά φυσικά και το αγοράζω” Τσέκαρε. Είναι λίγο θολές. 284c89a9e874886ae36bf12391d60d87.jpg8d1c9d62a16402c59367b1c81516b83d.jpgd251de6192c2c4caba348b1e427b3a16.jpg
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από spideman3: “Δοκίμασε το και πες μας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ έκανα ένα μπάνιο στην θάλασσα και ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ωραία θα χαρίσω το Mi band 2 στην κόρη και από Σεπτέμβρη Mi band 3. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τίποτα δεν πετάμε. Ανακύκλωση στα πιο αδύναμα - "άσχετα με τεχνολογία" μέλη της οικογένειας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μο…
-
Παράθεση από lallasgr: “@3ftw δεν διαφωνώ. Πολύ πιθανό να το δίνουν και σιγά σιγά!! Σε μένα πάντως δεν έχει εμφανίσει κάτι ακόμα! Τώρα να έχουν τρόπο να αναγνωρίζουν ποια είναι Global και ποια όχι δεν το ξέρω! Αν και μόλις έχω νεότερα με αυτό το update θα ενημερώσω και δω!! :)” Ότι και να γίνει είστε οι θεοί μας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από aggelos93: “Παράθεση από teopanta1: “Δηλαδή στην ουσία κάθε φορά που θα γίνεται αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε την ίδια διαδικασία; ” Παράθεση από 3ftw: “Ναι... ” Παίζει να βγει επίσημα firmware στα Ελληνικά ή δεν τη γλιτώνουμε αυτή τη διαδικασία μετά από κάθε update;” Κάνεις δεν ξέρει. Σιγά την διαδικασία. Μιλάμε για καθαρά πέντε λεπτά υπόθεση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από teopanta1: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από teopanta1: “Μόλις γίνει όμως όλοι αυτή η διαδικασία θα παίρνει κανονικά της ενημερώσεις από το playstore η εφαρμογή mi fit; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι γιατί θα είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συγνώμη εννοείς ότι η εφαρμογή του playstore θ είναι μεγαλύτερη από αυτήν που θα έχουμε εμείς; δεν θα επηρεάσουν το firmware η αναβαθμίσεις της εφαρμογή…