Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 586.

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Maronbil: “Όλα καλά, με τα ελληνικά, αλλά έχω πολλές αποσυνδέσεις απο το mi fit, ενώ το έχω δίπλα μου το κινητό και 100% φορτισμένο το band. Γνωρίζετε κάτι γιαυτό?” Έχεις βάλει την εφαρμογή του mi fit να μένει ανοιχτή;

• Παράθεση από spideman3: “Τρέχεις την εφαρμογή MiFit - Profil - Miband 2 ή 3 - έκδοση υλικολογισμικού3938dc1aca73d46bea373233d20d524b.jpg15da2b3720b0e536e8c20fbbc19f2f47.jpgca55d32c8298123c31ddf2c2ad6ff8a4.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ δεν ρωτάω που είναι. Ρωτάω αν αλλάζει την έκδοση 1.2.0.8 που περάσαμε όλοι μας το ελληνικό firmware. Αν είναι παραπάνω από αυτή.

• Παιδιά η έκδοση του mifit του play store. Αλλάζει το firmware; είχα δει ότι βγήκε νέα αναβάθμιση αλλά δεν έχω εικόνα του τι firmware έχει. Ξέρει κανείς;

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Προς το παρόν δε νομίζω ότι γίνεται αλλά το ψάχνουν αρκετοί και το ζητάνε οπότε ίσως δούμε κάτι στο μέλλον!! Υπάρχει μια εφαρμογή για το Mi Band 2 αλλά διαβάζω ότι δεν δουλεύει τέλεια!!” Με μια που δοκίμασα δουλεύει μόνο το lift wrist και δεν πιάνει τα κλικ. Δεν γίνεται όμως κάθε φορά που κουνάω το χέρι να σταματάει το τραγούδι. Μακάρι να το βάλει η χιαομι. Νομίζω είναι εφικτό με το ui του 3.

• Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να χειριστούμε την μουσική μέσω του band; ξέρω ότι γίνεται μέσω του Tasker αλλά δεν ξέρω τις εντολές.

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aggelos93: “Κάτι διάβασα ότι πρέπει το Mi Band Tools να είναι πάντα ανοιχτό για να δουλεύει σωστά. Ισχύει; Δεν τρέχει κάποιο service από πίσω;” Το βάζεις από το auto start και είσαι κομπλέ. Μπαταρία δεν τρώει καθόλου. Χρόνια το χρησιμοποιώ.

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από 3ftw: “Αγόρασε mi band tools και σώθηκες για ειδοποιήσεις φίλε. ” Οκ να το αγοράσω δεν έχω θέμα, απλά βλέπω κάτι σχόλια στο playstore ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις και δεν φαίνεται όνομα καλούντος και κάτι τέτοια. Αν λειτουργεί σωστά φυσικά και το αγοράζω” Τσέκαρε. Είναι λίγο θολές. 284c89a9e874886ae36bf12391d60d87.jpg8d1c9d62a16402c59367b1c81516b83d.jpgd251de6192c2c4caba348b1e427b3a16.jpg

• Αγόρασε mi band tools και σώθηκες για ειδοποιήσεις φίλε.

• Εμένα η μπαταρία δεν μου κρατάει όσο το 2. Ίσως πρέπει να σεταριστει λίγο γιατί το φορτησα δεύτερη φορά 13-14 μέρες.

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από spideman3: “Δοκίμασε το και πες μας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ έκανα ένα μπάνιο στην θάλασσα και ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ωραία θα χαρίσω το Mi band 2 στην κόρη και από Σεπτέμβρη Mi band 3. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τίποτα δεν πετάμε. Ανακύκλωση στα πιο αδύναμα - "άσχετα με τεχνολογία" μέλη της οικογένειας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μο…

• Παράθεση από spideman3: “Δοκίμασε το και πες μας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ έκανα ένα μπάνιο στην θάλασσα και ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Θάλασσα μπαίνει αυτό η να το βγάλω??” Μόνο με σωσίβιο. Εγώ πήγα και ήταν κομπλέ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Όχι.. δηλαδή να το αποσυνδεσω από το mi fit?” Ναι πάνε κάνε του unpair και σβήσε την εφαρμογή εντελώς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Μόλις το παρέλαβα κινεζική έκδοση.συνδεθηκε με το mi fit κ δεν συνδέεται με τίποτα με το gadgetbridge..έχω βάλει ανιχνεύσιμο άνοιξα GPS αλλά μισή ώρα τώρα τίποτα” Έκανες Uninstall και unpair από το Mi fit; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@3ftw δεν διαφωνώ. Πολύ πιθανό να το δίνουν και σιγά σιγά!! Σε μένα πάντως δεν έχει εμφανίσει κάτι ακόμα! Τώρα να έχουν τρόπο να αναγνωρίζουν ποια είναι Global και ποια όχι δεν το ξέρω! Αν και μόλις έχω νεότερα με αυτό το update θα ενημερώσω και δω!! :)” Ότι και να γίνει είστε οι θεοί μας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

@lallasgr Και εγώ κινέζικο έχω φίλε. Μόλις γυρνάω την συσκευή αγγλικά όλα είναι αγγλικά. Μόλις την βάζω ισπανικά, γίνονται ισπανικά. Δεν έχει σχέση αυτό που λες. Εφόσον βγήκε firmware θα είναι για όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από manik: “Μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση, λέω να μην την κάνω κ γυρίσει κινέζικα πάλι. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλύτερα μην την κάνεις. Περίμενε νεότερα από τους ειδικούς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aggelos93: “Παράθεση από teopanta1: “Δηλαδή στην ουσία κάθε φορά που θα γίνεται αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε την ίδια διαδικασία; ” Παράθεση από 3ftw: “Ναι... ” Παίζει να βγει επίσημα firmware στα Ελληνικά ή δεν τη γλιτώνουμε αυτή τη διαδικασία μετά από κάθε update;” Κάνεις δεν ξέρει. Σιγά την διαδικασία. Μιλάμε για καθαρά πέντε λεπτά υπόθεση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από teopanta1: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από teopanta1: “Μόλις γίνει όμως όλοι αυτή η διαδικασία θα παίρνει κανονικά της ενημερώσεις από το playstore η εφαρμογή mi fit; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι γιατί θα είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συγνώμη εννοείς ότι η εφαρμογή του playstore θ είναι μεγαλύτερη από αυτήν που θα έχουμε εμείς; δεν θα επηρεάσουν το firmware η αναβαθμίσεις της εφαρμογή…