Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 586.

• Παράθεση από teopanta1: “Μόλις γίνει όμως όλοι αυτή η διαδικασία θα παίρνει κανονικά της ενημερώσεις από το playstore η εφαρμογή mi fit; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι γιατί θα είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όσοι ενδιαφέρονται για αγγλικά (με ελληνική γλώσσα συστήματος στο κινητό) ας μπουν στο geekdoing.com. Έχει firmware που το φλασαρεις με gadgetbridge και σου δείχνει και την ημερομηνία σωστά. f4c3b7b926f11d87c8ba5fe4affd660d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Όχι το κινητό μια χαρά στα ελληνικά είναι.. ;)” Έβαλες κάποιο firmware; γιατί εμένα με την εφαρμογή από play store όταν βάζω ελληνικά στο band τα γυρνάει κινέζικα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από xristos9: “Δηλαδή για να αποφύγουμε τα κινέζικα στο band θα πρέπει να έχουμε το κινητό μας στα αγγλικά;” Μέχρι στιγμής ναι. Τώρα όλο και κάποιος τσακαλος θα το φτιάξει και στις άλλες γλώσσες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aggelos93: “Πώς πάει από μπαταρία; Γιατί διαβάζω κάτι για 4-6 μέρες...” 9 μέρες το έχω και είμαι στο 39%. Στις αρχές έπαιρνα τα notifications από viber εκεί αλλά το έβγαλα γιατί με είχε τρελάνει. Γενικά πιστεύω ότι βγάζει άνετα 14 μέρες. 20 μέρες που λέει η χιαομι δεν νομίζω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από teopanta1: “Ποιες εφαρμογές είναι αυτές φίλε μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Sleep as Android Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από teopanta1: “Καταγραφή ύπνου κατά την διάρκεια της ημέρας κάνει το mi band 3; επειδή στο 2 δεν γινόταν αυτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι φίλε. Αυτό θα το πετύχεις και στο 2 με τρίτες εφαρμογές. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostasdom: “Πως το κάνω αυτό... Δεν το βρήκα στην εφαρμογή” Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostasdom: “Παιδιά καλησπέρα, το έχω εδώ και δύο μέρες, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα.... Ξέρει κανείς πως να το κάνω; Το αρχείο που έχει στο patch όταν το κάνω αποσυμπίεση μου λέει ότι είναι κατεστραμμένο.... Καμία βοήθεια;;;” Βάλε την έκδοση από το play store και γύρισε την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά εσείς που έχετε την 10 σε άλλες συσκευές, έχετε αλλαγές στο ui γιστι σε κενζο δεν έχει απολύτως καμία διαφορά οπτικά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Factory reset Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Σήμερα φλασαρα σε Kenzo. Μέχρι στιγμής πάει μια χαρά. Για να δούμε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Είναι σίγουρα μεγαλύτερης αντοχής και για να το βγάλεις θέλει αρκετό ζόρι. Από μόνο του αποκλείεται να φύγει. Έχω την εντύπωση όμως ότι είναι και αυτό φλάντζα μέσα. aac73c186e847a50c57adae762a3fcef.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aggelos93: “Οι Ελληνικοί χαρακτήρες αναγνωρίζονται κανονικά; Και οι τονισμένοι π.χ. ί, ή κλπ;” Εμένα δεν μου άρεσε έτσι όπως τα έδειχνε. Με μεγάλα κενά ανάμεσα στα γράμματα και έχει επιλογή το Mi band tools που στα κάνει greeklish και έτσι βολεύτηκα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Με την νέα έκδοση που μπήκε στο μπάντ 1.2.0.8 μου χάλασαν τα αγγλικά αλλά αν βάλεις την γλώσσα συστήματος σε αγγλικά τότε μια χαρά αγγλικά γίνονται στο band. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Κοίτα εγώ με root supersu είμαι με την τελευταία dev rom του φόρουμ 8.5.17 το android κοντά στο 35%-40% με δυο κάρτες sim,wifi και 3g 13 ώρες τη μέρα αναλογία 70/30 και Bluetooth όλη μέρα ανοιχτό λόγω mi band 2 βγάζω 5 ώρες και 20 λεπτά sot. Νομίζω μια χαρά είναι και υποθέτω ότι παρόλο που το android είναι ψηλά νομίζω είναι εικονικό στη περίπτωση αυτή με τη κατανάλωση που έχω.” Θα το αφήσω τότε και βλέπω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καμία λύση να έχουμε root χωρίς να τρώει μπαταρία το ανδροιδ υπάρχει; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από teopanta1: “Έχω το mi band 2 η δόνηση στο 3 σε σχέση με το 3 είναι δυνατότερη η στα ίδια επίπεδα με το 2; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα μου φαίνεται η ίδια. Ίσως να είναι μεγαλύτερη στο 3. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορεί να δώσει κάποιος το λινκ να κατεβάσω για κενζο γιατί έχω μπερδευτεί δεν βρίσκω που είναι;