Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Παιδιά, το θέμα λύθηκε. Κατάφερα να περάσω την developer chinese, να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική. Όλα έτοιμα Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια υγ: το wifi λειτουργεί κανονικά
-
Έχω στείλει ήδη μήνυμα στον πωλητή (μέσα στο aliexpress) και ο θεός βοηθός
-
να το κάνω λες, ή αν είναι να επιχειρήσω να συννενοηθώ με τους κινέζους και το επιστρέψω. σε περίπτωση που όντως έχει πάθει ζημιά στο hardware
-
imei έχει κανονικά, αλλά το mac είναι unavailable
-
Με edl το έκανα και μου εμφάνισε αυτά τα μηνύμα. Δυστυχώς το θέμα που έχει προκύψει τώρα είναι ότι δεν μου λειτουργεί η κεραία του wifi
-
*Λάθος, την developer chinese προσπαθώ να του περάσω, για να βάλω την ελληνική, εν τέλει. Αυτή την έκδοση προσπάθησα να περάσω kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn Η συσκευή έχει κλειδωμένο bootloader. Όσο γράφω το σχόλιο, κατά έναν τρόπο περίεργο, σε ένα reboot της συσκευής, ξαναφλάσαρε μόνη της την official chinese. Οπότε είμαι πάλι σαν να έχω ανοίξει το κινητό για πρώτη φορά. Μήπως ευθύνεται το γεγονός ότι το miflash είναι παλιό; Μήπως να το αφήσω να κάνει update σε miui v8 και μετά να…
-
Χαίρετε παιδιά, Παρέλαβα ένα ακόμη redmi note 3 pro για έναν φίλο και στην προσπάθεια να περάσω official chinese rom, ήρθα αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20796/ Η συσκευή μπαίνει σε fastboot, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ κάνω κάτι παραπέρα. το μήνυμα που μου βγάζει πλέον στο miflash είναι αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20796/ Υπάρχει κάποιος τρόπος να το συνεφέρουμε;
-
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα (νομίζω) οπότε πώς γίνεται τώρα η διαδικασία;
-
Όχι ακόμα, γιατί σήμερα έκανα φορματ στον υπολογιστή Εγκαθιστώ και σου στέλνω
-
Παιδιά, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. Πήγα να περάσω την stabe global rom μέσω του miflash, αλλά δυστυχώς δεν τσέκαρα την επιλογή flash all, με αποτέλεσμα να μου βγάλει μήνυμα catastrophic failure. Έχετε κάτι να μου προτείνετε να κάνω; Μπαίνει σε fastboot, αλλά δυστυχώς το mi pc suite μου βγάζει μήνυμα couldn't flash device και επίσης δεν φαίνεται η συσκευή στο adb
-
mi4c ή redmi note 3 pro
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ. Παρήγγειλα ήδη το note 3. Να μου έρθει με το καλό και να δούμε αν θα καταφέρουμε να ξεκλειδώσουμε τον bootloader
-
mi4c ή redmi note 3 pro
Μήνυμα- Χαιρετώ το forum. Είμαι νέο μέλος και αποφάσισα ότι ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να κάνω τη μετάβαση σε μια αμιγώς κινέζικη συσκευή. Μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει στις συσκευές που αναφέρω στον τίτλο.Να αναφέρω ότι και οι δυο είναι εκδόσεις με 2g ram και 16g rom. Θα ήθελα να μου πείτε, οι κάτοχοι, ποια είναι τα προτερήματα του ενός σε σχέση με το άλλο, όπως ποιότητα οθόνης, επιδόσεις, μπαταρία, κάμερες κτλ. Το μέγεθος της οθόνης δεν με απασχολεί, καθώς βολεύομαι είτε είναι 5, είτε 5…