Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 101.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από Chrysostomos17: “και η ερώτηση τώρα....Πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα πάρουμε Nougat? ” Ειχα διαβασει κατι φημες πριν λιγο καιρο οτι θα βγει beta αλλα οπως ειπα φημες... Στη πραγματικοτητα, μπορει να μην ειναι ανακοινωμενο επισημα, αλλα θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο να μην παρει update. Με 6 δεν βγηκε; Ειναι δυνατον να μην βγαλει ουτε ενα update? =============== Φεβ 12th 2017, 1:00pm =============== Εδω μιλανε για beta update Xiaomi Redmi Note 4: How to install …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από halk75: “Καλησπερα παιδια, Εχω την MIUI Global 8.1 stable 8.1.4.0 MBFMIDI και θελω να αποθηκευω ολες μου τις επαφες στην SIM μονο. Με την τρεχουσα εκδοση μπορω να αποθηκευσω μονο μεχρι 9 χαρακτηρες (λιγες θεωρω). Με την προηγουμενη εκδοση πριν κανω update μπορουσα πολυ περισσοτερους χαρακτηρες( δεν θυμαμε ποσους). Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να αποθηκευω οσο το δυνατον περισσοτερους χαρακτηρες (πχ μεγαλο επιθετο). Εχει κανεις καμια ιδεα/λυση; Ευχαριστω πολυ.” Γιατί δεν τις κάνεις…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Και δηλαδή τι άλλαξε ? Μόνο το όνομα ? ?(” Απλά ενημέρωσα πιο μοντέλο note 4 έρχεται στην Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Ναι γιατί την χρειαζόμασταν πράγματι αυτή την έκδοση, μιας και το nikel δεν είχε ούτε 5.5'' οθόνη, ούτε Helio X20. Και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, μένω άναυδος με την έκδοση αυτή της συσκευής που πέρα από την έκδοση με τα 4GB RAM δεν έχει απολύτως τίποτα να προσφέρει σε σχέση με το nikel. Ακόμα και τα στοιχεία που έχουμε για τις κάμερες είναι ίδια. Επιφυλάσσομαι όμως να δω την τελική επίσημη ανακοίνωση.” Αυτή η έκδοση έρχεται με xelio 20 3gb 32gb. Η κλασική. Στάλθηκε από…
-
Καταρχας sorry μπερδευτηκα και νομιζα οτι εκανα το ποστ στην γενικη συζητηση για το Note 4. Το ειδα στο κατα/μα οπου δουλευω ανοιξαμε κωδικο για το note 4 οπως και για το redmi 4 pro και τα 2 εκδοσεις 32gb ακομα δεν εχει ενημερωθει το συστημα με τιμες και χαρα/κα αρα δεν ξερω αν θα ειναι το sd ή το mtk. Για την ρομ επειδη ερχεται απ την infoquest ειμαι σιγουρος οτι εχει επισημη ελληνικη. Αυτα για την ωρα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giwrgos Efthimiadis: “Καλησπέρα.. Μόλις παρέλαβα το 32αρι όπως είχα αναφέρει σε άλλο post αφού πούλησα το 16αρι στο οποίο είχα περάσει την ελληνική rom. Ερώτηση: πως είναι δυνατόν αυτή η συσκευή να έρθει με εργοστασιακή ζελατίνα στο κουτί και πλήρως μεταφρασμένη ελληνική rom” Για την ζελατίνα δεν ξέρω να σου πω. Η ρομαντική πάντως είναι official global. Μία Χαρούλα ρομαντική σε γενικές γραμμές. Θα σου έλεγα να την αφήσεις μέχρι να σου έρθει OTA update . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gfilip: “Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αλλάζει αυτόματα τα wallpapers στην οθόνη κλειδώματος. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και συνεχίζει να μου τρώει 2-3℅ μπαταρία. Για αυτό ήθελα να την βγάλω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
V8 themes
insideman75 - - V8 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Για βάλε link να δω για ποια μιλάς ” ειναι και ενα ακομα σχεδον ιδιο απο εναν σχεδιαστη απο ρωσια που θελει να κανεις πρωτα εγγραφη στο φορουμ του (ολα στα ρωσικα) αλλα λυπαμαι δεν μπορω να το βρω τωρα. Αν το βρω θα σου στειλω το λινκ του.
-
V8 themes
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Για βάλε link να δω για ποια μιλάς ” [Ported][Official] Mi Note 2 Dark Theme - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum Σε αυτο αν δεν έκανα εγγραφή ως σχεδιαστής μπορούσα να το κατεβασω αλλα οχι να το εγκαταστησω. Το γνωστό σφαλμα με θεματα απο τριτες πηγές.
-
V8 themes
ΜήνυμαΚάνεις λάθος. Είναι θέματα στα οποία θα πρέπει να έχεις λογαριασμό σχεδιαστη θεμάτων και άλλα που για να τα κατεβάσεις πρέπει να κάνεις εγγραφή σε σάιτ τρίτων και μάλιστα σε Ρωσία κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Stavros75: “Προσωπικά το μόνο πράγμα που θέλω από Νουγκατ είναι το multitasking. Αν μου το δώσει με το MIUI 9 τότε δεν με απασχολεί καθόλου. Το τηλέφωνο έχει τα πάντα. ” Αυτό προσπαθώ να πω τοση ωρα. Δεν μπορεί ένας launcher να σου δώσει χαρακτηριστικό λειτουργικού. Το multitasking ειναι χαρακτηριστικό του nougat οχι του miui 9. Έξαλλου το εχουν πει καθαρά οι άνθρωποι. Το miui 9 θα ειναι βασισμένο στο nougat. Αρα οχι nougat για μας οχι multitasking. Απλο.
-
Παράθεση από spideman3: “To moultitasing θα το δούμε στο Miui 9 όσοι πήγαμε σε Nougat δεν το έχουμε ακόμα ” Δεν τίθεται κανένα θεμα ειρωνείας κουβέντα κάνουμε. Όσον αφορά το θεμα μας ομως, ακομα και αν μας δώσει το 9 και πάλι moultitanig δεν θα έχουμε.. εκτός αν δεν καταλαβαίνω κατι. Δεν καταλαβαίνω πως ο launcher (miui 9) μπορεί να σου δωσει χαρακτηριστικό που υποστηρίζει το λειτουργικό χωρίς να έχεις το λειτουργικό αυτο??
-
Παράθεση από spideman3: “Και ποια η διαφορά ρε παιδιά αν παραμείνετε στην MM ή σας δώσουν το Nougat. Σας απαντάω καμιά σε όλα. Η μόνη διαφορά θα είναι εκεί που λέει Έκδοση Adroid 6.0. ή 7.0 ” Να αρχίσω με την καλύτερη διαχείριση μπαταριας? με την δυνατοτητα moultitasing ? και αυτα ειναι μονο 2! Μα πανω απ ολα ειναι το ψυχολογικο φιλε μου. Να αγοραζεις μια νεα συσκευη 4-5 μηνων και να βλεπεις την εταιρεια να σε γραφει κανονικα. Την ιδια δε, στιγμη να βγάζει έκδοση με sd 20% χαμηλότερης απόδοσης (…