Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 101.

• Παράθεση από varitimos84: “Xiaomi Redmi Note 4 Update expected θα παρει ” Μακαρι αλλα... Meanwhile, on the Redmi Note lineup, the Redmi Note 3 and Redmi Note 4 will get Android Nougat, although it’s not specified if they’re talking about the MediaTek or Snapdragon version. But looking at how the MTK Redmi Note 3 has been treated up until now I think it’s safe to assume it will not get the latest build of Android.

• Ασχημα τα νεα.. για να μη πω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Αν είναι ετσι όντως το πουλαω και xiaomi παλι αν και οποτε βαλουν μυαλο.. 5 μηνων τηλεφωνο και οχι update.. ?? List: All Xiaomi phones that will be getting Android 7.0 Nougat - Gizchina.com

• Παράθεση από Panagiotakis: “Μπορώ να εγκαταστήσω το dolby Atmos στην ρομ που έχω και πως; Να πω ότι το κινητό είναι rooted ” Δες εδω [MOD][ARM][4.3+] Dolby ATMOS [R6.5] | Android Development and Hacking και εδω How To Install Dolby Atmos On Redmi Note or Any other Android Device

• RE:

insideman75 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Παράθεση από insideman75: “όλες μου οι επαφές είναι google όλα τα αρχεία που με ενδιαφέρουν είναι στο onedrive και όλες οι φωτογραφίες που αγαπώ στο google photos ” Ετοιμο για ολα σε βρισκω! Τι αγχωνεσαι τοτε; Ασε να αγχωνομαστε εμεις που εχουμε τα παντα στο τηλεφωνο :oops:” Χαχαχαχ δεν αγχώνομαι βρε. Στον φίλο απάντησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από insideman75: “Απλα δεν βρισκω τον λόγο πλεον να πειραματιστείς αν δεν εχεις καποιο λόγο ” Θα σου πω μόνο μία φράση χωρίς να θέλω να σου την πω σε καμία περίπτωση. Ας πάθει κάτι το κινητό με official να δω πόσο δουλειά έχει για να το επαναφέρεις...” Λογικό ερώτημα. Αλλά όλες μου οι επαφές είναι google όλα τα αρχεία που με ενδιαφέρουν είναι στο onedrive και όλες οι φωτογραφίες που αγαπώ στο google photos πραγματικά δεν έχω κανένα άγχος για το αν θα χρειαστεί …

• Παράθεση από BanditGR: “Επιλογή του χρήστη είναι, δεν πρόκειται για ταλαιπωρία. Καταρχήν τα ελληνικά στο nikel βγήκαν από την 8.1.2 και μετά (αν δεν κάνω τρομερό λάθος), έκδοση η οποία βγήκε κάπου το Δεκέμβριο. Από το καλοκαίρι που βγήκε το τηλέφωνο μέχρι και τότε, δεν υπήρχε άλλη "καθαρή" επιλογή για ελληνικά, πέραν των GTV, THUNDER και πλέον XTRV. Πέραν αυτού, οι ROMs της ελληνικής ομάδας είναι αρκετά πιο "καθαρές" από bloatware, έχουν κάποιες extra εφαρμογές μέσα (την εφαρμογή του dnomikos γι…

• Ρε παιδια.. καλησπέρα καταρχάς και καλο βραδάκι Κυριακής. Εχω όμως μια απορία.. Αφου εχει βγει ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΜ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το note 4 η οποια ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ γιατι ταλαιπωρείτε τα κινητα σας με αλλες ρομ? Διαβαζω για κλεισιμο του κινητού αφου πρωτα γινουν μαυροασπρα τα εικονιδια (και καποιοι λενε μαλιστα οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα κλεινουν ετσι.. ΟΧΙ δεν κλείνουν ολα ετσι) ακούω για σιμ που δεν διαβάζονται για διαγραφή όλου το κινητού μετα απο update και απλα μου κανει εντυπωση.. Υπαρχει…

• V8 themes

insideman75 - - V8 Themes

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς να μας πει ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙς θέμα απ το miui forum? Οι τύποι ζητάνε εγγραφή σε ρωσικό σάιτ ή να γίνεις σχεδιαστής ή την παρθενιά της αδερφής σου ξέρω γω. Απαράδεκτοι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά αυτο XIAOMI Redmi NOTE 4 Full Coverage Tempered Glass Screen Protector Film with Clean Wipe Easy Iinstalled να φανταστώ οτι ''πιάνει'' ολη την επιφανεια του κινητου? Και ειδικα στο πλατος? Ρωτάω γιατι την εχω παθει ηδη και το τζαμακι που παρήγγειλα μαζι με το κινητό και τώρα καθεται... ηταν πολυ στενο.

• Παράθεση από dimagicas @yahoo.com: “Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι πρωτάρης στο φορουμ αλλά εντυπωσιασμένος από τα χαρακτηριστικά των xiaomi κινητών, έχω καταλήξει στο note 4. Αυτά που ζητώ από ένα κινητό είναι : α) μπαταρία που να διαρκεί ώστε να μην είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι ( ιδίως όταν χρησιμοποιώ Internet, γιατί λόγω δουλειάς είμαι για πολύ ώρα καθημερινά ) β) γρήγορο internet με πολύ καλό wi-fi γ) πολύ καλό gps δ) καλή φωτογραφική και video ( όχι κατά ανάγκη άριστο ) ε) να μην κολλάε…

• Παράθεση από takisfrag: “Μάλιστα περίεργο οκ ευχαριστώ πολύ !! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για το σαλόνι 5s και για το wc note 3 ??? :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι κανονικά. OTA Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ba010c4fb0b6aff4e3eb170d288f4753.jpg Στο κινητό μου τις είδα. Το γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν στο σάιτ ακόμα. Αλλά μου ήρθαν και η 2. Και φυσικά γνωρίζω ότι η 8.1.4 είναι κάτι σαν beta αλλά η 8.1.2 όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από varitimos84: “λογω αρκετων προβληματων (πχ προβλημα στην καμερα) κατεβασαν τις τελευταιες 2 ενημερωσεις της global... οποτε σαν τελευταια επισημη στο site της xiaomi ειναι η 8.0.4.0 δε γνωριζω αν εχει αυτη μεσα ελληνικα.... οποτε αναμενουμε νεα εκδοση απο βδομαδα ” Η 8.1.2 ειναι η τελευταια global official η οποια εκτος απο προβληματα που έλυσε προσθεσε Ελληνικα 100% σε ολο το κινητο και επισης προσθεσε και λαγκ στην απλη χρηση. Με την 8.1.4 το ελυσε (το λαγκ προβλημα).

• Παράθεση από MarinaZwg: “Ξέρουμε αν θα βγουν άλλες ενημερώσεις ;; Εγώ έχω το 8.1.2. ” Εχει βγει ηδη μια η 8.1.4 την οποια και εχω περασει απο χθες. Η ενημερωση αυτη κανει το κινητο πιο ομαλο στην χρηση και ελυσε και ενα προβλημα που ειχε η (οι) προηγουμενες official με τηω ταχύτητα κατεβασματος απ το play store. Δεν ξερω ομως αν θα ερθει σε ολους τους χρηστες γιατι ειναι μια μορφη beta πριν βγει το επομενο επισημο update. Σε καθε περιπτωση θα σου ελεγα αν σου ερθει να την περασεις. Θα δεις διαφο…

• Παράθεση από Panagiotakis: “Άλλαξα και θέματα αλλά γενικά παντού εικόνες, εικονίδια όπου υπάρχει το κοκκινο φαίνεται τώρα προς το καφέ.... Να έπαθαν κάτι τα χρώματα της οθόνης Καλησπερα δεν σε πρόλαβα. Μάλλον είχες ενεργοποιησει την λειτουργία ανάγνωσης απ τις ρυθμισεις ... ”

• νεο update note 4

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα να αναφέρω τις εντυπώσεις μου απ το εν λογο update. Στο θέμα της εμφάνισης η μονη αλλαγη που εχω παρατηρήσει ειναι η αλλαγη χρώματος στο εικονίδιο της μπαταρίας που απο πορτοκαλί έγινε γαλάζιο. Στο θέμα της απόδοσης ομως έχω να πω οτι υπάρχει διαφορά. Στην εκδοση 8,0,4 που ειχε το τηλεφωνο οταν ηρθε στα χερια μου ολα ηταν ομαλα χωρις λαγκ η κολληματα. Στην εκδοση ομως 8,1,2 περα απ τα πολυποθητα ελληνικα ειχα παρατηρησει διάφορα λαγκ ακόμα και σε απλή χρήσ…

• νεο update note 4

Μήνυμα

Καλησπέρα στην κοινότητα. Ηθελα να σας ενημερώσω οτι μόλις ήρθε νεο update v. 8.1.4.0 MBFMIDI. Φαντάζομαι οτι θα λύσει κάποια θέματα απόδοσης και κάποια μικρολάγκ χωρίς καποιο λόγο που είχε το προηγούμενο update. Αν έχετε κάποιο σχόλιο για την έκδοση και την γνωρίζετε ήδη θα ήθελα μια ενημέρωση. Σας ευχαριστώ.

• Redmi Note 4 Global Official

Μήνυμα

ο άμεσος τροπος στον οποιο απαντάτε πραγματικα ειναι εξαιρετικος. Σας ευχαριστω πολυ και σε οτι μπορω να συνεισφερω στην κοινοτητα θα ειμαι εδω.. και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. .

• Redmi Note 4 Global Official

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. =============== Δεκ 27th 2016, 2:43pm =============== οκ αυτο και αν συμπτωση. Μολις ηρθε και κατεβαζω την 8.1.2.0 MBFMIDI φανταζομαι οτι ειναι αυτη. Αφου την κατεβασω και την περασω πιστευετε οτι θα επρεπε να κανω μια επαναφορα η οχι? Σορρυ που ρωταω συνεχεια πραγματα αλλα ειναι το πρωτο xiaomi κινητο που εχω. Σε LG η samsung ου ειχα ως τωρα εκανα παντα γιατι μετα απο μεγαλα update κολλαγε.