Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από Mitsos_The_Great: “Αυτή λογικά δεν είναι πλήρως μεταφρασμένη, σωστά; ” Όχι βέβαια, οι μαγείροι μας θα την φτιάξουν και θα ανέβει λιαν συντόμως.... ” Ωραία! Έλεγα να βάλω τη ROM του Gkalen σήμερα (είμαι στη CM13) αλλά θα κάνω λίγο υπομονή για την 6.0.

• Αυτή λογικά δεν είναι πλήρως μεταφρασμένη, σωστά;

• Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από xristo2121: “Βγήκε επιτέλους Ρομ για το δικο μας η όχι ακόμα ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βγήκε 6.9.9 δες εδώ ” Αυτή είναι η 6.0 Miui 8;

• Xiaomi Redmi Note 3 Pro : Σελίδα 951 :: myphone forum δείτε λίγο αυτό για την 800άρα μπάντα... Από τη στιγμή που έβαλα αυτό Solve problem with 4G/LTE (SIM1) Redmi Phones - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και CM13 έχω 4G κάλυψη με τη WIND που πριν δεν είχα.

• Τέτοια μη βλέπω γιατί κάθε βράδυ κοιμάμαι με Live Internet Radio με το Redmi Note 3 (και είναι στο φορτιστή κανονικά)... :p

• Παράθεση από Stratos Mavridis: “Το έχω κάνει εδώ και κανένα μήνα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Προσοχή όμως για το κόλλημα της πλακέτας της sim επάνω στην SD χρησιμοποιούμε ταινία διπλής όψεως και όχι κόλλα, για δύο λόγους: α) για να μπορούμε να τις ξεκολλήσουμε μεταξύ τους, εάν χρειαστεί κάποια στιγμή να αλλάξουμε sim ή SD και β) διότι η κόλλα πιθανών να χαλάσει την sim. ” Μόλις κλείνεις το SIM Tray κλείνει σχετικά εύκολα ή θέλει λίγο ζόρι/πίεση; Αφαιρείται επίσης εύκολα; (για το tray=συρταράκι μ…

• Και εγώ προσπαθούσα χθες με μια παλιά sim και είχα την εντύπωση πως αν ζόριζα λίγο το sim tray θα κούμπωνε κανονικά αλλά δεν το έκανα γιατί ίσως δεν θα μπορούσα να το αφαιρέσω μετά.

• Όπως αναφέρω και σε αυτό το post Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro έγινε κανονικά και όπως έπρεπε η διαδικασία. Γίνεται και με CM13 ROM @Project_P εφόσον έχεις x64 windows μπες σε λειτουργία δοκιμής και κάνε άλλο έναν κόπο. Σε μένα σε λειτουργία δοκιμής δούλεψε!

• Παράθεση από Mitsos_The_Great: “Λοιπόν. Με GTV δεν έχω 4G. Ούτε με CM 13. Σκούρα τα πράγματα. Το μόνο που έκανα (πριν μου brickάρει η συσκευή το απόγευμα) ήταν να παίξω λίγο με αυτόν τον οδηγό How to Unlock Band in any Qualcomm Devices - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum αλλά είχα κρατήσει το Input code μου και το επανέφερα ξανά. Τι λέτε να γίνεται; ” Λύθηκε και το πρόβλημα με το 4G με αυτόν τον οδηγό... Solve problem with 4G/LTE (SIM1) Redmi Phones - MIUI General - Xiaomi MIUI Official …

• Λοιπόν. Με GTV δεν έχω 4G. Ούτε με CM 13. Σκούρα τα πράγματα. Το μόνο που έκανα (πριν μου brickάρει η συσκευή το απόγευμα) ήταν να παίξω λίγο με αυτόν τον οδηγό How to Unlock Band in any Qualcomm Devices - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum αλλά είχα κρατήσει το Input code μου και το επανέφερα ξανά. Τι λέτε να γίνεται;

• Παράθεση από manoysos1175: “Επίσης για το 4g μπορείς να τσεκάρεις μια στα γρήγορα αν οι ρυθμίσεις APN υπάρχουν ακόμα ή έχουν χαθεί. ” Υπάρχουν. Με 3G υπάρχει κανονικά πρόσβαση πάντως. Παράθεση από lallasgr: “Προσωπικά θα πηγαινα για gtv μιας και θα έχεις μιά καθαρή τέλεια ρομ στα Ελληνικά και χωρίς κινεζιες. Θα έχεις και twrp που είναι πολύ δυνατό εργαλείο για κάθε κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραία, κατεβάζω αμέσως και flashάρω. Ελπίζω να λυθεί το θέμα με τ…

• Έγινε το ξεκλείδωμα. Πιστεύεις είναι καλύτερο να κάνω update τη dev china rom που έχει τώρα ή να περάσω GTV;

• Έχει κλειδώσει παιδιά. Το τσέκαρα μέσω fastboot ενώ ήταν τούβλο. Πρώτο προβληματάκι που έχω τώρα, δεν έχω 4G! Ούτε με cosmote, ούτε με vodafone, πριν γίνει τούβλο είχα. Λέτε να έχω τέτοιο θέμα και με άλλες rom;

• Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) χρησιμοποίησα αυτόν τον οδηγό και ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία με το MiFlash (rom China Developer(V6.4.1.4) ) . Τώρα περιμένω να bootάρει. Μπορώ πλέον να ξανα ξεκλειδώσω τον bootloader ή θέλει ξανά αιτήσεις κτλ; Ευχαριστώ πολύ για όλα γιατί χωρίς τους οδηγούς σας θα το είχα πετάξει στονμ τοίχο... :p

• Σε ποιο Post; Ψάχνω αλλά δεν καταλαβαίνω που λες... 64bit είναι τα Windows!

• Το έκανα. Ξεκίνησε για λίγο και τώρα βγάζει αυτό.

• Παιδιά προσπαθώ να φλασάρω οfficial rom με edl και έφαγα άκυρο. Τι να κάνω; Ο bootloader είναι κλειδωμένος.

• Παιδιά μου κλειδώθηκε ξανά ο bootloader στην προσπάθεια να φλασάρω miui rom από cm και βγάζει το Mi και κλείνει αμέσως το κινητό . Έχω πρόσβαση στο fastboot και θα κάνω unbrick . Μπορώ να ξανα ξεκλειδώσω τον bootloader αν όλα πάνε καλά;

• Παράθεση από studiosakis: “παιδια καλημέρα. Εχθες δοκιμασα να ξεκλειδωσω την μπάντα με τον τρόπο αυτό.. en.miui.com/thread-344370-1-1.html Άλλα τελικά μουφα. ” Δοκίμασε με τον κωδικό 2061584826847 . Δυστυχώς δεν έχει ούτε GSM η WIND να το σιγουρέψω. Vodafone πάντως λειτουργεί κανονικά σε 4G (μένω επαρχία).

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Mitsos_The_Great: “πάρχει λύση σε αυτό; ” Υπάρχει αυτό το θέμα σε πολλές ρομ.. ΄Λύση μόνιμη δεν νομίζω να έχει βρεθεί.. ” Με παρηγορεί αυτό τουλάχιστον γιατί νόμιζα πως έχει θέμα ο αισθητήρας ...