Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Έχω ένα θεματάκι με την 8.0 stable της miui hellas. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και το απομακρύνω από το αυτί μου η οθόνη παραμένει σβηστή και δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση παρα μόνο όταν πατήσω το power button (που εκεί ανάβει η οθόνη και όλα καλά). Υπάρχει λύση σε αυτό; EDIT: Με Reboot λειτουργεί κανονικά και μετά απο μερικές ώρες το ξανακάνει.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mitsos_The_Great: “το cpuz βλέπω σχεδόν πάντα το pa_therm1 στους 70 βαθμούς ” Αν το βλέπεις πάντα στην ίδια θερμοκρασία χωρίς διακυμάνσεις, τότε είναι εσφαλμένη μέτρηση και είτε είναι Bug της εφαρμογής, ή είναι κολλημένος ο Sencor. ” Έβαλα τη ROM του gkalen και διορθώθηκε τελικά. Μάλλον θα'χε φάει σκάλωμα!
-
Είμαι τόσο ικανοποιημένος με την ποιότητα κατασκευής και την απόδοση του κινητού που θέλω να ρωτήσω τους κατόχους που το έχουν αρκετούς μήνες. 1) Σας έβγαλε κάποιο πρόβλημα με hardware; 2) Η απόδοση της μπαταρίας είναι όπως στην 1η μέρα; 3) Η θύρα ακουστικών & η βάση φόρτισης/usb χαλάνε εύκολα όπως γράφουν ορισμένοι (πιθανών απρόσεκτοι) στο internet;