Περνας πρώτα το enable zip με το twrp για να φύγει το ρολόι και μετα δίνεις της εντολες που λέει μεσω adb. Και εμενα στημ αρχή μόνο τέλειες έβγαζε, αλλα ξαναπέρασα της εντόλες και τα εμφάνισε. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα για όποιον θέλει να ενεργοποιήσει τα εικονίδια ειδοποίησεων πανω αριστερά στην θέση του ρολογιού notification icon on poco f1 | Xiaomi Poco F1 , χρειάζεται twrp, εχω ρομ απο xiaomi.eu και λειτουργεί κανονικά e3888d54e8d2ebc6bacd8add43427515.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα περισσότερα που εχω βαλει δεν δουλεουν με global λενε αλλα μονο με china , εχει πολλα παντως και βγαίνουν συνέχεια καινουργια. Μπαινεις στο αγγλικό φορουμ και εχει ενότητα theme. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με 59% υπόλοιπο, 2 καρτες και δεδομενα ανοιχτα1f288126d043593fe12ea9eb540b013f.jpg09a315d60abaf6f0dd4dd9e1b84eeaf2.jpg4ae1bcf1f440282735aa741e2144668d.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στης ρομ με Arb 4 εχει αλλαξει ο τροπος φλασαρισματος του twrp γιατί εχιυν κλειδωθεί η fastboot εντολές, πρέπει να ακολουθηθεί ο παρακατω οδηγός Everything About Anti Roll-back [Whyred] | Xiaomi Redmi Note 5 Pro.
Καλημέρα και απο μενα, διάβαζα στο αγγλικό φόρουμ αυτο Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum για το antiroll back protection οσον αφορα την έκδοση Android και Miui. Εγω αυτην την στιγμη ειμαι στην 8.7.5 global dev και περιμενω να ξεκλειδωσω και να περασω twrp. Το έχει επιχειρήσει κάποιος με επιτυχία; Γιατί αναφέρουν πολλοί οτι brιckarονται συσκευές απο την 8.7.5 ή 8.7.10 και πανω.