Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 399.
-
Πηγαινε στης ρυθμίσεις >εφαρμογές >messenger και τσέκαρε στης ειδοποιήσεις αν ειναι τσεκαρισμενα ολα, επισης καιβστα δικαιωματα δες αν τα εχεις ενεργα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η παντοφλα είναι για να τον αποτελειώσει οταν θα ειναι στα πατώματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η infoquest εισαγει μονο δυο μοντελα, το Redmi Pro που εχεις και εχω δεν ειναι μεσα σε αυτα φαντασου προοριζονται μονο για την κινεζικη αγορά για αυτό και δεν υπάρχει ακομα global rom αλλα μονο china. Τωρα οποιος τα φερνει ειναι απλα εισαγωγέας (σαν να το επαιρνες μονος σου απο Κινα) αλλα ακομα το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζεται εδω, αν θες κανε και μια ερώτηση στο μαγαζι που το πήρες σε περίπτωση βλαβης πως θα σε καλύψει.
-
Εγω θα σου πρότεινα αφου το πηρες και απο ελληνικο μαγαζι και εχεις και την εγγύηση σου να απευθυνθείς σε αυτους και να σου λυσουν οποίο λειτουργικό θεμα εχει το κινητο , γιατι τι να μην βλέπει την sim ειναι σοβαρό , επισης αν θες ελληνικα να εχεις σαν γλωσσα θα πρεπε να περασεις την ελληνική ρομ στο κινητό, το οποιο απαιτεί να κανεις λογαριασμό Mi , αιτημα για ξεκλειδωμα του bootloader και αφου εχεις official rom να ξεκλειδωσεις bootloader και περασμα την ρομ. Ειναι καποιες διαδικασίες που δεν …
-
Charger
ΜήνυμαΓυρω στην 1 και μιση λιγο παραπάνω ισως αλλα δεν αργει, επισης ειναι 5V 2000ma, δοκιμασε αν έχεις απο καποιο αλλο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Charger
ΜήνυμαΟ φορτιστης ειναι αυτος, τον εχω στο σπίτι ομως και ειμαι εκτός ! Αν εχει κάποιος αλλος όμως η αυριο! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Charger
ΜήνυμαΜς τον ιδιο φορτιστη μια χαρα φορτιζει εμενα μηπως δεν πατει καλα το ανταπτορακι οταν το βαζεις στην μπριζα, καλο θα ηταν να το αλλάξεις και αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk