Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Χαχαχαχαχαχ γκαντεμιά 22c44adee28ba65df6968e37ce43fdbb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπα μαλλον σαν τιμωρια οσοι ειναι με avatar σκωληξ ή υπάρχει υποψια οτι συμμετέχουν κρυφα σε συζητήσεις ανατροπής του κατεστημενου δςν θα μπορουν να παρουν μερος και ια πρεπει να sponsorαρουν το δωρο! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε μα κινητο ειναι αυτο που έχεις?? Δεν πειράζει, αν δεν ακούγεται το ζάρι δεν εχει νοημα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευτυχώς μας ανεβαζουν τα τραγούδια απο πανω!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε γραψε ταβλι με ελληνικα και στο βγαζει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποιος θέλει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ταβλι κατέβασα κωδικό προσκλησης 056663 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχανα σου πω? Ειμαι και βραδυ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παει κλειδωσαν οι bootloader και περιμενουν εγκριση! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που να πεσουμε αφου σερνομαστε μονο προς τα πανω παει! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατα βαθος ειναι απλα δεν το γνωριζει!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2d83d87065dc7cfc7dc7ab1a7e232211.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ονειρο ητανε και παει, μα τόσο γρήγορα ουτε ο Αλεξης!!
Μημ σπερνετε την διχονοια συντροφια! Ανασυγκροτηση και βουρ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες λιγο πως θα σου δουλεψει και βλεπεις, το πρωι θα δειξει αν θα εισαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατω το κεφάλαιο και η εξουσια, σκουληκια ενωμένα ποτέ φαγωμένα!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω δεν θέλω avatar θα μπαινω undercover! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Το gsm δεννθα αλλαξει η εφαρμογή του κινητου τα μετράει διαφορετικα, κατεβασε την gsam εφαρμογή και εκει θα τα δεις αναλυτικά
Μα αυτος δεν ειναι ο απώτερος σκοπός η διαλυση του μαγαζιου και εγκαθίδρυση της σκουληκοαυτοκρατοριας μεχρι να φαγωθει και το τελευταίο μηλο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk