Ρε παιδια νουμερακι για το interview απο που παιρνουμε, dreesscode εχει? Γιατι εχω βαλει το καλο βρακι για πλυσιμο. Ξενες γλωσσες μετρανε, γνωριζω κορακιστικα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπαρχει και οδηγος Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρα θα εισαι θα εχεις Ota, play store περνας και μονος σου υπαρχει οδηγος αλλα εχει και κάποιες κινεζιες που ισως δεν χρειαζεσαι, στην τελική αστο με Official και βλεπεις πως σε βολεύει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το θεμα με το οτι δεν μπαίνει σε deep sleep ειχαν βγαλει στο eu κατι fixaκια ανεπιβεβαιοτα βέβαια αλλα καποιοι λεγαν οτι εφτιαξε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω λεω να κανετε προυαση στην Xiaomi να βγαλει special edition τα κινητά της με σημα τον σκωληξ!!! Σαν μεγαλύτερο fan club κιολας θα εισακουστεί το αίτημα, Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω την εχω περάσει την τελευταία ολα λειτουργουν αψογα και για τους λάτρεις των benchmark το κινητο 100αρισε 22c73b4a3404321f24458abfdf4da403.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Καλημέρα λογικα με unofficial multi θα σου έρθει η οποία καλο ειναι να αλλαχτει, απο official υπαρχει μονο china και μετα η ελληνικη απο εδω και απο xiaomi. eu. Υπάρχουν οδηγοι για οτι χρειαστεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ακριβως εχει χαλασει, μηπως αν ανοιξεις το καπάκι φαινεται καλυτερα και το κομμάτι που παει στην πλακέτα ειναι οκ γιατι αλλιως πας για καινουργιο κουμπί Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, καταρχην θα πρέπει να ψαξεις να βρει; τροπο να rootαρεις την συσκευή σου και να της περάσεις custom recovery ωστε να μπορεις να εγκαταστησεις την καινούργια ρομ, απο εκει και περα πληκτρολόγιο πχ αν δεν σε ικανοποιεί αυτο που θα έχει η ρομ που θα βαλεις κατεβαζεις απο play store. Αν κανεις μια αναζήτηση στo Google σίγουρα θα βρεις οδηγους για το πως να το κανεις, το ειχα και εγω το κινητο για αυτό σου γραφω! =============== Ιαν 18th 2017, 7:35am =============== Πχ. Sony Xperia Z1 Root …
Για δοκίμασε μηπως σου δουλέψει? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teliapp.powervolume&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dother+powerbutton&pcampaignid=APPU_1_c5x-WOCTOsSR6ASOsrKQBw Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk