Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 211.
-
Magic WormHole
Μήνυμαεμ το άλλο..: slowly much oil = σιγά τον πολυ-έλαιο! κι αυτό επίσης: Γουίθ ουάν σμπαρ, του τρίγονς = μ'έναν σμπάρο, δύο τριγόνια! the female horse took a shit at the geni mosque = χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στη παρέα!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs πάντα κάνει τη διαφορά το τρίτο... @takisfrag αν και δυσκολεύτηκα λίγο, τελικά κατάλαβα ότι έχεις γενέθλια σήμερα. Πολύχρονος, υγιής και χαρούμενος να είσαι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝωρίς το σφύριξε... Υπάρχει αλλοίωση! Αλλιώς προλαβαίναμε να ισοφαρίσουμε.., τουλάχιστον!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@zt654 που ακριβώς υπηρετείς; Σε κανά θεωρείο σινεμά σε κόβω κσι σκοπιά στα Εκδοτήρια...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!
-
Το διάβασα σε γειτονικό forum (myphone) και το μεταφέρω εδω: Xiaomi Mi A1 Xiaomi Mi A1 MiA1 Dual Rear Camera 5.5 inch 4GB RAM 64GB Snapdragon 625 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile Το χρυσό στα 175,26ευρω + 10,24ευρω = 185,50ευρω τελικη τιμη με το κουπονι 10BGESMA1. Νομιζω πολυ καλα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από balakof: “Παράθεση από NasDriver: “Καλό αυτό, κράτα και print screen να φαίνονται όλα και σε περίπτωση που γίνει στραβή με τελωνείο θα έχεις πάτημα ότι έκαναν λάθος αποστολή ” Το έκανα όπως, επίσης, άνοιξα νέο ticket ζητώντας εξηγήσεις έχοντας επισυνάψει τα screenshots και το προηγούμενο ticket. Για να δούμε... Sent from my Lenovo TB-8703F using Tapatalk ” καλά, είναι απίστευτοι! Η απάντησή τους στο Ticket. Κουβέντα σχετικά με το screenshot που τους έστειλα. Ούτε σχετικά με ερώτηση …
-
RE:
balakof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλό αυτό, κράτα και print screen να φαίνονται όλα και σε περίπτωση που γίνει στραβή με τελωνείο θα έχεις πάτημα ότι έκαναν λάθος αποστολή ;)” Το έκανα όπως, επίσης, άνοιξα νέο ticket ζητώντας εξηγήσεις έχοντας επισυνάψει τα screenshots και το προηγούμενο ticket. Για να δούμε... Sent from my Lenovo TB-8703F using Tapatalk
-
Είμαι σίγουρος ότι επέλεξα eu express. Για την συγκεκριμένη παραγγελία είχα ανοίξει ticket λόγω της γνωστής τακτικής που ακολουθούν να αλλάζουν συνεχώς την ημερομηνία αποστολής... Μου έστειλαν 3 διαφορετικά Tracking number με διαφορά 2 ημερών. Το τελευταίο είναι από Chronopost. Στο order σαν αποστολή φαίνεται EUDPDHQ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651