Μου εκανε εντυπωση γιατι στο wipe επελεξα και system μιας και ειχα sd και μου τα εβγαλε που δεν θα πρεπε να δω τετοιου ειδους εφαρμογες . Σημ εγκατεστησα την τελευταια devel..
Ολα εγιναν σωστα και με επιτυχια με βαση τον οδηγο ,ευχαριστω για αλλη μια φορα.Τωρα μια ερωτηση ,οποιος φιλος γνωριζει ας απαντησει , μετα την εγκατασταση της ελληνικης ρομ σε redmi pro εχω καποιες κινεζικες εφαρμογες ,δεν είχαμε συνηθισει σε τετοια ,επρεπε να υπαρχουν;
Λοιπον , κατοχος redmi 3 φορωντας την προηγουμενη developer επιχειρωντας να εγκαταστησω την καινουργια ...κανονικα σε διαδικασια twrp wipe τσεκαρω casche και την αλλη επιλογη που εμπεριεχει παλι στο ιδιο ,κανονικα επιστρεφω στο install προωθω τον κερσορα ξεκινα και καπου πριν την ολοκληρωση σβηνει και ξεκινα απο μονο του μπαινοντας στην μονη επιλογη twrp. Δεν μπορουσα να το απενεργοποιησω διοτι απο μονο του παλι επανερχονταν στο twrp ,,ετσι επιχειρησα την επιλογη φλασαρισματος παντα με το φοβο ο…
σωστα αλλα επιχειρωντας παλι να κανω install ,υστερα απο λιγο αφου φαινεται να παιδευεται στο patcing αν προλαβα καλα να διαβασω κανει επανακιννηση απο μονο του και ξαναγυρνα σε twrp
καλημερα μου προεκυψε θεμα μετα απο αποπειρα εγκαταστασης της νεας developer 6.5.5 Eκανα install και μετα επανηλθε σε twrp και τιποτε αλλο . επανακινηση και παλι σε twrp .εκανα αλλη μια προσπαθεια wipe με σκοπο να ξανακανω install αλλα τωρα μου βγαζει στην καρτα του install μονο δυο φακελους 1 (UP A LEVEL) 2 .com.onelouder.oneweather. Και οπως καταλαβατε τωρα ρωτω ,τι γινετε απο εδω και περα;