Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 122.

• προβλημα με mi flash se fastboot

dikout - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Ασφαλως και ετσι , ολα τελεια το τηλεφωνο πεταει

Μήνυμα

εγω παντως την λυση την βρηκα με βαση τον παρακατω οδηγο : [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Μήνυμα

αυτο που προσπαθησα να κανω ηταν να εγκαταστησω την fastboot stable rom την κινεζικη ετσι ωστε μετα να καταληξω se developer για να παω για ξεκλειδωμα .Το εκανα πριν μηνα περιπου σε δυο αλλες συσκευες ιδιες και ολα καλα

Μήνυμα

καλησπερα κατ αρχην ,,εχω στην κατοχη μου το redmi 3 με stable77.1.1.0(LHPCNCK) προσπαθω να εγκαταστησω την stable fastboot me miflash μου βγαζει προβλημα οτι η συσκευή ειναι κλειδωμενη ,κατι μου διαφευγει αλλα τι ,,εχω κανει το ιδιο στο παρελθον με απολυτη επιτυχια..

• Ολα πηγαν τελεια εγινε η εγκατασταση με βαση την παραπομπη και τον οδηγο εγκατασταθηκε στην αρχη η oficial stable ,μετα developer ,εγινε το ξεκλειδωμα και εγκατασταθηκε με απολυτη επιτυχια η ελληνικοτατη stable ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΠΑΙΔΙΑ....

• Καλησπερα κατ αρχην σε ολους , τωρα στο θεμα που ειχα ξεκινησει και την λυση που βρηκα κανοντας εγκατασταση στην νεοτερη developer ,εληξε το προβλημα ή σε μια επομενη αναβαθμιση θα εχουμε παλι τα ιδια΄

• τελικα τα καταφερα εκανα flash στην ελληνικη με βαση τον οδηγο (μεσω cmd εντολων) και επανεγκατεστησα την developer. Bεβαια θα ηθελα να μου πει καποιος για πιο λογω κανοντας επαναφορα εργοστασιακων στο redmi 3 (ξεκλειδωτο και εγκατεστημενη η τελευταια ελληνικη developer) συνεβηκε το να μου βγαζει την εικονα του twrp και οι επιλογες μου ηταν μονο μεσω αυτου ,αλλα οτι και να επελεγα ξαναγυρναγε και παλι στο ιδιο και δεν ανοιγε η συσκευή..ευχαριστω

• παιδια εχω το εξης προβλημα , εχω ξεκλειδωσει το redmi 3 ειχα εγκαταστημενη την τελευταια ελληνικη developer εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για καποιο λογο και το τηλεφωνο μου ανοιγει μονο σε twrp εχω κανει reboot τιποτα epixeirhsa να ξαναεγκαταστησω την developer την ελληνικη παλι τιποτα ανοιγει μονο σε twrp.

• καλησπερα φιλοι ,μου ηρθε η απαντηση για ξεκλειδωμα αλλα οταν παταω για να μου κατεβασει το unlock τοτε μου βγαζει σελιδα 404 error. ετυχε σε καποιον και αν ναι βρεθηκε λυση τι κανουμε ....ευχαριστω

• redmi note 3 pro unlock

dikout - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

η ρομ που εχω εχει ελληνικα και αρκετα καλα και δευτερον οτι διαβαζω εχω γραψει ....miui global 7.1 stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL)

Μήνυμα

ακολουθω τον οδηγο με mi flash και φθανω στο σημειο που ζηταει εκεινο το twrp.img , ελοιπον πληκτρολογω στο cmd οτι λεει ο οδηγος αλλα κατι μου λεει οτι αδυνατει να το βρει, η δεν ειναι το σωστο δεν ξερω .ε λοιπον κολλησα

• εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες και η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα καποιος φιλος μου ειπε οτι για να ξεκλειδωθει πρεπει να εγκαταστησω πρωτα την κινεζικη σταθερη με flashtool και μετα να ασχοληθω με την κινεζικη developer .ξεκινησα με τον οδηγο αλλα μεχρι το twrp.img ,απο εκει και περα τιποτα δεν βρισκει (κατι τετοιο ) το twrp. ολα αυτα με την διαδικασια μεσω cmd. Εαν καποιος μπορει να βοηθησει και θελει θα περιμενω . Ευχαριστω .Επισης γιατι στην επιλογη απο αναβαθμιση μεσω της εφαρμ…

Μήνυμα

φιλε μου μπορει να σε κουρασα , οδηγο για flashtool σε note 3 pro δεν βρισκω μονο για mediatek <που θα βρω αναλυτικα την βοηθεια για ολα τα βηματα που χρειαζομαι:

Μήνυμα

λοιπον , οταν επιλεγω το πακετο της ρομ που εχω εγκαταστησει ,ζηταει συνδεση στο ιντερνετ και υστερα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης ,αδυναμια επαληθευσης του πακετου ενημερωσης , ,,,,υπαρχει αλλος τροπος να εγκαταστησω την ρομ ,,εαν παω να κανω ξεκλειδωμα χωρις την εγκατασταση της κινεζικης θα δημιουργησω καποιο προβλημα στηννσυσκευη ή δεν θα ξεκλειδωσει απλα:

Μήνυμα

ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση ,κατι αλλο δεν διευκρινιζεται αλλα θα το ρωτησω .Θα μετονομασω την ρομ σε update ; ή oxi.

Μήνυμα

καλημερα παιδια εχω εδω και λιγο καιρο την εν λογω συσκευη με την global 7.1 stable 7.1.9.0.0 LHOCNCL ,μου ηρθε το ο.κ. για ξεκλειδωμα ,ξεκινησα την διαδικασια κατεβαζοντας την κινεζικη developer αλλα του redmi note 3 ,δεν εχω βρει απο το pro kai προφανως μου λεει οτι το πακετου αναβαθμισης δεν επαληθευεται . και ρωταω υπαρχει ξεχωριστη rom developer κινεζικη για pro ,τι κανω:

• παιδια καλημερα ξεκινω την διαδικασια ξεκλειδωματος ενος redmi note 3 pro και στην επιλογη του πακετου για την εγκατασταση της κινεζικης developer απο stable που εχει ,δεν ειναι η δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης μου λεει και σταματα η δουλεια εδω ..μηπως κατι μου ξεφευγει...εδω θελω να τονισω οτι η επιλογη της κινεζικης ειναι απο redmi note 3 δεν εχει κατι για pro ,σωστα δεν εχω ενεργησει΄:

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

dikout - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Έχεις αγγλοκινεζικη ρομ. Βρες χρόνο και αρχισε την μελέτη μέσα στο φορουμ χρησιμοποιώντας την αναζήτηση αλλά και τα θέματα που αφορούν το κινητό σου στην θεματολογία του φόρουμ στην αρχική σελίδα πατώντας φορουμ. Τέλος κινητό από Κίνα χωρίς να το "γαργαλισεις" τουλάχιστον λίγο, δεν είναι κινητό, αλλά μπελάς. ” το ψαχνω φιλε μου αλλα δεν εχω βρει κατι ,την επιλογη με τα αγγλικα την ειχα κανει ως πρωτη αλλα και παλι δεν ειδα να μου δινει επιλογη χωρας την ελλαδα η αλλες χ…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

dikout - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

ευχαριστω και καλημερα, πριν ανοιξω νεο θεμα διαβαζα για αρκετη ωρα μηπως βρω κατι αλλα τελικα δεν κατεστη δυνατο. θα ξαναψαξω ,,,,και παλι καλημερα