Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
οκ ολα καλα πηγαν απλα ταλαιπωρηθηκα λιγακι γιατι δεν ειχα αφαιρεσει το κλειδωμα του τηλεφωνου και την ωρα που ανοιξε δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω. μου εβγαζε μια οθονη με δυο επιλογες. να συνδεθω με το μι λογαριασμου και να συνδεθω με το wi-fi. για να συνδεθεις στον μι λογαριασμο σου χρειαζεται wi-fi. και παταγα να συνδεθω στο wifi και δεν εκανε τιποτα. μετα απο 4-5 επανεκινησεις ξεκολλησε και με αφησε επιτελους να βαλω τον κωδικο του wifi και να συνδεθω με το μι λογιαριασμο. οποτε και ανοιξ…
-
καλησπερα. εκανα αιτηση να ξεκλειδωσω κι εγω τον bootloader στο mi max 3 64gb . εχω global version σταθερη miui 10.0.1.0(OEDMIFH) σφραγισμενο κουτι με κοκκινα αυτοκολλητα και ευρωπαικο φορτιστη. παραδοξως μου εδωσαν ελαχιστο χρονο αναμονης 5 ωρων! οποτε απο αυριο κιολας τρεχω παλι το miflash unlock ξεκλειδωνω bootloader και περναω twrp και την νεα miui10 xtrv aroma. υπαρχει καποιος που να εκανε την διαδικασια και να του εδωσαν μονο 5 ωρες αναμονη? μεχρι και το rn4x μου ειχε ζητησει τοτε πολλεεεε…
-
Global version έγραφε το κουτί στέφανε. Ναι δουλεύει μια χαρά όλα ρολόι πάνε! Ανέβασα και τις φωτογραφίες με την ρομ να μου πουν τα παιδιά εδώ τι φοράει.. Το μόνο που με χάλασε λιγάκι είναι η μπροστινή κάμερα αν και πιστεύω έχει να κάνει με το τεμπερ γκλας που του έβαλα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δεν έχει τρύπα το τεμπερ στην μπροστινή και βγάζει κάπως όχι τόσο καθαρές τις σελφι. Αν μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του όσων αφορά την ρομ και αν πρέπει να κάνω κάτι
-
Ενημερωμένο είναι το προφίλ μου με την συσκευή που έχω τώρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το Mido έχω. Απλά μπήκα εδώ και έγραψα για να με βοηθήσει κάποιος να βρω αν υπάρχει Thread του mi max 3 που βγήκε πριν λίγες μέρες. Το είδα και μου άρεσε πολύ και έψαξα και δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο φόρουμ, ε και ειπα να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρουν κάτι τα παλικάρια επειδή έχουν το προηγούμενο μοντέλο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Tasos Halvatzis: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει την Miu 10 beta 8.8.2. Έχει παρατηρήσει κάνεις battery drain? Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από προηγούμενες ρομ και έχω παρατηρήσει το μεσημέρι να φτάνει η μπαταρία περίπου στα 35% με κανονική συνηθισμένη χρήση. Τουλάχιστον 15% πιο κάτω απ'οτι θα έπρεπε να βρίσκεται. Μήπως εχει αρχίσει και τα παίζει η μπαταρία? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56415/ ” Υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση στα Google services δε…
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει την Miu 10 beta 8.8.2. Έχει παρατηρήσει κάνεις battery drain? Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από προηγούμενες ρομ και έχω παρατηρήσει το μεσημέρι να φτάνει η μπαταρία περίπου στα 35% με κανονική συνηθισμένη χρήση. Τουλάχιστον 15% πιο κάτω απ'οτι θα έπρεπε να βρίσκεται. Μήπως εχει αρχίσει και τα παίζει η μπαταρία? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56415/