Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.

• οκ ολα καλα πηγαν απλα ταλαιπωρηθηκα λιγακι γιατι δεν ειχα αφαιρεσει το κλειδωμα του τηλεφωνου και την ωρα που ανοιξε δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω. μου εβγαζε μια οθονη με δυο επιλογες. να συνδεθω με το μι λογαριασμου και να συνδεθω με το wi-fi. για να συνδεθεις στον μι λογαριασμο σου χρειαζεται wi-fi. και παταγα να συνδεθω στο wifi και δεν εκανε τιποτα. μετα απο 4-5 επανεκινησεις ξεκολλησε και με αφησε επιτελους να βαλω τον κωδικο του wifi και να συνδεθω με το μι λογιαριασμο. οποτε και ανοιξ…

• καλησπερα. εκανα αιτηση να ξεκλειδωσω κι εγω τον bootloader στο mi max 3 64gb . εχω global version σταθερη miui 10.0.1.0(OEDMIFH) σφραγισμενο κουτι με κοκκινα αυτοκολλητα και ευρωπαικο φορτιστη. παραδοξως μου εδωσαν ελαχιστο χρονο αναμονης 5 ωρων! οποτε απο αυριο κιολας τρεχω παλι το miflash unlock ξεκλειδωνω bootloader και περναω twrp και την νεα miui10 xtrv aroma. υπαρχει καποιος που να εκανε την διαδικασια και να του εδωσαν μονο 5 ωρες αναμονη? μεχρι και το rn4x μου ειχε ζητησει τοτε πολλεεεε…

• Απ'οτι έχω καταλάβει το τηλέφωνο σου αναγνωρίζει αυτόματα στη λήψη φωτογραφίας τι λειτουργία να χρησιμοποιήσει ανάλογα με το τοπίο, με το φωτισμό, με την αναγνώριση προσώπου και τα λοιπά. Αυτό είναι artificial intelligence (AI)

• Καλημέρα στην παρέα και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Μόλις έβαλα την miui 10 global (είχα την 9.6.6.0 global πάντα) και στην κάμερα εμφάνισε το AI.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57409/

• Global version έγραφε το κουτί στέφανε. Ναι δουλεύει μια χαρά όλα ρολόι πάνε! Ανέβασα και τις φωτογραφίες με την ρομ να μου πουν τα παιδιά εδώ τι φοράει.. Το μόνο που με χάλασε λιγάκι είναι η μπροστινή κάμερα αν και πιστεύω έχει να κάνει με το τεμπερ γκλας που του έβαλα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δεν έχει τρύπα το τεμπερ στην μπροστινή και βγάζει κάπως όχι τόσο καθαρές τις σελφι. Αν μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του όσων αφορά την ρομ και αν πρέπει να κάνω κάτι

• Ειναι βέβαια το 4/64. Δεν έχουν φέρει ακόμα το 6/128. Θέλετε να σας πω και τιμή? Ή ακόμα και μαγαζί?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57390/

• Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57388/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57389/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57388/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57389/Παράθεση: “”

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57387/

• Το πήρα σήμερα από μαγαζί στην Αθήνα με global rom (τουλάχιστον έτσι έγραφε το αυτοκόλλητο που είχε μέσα από την ζελατίνα). Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα ας ρωτήσει ότι θέλει.

• Καλησπέρα και από μένα. Έχω δει κι εγώ το κινητό και μου αρέσει και σκέφτομαι να το πάρω. Νομίζω έχει ωραία τιμή το honorbuy για το 6/128. Εδώ πιστεύω θα φτάνει τα 400ευρω όταν με το καλό έρθει

• Ευχαριστώ πολύ Γιώργο την κατεβάζω ήδη! Έκανα ότι μου είπες και απλά ξεκίνησε να την κατεβάζει!

• Καλημέρα παιδιά. Τελικά έστρωσε το θέμα της υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρία από το Google play services με μια επανεκκίνηση. Προέκυψε όμως ένα άλλο θέμα Μου έχει έρθει Ota αναβάθμιση Miu 10 beta όπως έρχεται κάθε Παρασκευή. Αλλά δεν ταιριάζει το md5 sum. Τι να κάνω?

• Ενημερωμένο είναι το προφίλ μου με την συσκευή που έχω τώρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το Mido έχω. Απλά μπήκα εδώ και έγραψα για να με βοηθήσει κάποιος να βρω αν υπάρχει Thread του mi max 3 που βγήκε πριν λίγες μέρες. Το είδα και μου άρεσε πολύ και έψαξα και δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο φόρουμ, ε και ειπα να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρουν κάτι τα παλικάρια επειδή έχουν το προηγούμενο μοντέλο.

• Καλημέρα παιδιά! Να με συγχωρέσετε που γράφω εδώ αλλά δεν βρήκα (ή τουλάχιστον δε μπόρεσα να βρω) κάποιο άλλο Thread για την "συνέχεια" του μοντέλου. Αναφέρομαι στο mi max 3. Μπορεί κάποιος να στείλει κάποιο λινκ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Είναι όντως υπερβολική η κατανάλωση των Google play services

• RE:

Tasos Halvatzis - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Tasos Halvatzis: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει την Miu 10 beta 8.8.2. Έχει παρατηρήσει κάνεις battery drain? Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από προηγούμενες ρομ και έχω παρατηρήσει το μεσημέρι να φτάνει η μπαταρία περίπου στα 35% με κανονική συνηθισμένη χρήση. Τουλάχιστον 15% πιο κάτω απ'οτι θα έπρεπε να βρίσκεται. Μήπως εχει αρχίσει και τα παίζει η μπαταρία? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56415/ ” Υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση στα Google services δε…

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει την Miu 10 beta 8.8.2. Έχει παρατηρήσει κάνεις battery drain? Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από προηγούμενες ρομ και έχω παρατηρήσει το μεσημέρι να φτάνει η μπαταρία περίπου στα 35% με κανονική συνηθισμένη χρήση. Τουλάχιστον 15% πιο κάτω απ'οτι θα έπρεπε να βρίσκεται. Μήπως εχει αρχίσει και τα παίζει η μπαταρία? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56415/

• την εβαλα την ρομ απο το λινκ που μου στειλατε. ολα δουλευουν ρολοι παλι σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το χρονο σας! το μεγαφωνο ειναι σαν καινουργιο παλι!