Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.

• Θα δοκιμάσω την official να δω και θά επιστρέψω με εντυπώσεις. Υπάρχει στο σαιτ εδώ ή πρέπει να μπω στο ευρωπαϊκό φόρουμ?

• Καλησπέρα φίλοι. Έχω βάλει aroma xtrv rom. Ανεβάζω και φωτογραφία. Εδώ και δύο τρεις xtrv το μεγάφωνα μου κάνει κόλπα. Όταν βάζω μεγάφωνο οι άλλοι δεν με ακούνε σχεδόν καθόλου. Κάνει "χιόνια"! Νόμιζα ότι έφταιγε το μεγάφωνο ότι χάλασε. Άλλαξα ρομ και έβαλα μια Android oreo 8.1 resurrection remix και δούλευαν όλα ρολόι όπως και το μεγάφωνο ακουγομουν στους άλλους καλύτερα από ποτέ. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? =============== Φεβ 22nd 2018, 6:15pm =============== Attachment (ID: 50677) (Α…

• Όταν μπορέσεις πες μου τι ακριβώς έκανες και με το number fixer.. Έβγαλες τον κωδικό της χώρας από όλους τους αριθμούς ή τον έβαλες? Θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ

• Εγώ έχω θέμα με αυτό από την αρχή βέβαια δε με ενοχλεί όσο με ενοχλούσε το θέμα της κόκκινης γραμμής. Είσαι σίγουρος ότι το έκανες σωστό το number fixer? Το έχω κι εγώ αλλά δεν το έχω λειτουργήσει ακόμα. Με ποια ρομ είσαι?

• Δοκίμασε το 2-3 φορές και θα στο πάρει κανονικά. Κι εμένα έτσι έκανε και το πήρε με την δεύτερη αν θυμάμαι καλά

• wifi spot σε Xiaomi mi4

Tasos Halvatzis - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

καλησπερα! το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω στο mido. η μονη λυση που βρηκα και ξεπερασα το προβλημα αυτο ειναι η παρακατω. πρεπει ομως να εισαι ρουταρισμενος. How to Enable Free WiFi Tethering on Android Marshmallow « Android :: Gadget Hacks android 7 εχω οποτε μη σας αγχωνει το "marshmallow" στον τιτλο. συγκεκριμενα εχω την XTRV_arωma 7.10.14 beta

• Καλησπέρα και από μένα. Επειδή κατάλαβα τι λέει η νικουλα24, (είχα το ίδιο πρόβλημα κι εγώ στο Mido) σας παραθέτω πιο κάτω τη λύση η οποία ήταν η μοναδική που λειτούργησε σε μένα και την είδα στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Tutorial to Disable Google Spell checker [Annoying Red lines in text ] - Xiaomi Mi 4i - Xiaomi MIUI Official Forum. Έκανα ακριβώς ότι έλεγε το δεύτερο ποστ και σβήστηκαν οι κόκκινες γραμμές για πάντα!

• Καλησπερες! Έβαλα την ρομ αυτή με το fastboot rom και πλέον το τηλέφωνο είναι έτσι όπως το αγόρασα. Όλα είναι μια χαρά και το παιχνίδι παίζει οπως πριν. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλων σας και πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ευχαριστω πολυ μακη!

• καλησπερα και παλι...πωπω πρεπει να σας εχω πρηξει! θα το συνεχισω λοιπον! περασα την miui 9 global 7.9.7| Beta με fastboot rom και ηταν πολυ ευκολη διαδικασια αν και ιδρωσα μεχρι να ανοιξει! ωστοσο το προβλημα με το παιχνιδι δεν εφτιαξε. και λεω να επιστρεψω στην global stable εστω και ας μην εχει βγει σε miui 9.θελω αλλη μια φορα τα φωτα σας. θελω ενα λινκ με την τελευταια stable global. (νομιζα οτι αυτη που εβαλα με την διαδικασια fastboot rom ηταν η stable αλλα τελικα ηταν beta). επισης με τ…

• RE:

Tasos Halvatzis - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “@Tasos Halvatzis Ναι αν είναι θέμα nougat, τότε με τη stable που είναι android 6 δεν θα έχεις πρόβλημα Ψάξε στο ίντερνετ ή ακόμα μπορείς να μιλήσεις και με το δημιουργό του παιχνιδιού όπως λέει ο φίλος από πάνω. Για να πας σε stable ακολουθείς αυτό τον οδηγό ==> Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable.” Σάς ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Θα το δοκιμάσω από αύριο και θα ενημερώσω σχετικά με το αποτέλεσμα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X …

• Και με wifi και με data το ίδιο αποτέλεσμα. Η stable είναι Android 6 έτσι? Επειδή είναι downgrade πως την βάζω? Με factory reset ή ακολουθώ κάποια άλλη διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν έβαλα την ρομ με clean install. Από μπαταρία δεν ξέρω πως θα τα πάει, ο χρόνος θα δείξει. Το παιχνίδι το συγκεκριμένο όμως που ανέφερα παραπάνω κάνει τα ιδια κόλπα. Το κατεβάζω κανονικά από το play store και όταν πάω να το ανοίξω λέει starting και δείχνει ότι κάνει download αλλά μένει εκεί και δεν ανοίγει. Ενώ κανονικά πρέπει να ανοίξει αμέσως και να συνδεθεί με το Google play games και να κάνει συγχρονισμό. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντα…

• εισαστε αρχοντες τιποτα αλλο! ευχαριστω πολυ!!

• σε ευχαριστω πολυ για τις αμμεσες απαντησεις! ειστε ολοι φοβεροι εδω και μπραβο για την καλη δουλεια που κανετε και μας διαφωτιζετε και μας! οποτε το μονο που μενει ειναι να παρω και μια καρτα sd για να κανω την εγκατασταση απο κει!

• ευχαριστω πολυ για το λινκ και τις περαιτερω οδηγιες! τωρα την κατεβαζω. και τις δυο δηλαδη. και την απλα και την αρωμα! να κανω καλου κακου και ενα factory reset η μονο τα γνωστα wipe απο το twrp? δεν εχω προβλημα να κανω factory rest απλα δεν εχω ξανακανει και δεν ξερω τι ακριβως να κανω... αν κανω τελικα τα σβηνει ολα απο μεσα ? ακομα και την ρομ που θα ειναι μεσα στο φακελο στη συσκευη? σορι για την ασχετοσυνη μου!

• και που θα βρω την 7.9.7? ενα λινκ παρακαλω! πριν λιγες μερες του αλλαξα την εργοστασιακη και εβαλα twrp και αρωμα. ειχα την global stable 8.5.4.0(NCFMIED) ειχα λιγο drain battery με ιδια ακριβως χρηση που εκανα πριν την εγκατασταση της αρωμα

• καλησπερα. υπαρχει μηπως καποια αλλη ρομ εκτος απο την αρωμα? ειχα προβλημα με την μπαταρια . επισης ειχα προβλημα με ενα παιχνιδι το οποιο μια επαιζε μια ζητουσε παλι να το κατεβασεις απο το play store(συγκεκριμενα το lords mobile) μηπως μπορει καποιος να βαλει ενα λινκ με καποια αλλη ρομ?(φοραω την τελευταια αρωμα 7.8.31)κατα τα αλλα ημουν πολυ ικανοποιημενος με την αρωμα. πολυ γρηγορη και πολυ smouth.

• καλησπερα και παλι. τα κανω ολα σωστα νομιζω και την ωρα που δινω την εντολη fastboot flash recovery twrp_mido_3.1.0-0_orange παταω εντερ και λεει error: cannot load (και το ονομα του αρχειου) ακυρο τελικα το βρηκα! δεν εβαζα το .img μετα τον ονομα του αρχειου! τωρα την φλασαρω.. =============== Σεπ 5th 2017, 10:41pm =============== ολα καλα τελικα ευχαριστω πολυ τους φιλους για την βοηθεια!

• ευχαριστω πολυ! εκανα και την αιτηση για ξεκλειδωμα στην σελιδα που λεει ο οδηγος. οποτε περιμενω να μου στειλουν μηνυμα στο κινητο που να επιβεβαιωνει το ξεκλειδωμα ή συνεχιζω κανονικα? (επαναλαμβανω οτι ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader εφοσον το τσεκαρα με τον οδηγο σας) μολις εγκρινανε και το ξεκλειδωμα (με μηνυμα στο κινητο μου) απο την xiaomi οποτε κατεβαζω το εργαλειο τους για να το ξεκλειδωσω και επισημα..