Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.
-
Καλησπέρα στην παρέα πήρα κι εγώ το xiaomi redmi note 4x μεσα Απρίλη και αποφάσισα μετά από αρκετό να το πειράξω. Διάβασα μεχρι εδώ ό,τι έχετε πει και δεν κατάλαβα για αρχή ένα βήμα : το ξεκλείδωμα. Ακολούθησα τον οδηγό μέσω adb και είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Στις επιλογές για προγραμματιστες τσέκαρα το ξεκλείδωμα. Οπότε η συσκευή ήρθε έτσι με ξεκλείδωτο bootloader. Μπορώ να περάσω τώρα twrp από τον οδηγό που έχετε ή θα πρέπει να μπω και στο site της xiaomi για να κάνω κι εκεί αίτηση για ξε…
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε με έσωσες θα έλεγα!
-
Καλησπέρα παίδες. Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι εδώ! Θέλω να παραγγείλω από geekbuying το xiaomi mi note 2. Έχει 295€ με την hk stock global rom 4gb 64gb. Στις γλωσσες δεν εχει την ελληνική. Μπορω να βαλω ρομ ελληνικη απο εδω που να εχει την ελληνική γλώσσα? Επανέρχομαι με το θέμα και επισυνάπτω το λινκ που έχει το τηλέφωνο και δύο screenshots που δείχνουν ότι λέει global rom αλλά δεν έχει ελληνικά [HK Stock][Official Global ROM]Xiaomi Note 2 5.7inch OLED Curved FHD Screen Android 6.0 OS 4G+…
-
Καλησπέρα παίδες. Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι εδώ! Θέλω να παραγγείλω από geekbuying το xiaomi mi note 2. Έχει 295€ με την hk stock global rom 4gb 64gb. Στις γλωσσες δεν εχει την ελληνική. Μπορω να βαλω ρομ ελληνικη απο εδω που να εχει την ελληνική γλώσσα?
-
Καλή επιτυχία σε όλους!