Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Παράθεση από geoanto555: “Καλη επιτυχία..... μην το ματιάζεις.. ” FLASH DONE SUCCESS!! Τώρα απλά το αποσυνδέω και το ενεργοποιώ; ή κανω κατι αλλο;;

• Παράθεση από geoanto555: “Και πάλι το ίδιο σφάλμα ακριβώς; ” Το έκανα και τρίτη φορά και μόλις ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ FLASH !!

• Παράθεση από geoanto555: “Έκανες επανακκίνηση κινητό και miflash για να συνεχίσεις; ” Ναι.

• Παράθεση από geoanto555: “Την ρομ θα την βάλεις απευθείας στον C.. Η διαδρομή δεν πρέπει να έχει κενα.. ” οκ στις κάτω 3 επιλογές τι να επιλέξω; (clean all - save user data- clean all and lock) =============== Δεκ 7th 2016, 8:42pm =============== Τα ίδια παλι τωρα που έβαλα την ρομ στον C

• Παράθεση από geoanto555: “Αν μπει μπορείς να φλασάρεις official rom με Miflash.. Δες αν μπαίνει και βλέπουμε. ” Νομίζω μπήκε σε edl, το αναγνώρισε στο mi flash ως COM20, κατέβασα την global stable fastboot rom την έκανα flash αλλά μου έβγαλε σφάλμα:

• Παράθεση από geoanto555: “Πολλα κινητά εχουν διαφορετικό τρόπο... Κάνε μια αναζήτηση για minimal adb για το mi5s... Δοκίμασε με με το fastboot oem edl/ ” οκ, θα το δοκιμασω σε λίγο.. Αν μπει τι θα κάνω?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από christtagarakis: “Μόλις έβαλα edl απο fastboot μου έκανε επανεκκίνηση.. ” Πως πήγες να το βαλεις σε edl? ” Απο fastboot, το έβαλα με ένα αυτόματο cmd που έχω κατεβάσει.. πάντα αυτο χρησιμοποιώ για να βάζω το edl...

• Παράθεση από spideman3: “Δυστυχώς η rom είναι fake. Ο bootloader κλειδωμένος. Αν κρίνω από προφίλ με τόσα κινητά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για drivers, αίτηση για unloock. Οπότε ήρθε η ώρα για τις ειδικές δυνάμεις του forum, που είστε κύριοι mod να βοηθήσετε? Είναι αρκετά περίπλοκη διαδικασία να περάσεις σε offocial rom πολλοί τα κατάφεραν με το china mi pc suite και αρκετοί με το καλώδιο DEEP FLASH CABLE . Περίμενε τα παιδιά τους mod @NasDriver, @geoanto555, @iAmLiakos, @Bodai. ” ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Μό…

• @spiderman3 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έβαλα αυτά που είπες στα συνημμένα..

• Καλησπέρα, Μόλις παρέλαβα Mi5 3/32 αγορασμένο απο Geek. Μου ήρθε με global Stable 7.2.8.0 και θέλω να βάλω global stable 8.1 . Πατάω Check for update και βγάζει οτι είναι η τελευταία. Μπαίνω στο miui.com και κατεβάζω την official global stable 8.1.2 Την περνάω στο κινητό, πατάω update from zip file, μου λέει erase & update, μου κάνει κανα 3λεπτο επανεκκίνηση, εμφανίζεται η μπάρα που και καλα κάνει το update, και μόλις ξεκινήσει να γεμίζει κανει επανεκκινηση. Μόλις ανοιξει είναι ακόμα στην 7.2.8 …

• Redmi 3s International Edition

christtagarakis - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Πρέπει να ξαναπερνάω την ρομ κάθε φορά?? Δεν υπάρχει τρόπος να σβήσω τα αρχεία χωρίς να σβήσει ή ρομ?

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από christtagarakis: “Πως πρέπει να κάνω την επαναφορά? ” Δες εδώ την διαδικασία του factory reset Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable ” Αυτό το κάνω για αλλαγή από dev σε stable... Εγώ λέω τι κάνω σε περίπτωση που θέλω απλά να κάνω factory reset.

Μήνυμα

Απλά μία ερώτηση ακόμα: Γιατί όταν πατάω Επαναφορά Εργοστασιακών (διαγραδη δεδομένων) μου κάνει reboot και με πετάει στο twrp?? Πως πρέπει να κάνω την επαναφορά?

Μήνυμα

ΤΕΛΕΙΑ!! Έβαλα global dev το ξεκλειδωσα και μπήκε κανονικά ή ελληνική! Ευχαριστώ πολύ!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από christtagarakis: “ελληνική Stable 8.0.1 ” Το δαχτυλικό δουλεύει μόνο σε marshmallow... ” ααα δεν το ήξερα...Ευχαριστώ για την πληροφορία!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από christtagarakis: “δεν έχει μπεί η αναγνώριση για το δαχτυλικό αποτύπωμα. ” Σε ποια ρομ?? ” ελληνική Stable 8.0.1

• Παιδιά εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το κινητό (πρόβλημα..λέμε τωρα), είναι με την εφαρμογή Revolut στην οποία δεν έχει μπεί η αναγνώριση για το δαχτυλικό αποτύπωμα. Το δοκίμασα σε Mi Max σε Redmi 3s και το έχει κανονικά... Στο δικό μου τίποτα, και είναι λίγο σπαστικό να βάζω κάθε φορά τον κωδικό ενω ο αδελφός μου απλά αγγίζει το δάχτυλο του για να ανοίξει η εφαρμογή.. (εννοείτε δοκίμασα επανεγκατάσταση κτλ.) Σε εσάς έχει μπει αυτη η λειτουργία??

Μήνυμα

Καλησπέρα, Μόλις παρέλαβα το Redmi 3s International Edition απο το GeekBuying (International Version Xiaomi Redmi 3S 3GB 32GB Smartphone - Dark Gray). Μέσα μου έχει την Global Stable 8.0 Μπορώ να του περάσω την Ελληνική Rom? Ακολουθώ κανονικά την διαδικασία για το land? Πρέπει πρώτα να βάλω την China Developer? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, Χρήστος.

• Παράθεση από NasDriver: “Από ποιο κατάστημα το πήρες ? ” geekbyuing

• Παράθεση από iakoboss7: “ελπιζω να εισαι σιγουρος πια συσκευη εχεις διοτι αλλα λες εδω... Bootloop αν ειναι οντως kate... (και θες να περασεις την stable που λεει ο nasdriver) τοτε απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum χρειαζεσαι την "Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version Fastboot File Download" ” kate ειναι ναι.. είχα μπλέξει τα μπούτια μου εκεί.... Εχω δοκιμάσει να περάσω και τις δυο special edition αλλα πάντα όταν το ανοίγω μου βγάζει τον πιγκουίνο.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι …