Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• αυτην την στιγμή (που εδω και 10 ημέρες δεν έχω κινητό) θέλω απλά να καταφέρω να το κάνω να δουλέψει... Απλά προσπαθώ να περάσω την global dev με edl...

• τι recovery? αφου το περνάω με miflash

• Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από christtagarakis: “Μόλις δοκίμασα να την περάσω και αυτήν και συνέβη κατι πολυ παράξενο...Ενώ πάλι το miflash πέρασε την ρομ successfully μόλις άνοιξα το κινητό μου έβγαλε έναν πιγκουίνο στην μέση της οθόνης Δείτε και την φωτό..: ” εισαι σιγουρος οτι περασες την σωστη? ( Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download ), εισαι σιγουρος οτι εχεις "Kate" συσκευη?αυτο που δειχνεις πρωτη φορα το βλεπω... Παράθεση από efkolo: “ …

• Παράθεση από iakoboss7: “περνας λαθος ρομ... εχεις kate και περνας του kenzo... λογικο ειναι να κανει bootloop... χωρια που περνας και παλια version. μπες εδω Xiaomi MIUI Official Forum και κατεβασε ακριβως αυτο: Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download (δεν ειναι λινκ, απορω γιατι το βγαζει σαν λινκ, μην το πατησεις απλα βρες το και κατεβασε το). μολις χθες το εκανα. ” Μόλις δοκίμασα να την περάσω και αυτήν και συνέβη κατι πολυ παράξενο... Ενώ πάλι το …

• Καλησπέρα παιδιά, Έχω πρόβλημα! Γενικά έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ για xiaomi και έχω αλλάξει σε αρκετά κινητά. Πριν 4 ημέρες παρέλαβα ένα redmi note 3 pro της μητέρας μου από geekbuying και μου ήρθε με global. Έτσι είπα να περάσω την developer stock για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική stock. Πρώτη φορά έπεσα σε πρόβλημα. Ενώ ακολούθησα κανονικά τα βήματα μόλις τελείωσε το mi flash (succesfull) και πήγα να το ανοίξω, μου έκανε bootloop. Από εκεί και πέρα μιας …

• Καλησπέρα παιδιά, Έχω πρόβλημα! Γενικά έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ για xiaomi και έχω αλλάξει σε αρκετά κινητά. Πριν 4 ημέρες παρέλαβα ένα redmi note 3 pro της μητέρας μου από geekbuying και μου ήρθε με global. Έτσι είπα να περάσω την developer stock για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική stock. Πρώτη φορά έπεσα σε πρόβλημα. Ενώ ακολούθησα κανονικά τα βήματα μόλις τελείωσε το mi flash (succesfull) και πήγα να το ανοίξω, μου έκανε bootloop. Από εκεί και πέρα μιας …

• Bootloop

christtagarakis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

το kenzo είναι σίγουρα. Δοκιμασα να περάσω και την stable stock και την global.. τίποτα!!

• Bootloop

christtagarakis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, Έχω πρόβλημα! Γενικά έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ για xiaomi και έχω αλλάξει σε αρκετά κινητά. Πριν 4 ημέρες παρέλαβα ένα redmi note 3 pro της μητέρας μου από geekbuying και μου ήρθε με global. Έτσι είπα να περάσω την developer stock για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική stock. Πρώτη φορά έπεσα σε πρόβλημα. Ενώ ακολούθησα κανονικά τα βήματα μόλις τελείωσε το mi flash (succesfull) και πήγα να το ανοίξω, μου έκανε bootloop. Από εκεί και πέρα μιας …

• θα ερθω και εγώ!!