Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Παράθεση από chrdes: “Υπομονή. Κοντά είναι. Έχετε στερητικό σύνδρομο και θέλετε συνέχεια νέα ρομ; RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Φιλε ασε τις εξυπναδες που κανεις και διαγνωσεις και ολας, αναγωγε. Οσο για την ρομ, δεν απαιτησε κανεις να βγει ρομ, απλη ερωτηση ηταν, 1ον επειδη το λινκ ειναι ΝΕΚΡΟ (αρα αχρηστη η ρομ αν δεν γινεται να κατεβει) και 2ον εχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα,(οσοι προλαβαν να το κατεβασουν παλια) το οποιο επιβεβαιωσαν τουλαχιστον 2-3 ατομα στο φορουμ, (και εκτος φορουμ αλλοι τοσοι δικο…
-
Παιδια καλημερα, το redmi note 2 δεν παιρνει αλλο αναβαθμισεις? εχει μονο μια stable v8 rom η οποια εχει καιρο να αναβαθμιστει, Εκτος αυτου, εχει σοβαρο προβλημα στην μπαταρια (το λενε και οι χρηστες στα σχολια των λινκσ) Επισης το λινκ ειναι dead. υ.γ αναφερομαι στην xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.1.0.zip =============== Δεκ 11th 2016, 1:06am =============== Απ ότι φαίνεται, δεν νοιάζει και κανέναν.. Εγώ πάντως το αφήνω εδώ να το δει κάνας αρμόδιος. Καληνύχτα.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@greenalex1996 Το βάζεις σε fastboot το κινητό όταν το συνδέεις για να κάνεις το unlock; Έχεις περάσει σωστά τους drivers; (δηλαδή έχεις εγκαταστήσει το MiPcSuite και το MiFlash;;;) ” ναι το βαζω σε fastboot . το MiPcSuite ειναι το Miflash με ενα κιτρινο τηλεφωνο σαν icon? ή ειναι διαφορετικα? λες να κατεβασα οτι ναναι? εχεις να μου δωσεις καποιο λινκ να δοκιμασω?
-
Παιδια καλησπερα, εχω ενα redmi 3S (land). Φοραει MIUI 8.6.9.29|Beta και δεν μπορω να το κανω unlock τον bootloader. Τι μπορει να φταιει? Εχει καιρο που πηρε δικαιωμα για unlock ο λογαριασμος που προσπαθω. Αλλα δοκιμασα και με εναν αλλον που ειχα ξανα κανει Unlock και κανενας δεν δουλεψε. παει 50% και σταματαει. και μου πεταει "Couldnt verify device" Not connected to MiPhone. καμια ιδεα?
-
οχι φιλε μου τιποτα απολυτως δεν ξερω... εχω ξανα κανει update τωρα τι φαση??? Του ξανα εκανα καθαρισμα την cache και πλεον δεν μπαινει πουθενα.. δεν μπορει να κλεισει εντελως το κιν.. ειναι κολλημενο σε μια μαυρη οθονη απλα αυτο οταν παταω να το κλεισω συνεχεια πατημενο το power button ... το κιν κλεινει για 1 seconds και ξανα ανοιγει και μενει σε αυτην την μαυρη οθονη... πφφφφφ
-
καλησπερα παιδια.. ενα redmi 3 φορουσε gtv developer 6.5.κατι και κατεβασα την τελευταια gtv developer 6.9.11 το εβαλα να κανει update απο το Updater... αλλα το κιν εκλεισε και με εβαλε στο TWRP, μετα εκανα restart.. αλλα παλι με βαζει μονο του στο TWRP μετα εκανα καθαρισμα στην cache και Install απο το TWRP αλλα παλι με βαζει στο TWRP... μπορει κανεις να με βοηθησει? σε λιγο θα ανεβασω photo απο το τι μου λεει οταν κανω install απο το TWRP.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panosr54: “Γεια χαρα! Brickαρα το redmi note 3 μου. Πέρασα με twrp μια hennessy rom και μου εμφάνισε μήνυμα ότι το κιν μου είναι hermes και η rom που προσπαθώ να περάσω δεν ειναι συμβατή. Προσπάθησα και με μια hermes απο redmi note 2. Κόλλησε, έκλεισε και δεν ξανανοιξε. έχει κάποιος καμια ιδέα?” Recovery μπαινει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
πωωωω αν οντως ισχυει ... πολυ θα χαρω.. οχι οτι θα το παρω ( δεπαιζειφραγκο) αλλα θα ειναι φοβερο σε ανταγωνισμο
-
Εχει δίκιο το παιδι.. Δεν ειναι θεμα να δειχνεσαι αλλα χανει την αξια του το κινητο... Οπως εγινε προσφατα με το redmi 3 που εχει 100 παραλλαγες.. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Τι εννοεις διαγραφη φωτογραφιων? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk