Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• We have sent a message with verification code to your cell phone number+3069******** Please input the code you received Προσπαθω να κανω αιτηση αλλα μου λεει αυτο ενω δεν εχει σταλει τιποτα στο κινητο

• RE:

greenalex1996 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ναι μπορεί να κάνει λογαριασμό και αίτηση αλλά και να κατεβάσει όλα όσα χρειάζονται (ρομ ειδικά που είναι μεγάλες)” Λογαριασμο απο το επισημο σαιτ φαντάζομαι ετσι? (Εγω ειχα κανει απο κιν τον δικο μου)

• Ρε παιδια.. Περιμενει ενας φιλος κινητο και θελουμε να το ξεκλειδωσουμε οσο πιο γρηγορα γινεται.. Αλλα δεν εχει λογαριασμο Μi, ουτε ειχε ποτε MIUI κινητο... σε 5 μερες το ρεντμι 3 θα του ρθει. Τι μπορει να κανει μεχρι τοτε ώστε να κερδισει χρονο? Π.χ να κανε λογαριασμο απο pc?

• RE:

greenalex1996 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από greenalex1996: “Τι λετε ? Αξιζει? ” Διάβασε εδώ>> XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone” Το εχω διαβασει : απλα ηθελα αποψη κατοχου. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 2

greenalex1996 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παιδια επειδη λεω να παρω το redmi note 2 και να δωσω το redmi 3 μου σε συγγενη... Τι λετε ? Αξιζει? 3κ μπαταρια εχει σε σχεση με τα 4κ του redmi 3 μου βλεπω.. αλλα μηπως με την ελληνικη ρομ τρωει λιγοτερη μπαταρια ? Επισης απο μεγεθος τι λεει? ειναι βολικο?

• RE: RE:

greenalex1996 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από greenalex1996: “Παράθεση από teodorzaf: “Παράθεση από greenalex1996: “Παιδια πως κανουμε να ανοιγουν τα βιντεο με το δικο μας app? Κατεβασα το Mx player αλλα δεν μπορω να το κανω προεπιλεγμεμο app για ανοιγμα βιντεο,(μου τα ανοιγει με το ,system app για βιντεο ,της xiaomi.) Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις- εφαρμογές - πατάς κάτω προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογών- πας στο βίντεο και διαλέγεις πιο πρόγραμμα θες να σου ανοίγει το βίντεο.” Ευχαριστω για το ρεπλαι αλλα δ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από teodorzaf: “Παράθεση από greenalex1996: “Παιδια πως κανουμε να ανοιγουν τα βιντεο με το δικο μας app? Κατεβασα το Mx player αλλα δεν μπορω να το κανω προεπιλεγμεμο app για ανοιγμα βιντεο,(μου τα ανοιγει με το ,system app για βιντεο ,της xiaomi.) Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις- εφαρμογές - πατάς κάτω προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογών- πας στο βίντεο και διαλέγεις πιο πρόγραμμα θες να σου ανοίγει το βίντεο.” Ευχαριστω για το ρεπλαι αλλα δεν βρισκω..οταν λες εφαρμογες…

• Παιδια πως κανουμε να ανοιγουν τα βιντεο με το δικο μας app? Κατεβασα το Mx player αλλα δεν μπορω να το κανω προεπιλεγμεμο app για ανοιγμα βιντεο,(μου τα ανοιγει με το ,system app για βιντεο ,της xiaomi.) Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Παιδια σας δουλευει το patter unlock ? Εμενα ξαφνικα σταματησε να δουλευει. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikos_v: “Εγώ για την ώρα δε βλέπω κάτι... Στην αρχή κολλούσε λίγο αλλά τώρα πάει καλύτερα... Μόνο στα notifications πάλι, στο Twitter, δεν μου βγάζει ειδοποίηση σε ένα like, αλλά μου ήρθε ειδοποίηση με mail... Sent from my Redmi 3 using Tapatalk” Μολις το κανα και κολλαει οντως, λογικα θα στρσωσει μετα Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από Pagio: “Παράθεση από greenalex1996: “Παράθεση από naxioths1979: “Μολις εκανε το 4ο update απο μονο του και πλεον φοραει MIUI 7.2 stable 7.2.4.0....... ” Περίεργο εμενα δεν ηρθε Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Ούτε και μένα...” Ούτε και σε μένα... Μήπως ξέρει κανείς να μας πει γιατί συμβαίνει αυτό? Δε θα έπρεπε να μας εμφανίζει στο updater ότι είναι διαθέσιμη η 7.2.4?? ” Τελικά, σήμερα μου εμφάνισε κι εμένα στο updater ότι είναι δια…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gussgr: “Πιθανώς έχετε κάποια rom πειραγμένη..? Κατεβάστε απο εδώ την επίσημη αγγλοκινέζινη σε fastboot : Xiaomi MIUI Official Forum Μπείτε σε download mode και κάντε flash.” Οχι φιλε.. Την αγγλοκινεζικη εχουμε και εκανα ηδη 1 update μερες πριν. Θα δουμε Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

greenalex1996 - - Tips & Tricks

Μήνυμα

Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από greenalex1996: “Αν εισαι απο αλλη πολη? ” Τι εννοείς;” Πως θα παει καποιος στα γραφεια της DHL στην αττικη αν ειναι απο αλλη πολη? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Καραγκιοζακια... Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Χρόνια πολλά Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Παιδιά ισχύει οτι αν κανεις unlock τον bootloader δεν θα παίρνει ΟΤΑ αναβάθμισεις οπως λεει στο σαιτ? Εγω απλα θελω να το κανω ροοτ, δν θελω ελληνική ρομ.. Μονο ροοτ για συγκεκριμενες εφαρμογες.. Και ατομα π το καναν ροοτ με κλειδωμρνο bootloader τους εβγαζε πρόβληματα.. Ειχε κανεις θεμα με ξεκλειδωμενο bootloader και rooted συσκευή? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από naxioths1979: “Μολις εκανε το 4ο update απο μονο του και πλεον φοραει MIUI 7.2 stable 7.2.4.0.......” Περίεργο εμενα δεν ηρθε Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Οσο για το 1. Δεν λαγκαρει το κινητο αμα ενεργοποιησουμε στο Mi account το Find Phone? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Χαχα ωρααιος.. Το καναμε στο γυμνάσιο αυτο.. Τι μου θύμησες... Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Παιδια τι κερδίζουμε αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk