Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 203.

• Παράθεση από chief: “Η 8.2.1 είναι android 6 ενώ η 8.5.1.0 είναι android 7. Μήπως από αυτή τη μετάβαση να δημιουργείται το πρόβλημα? Ίσως αν περνούσες πρώτα μια fastboot global dev nougat και μετά μετέβαονες πάλι στην ελληνική 8.5.1.0 να διορθωνόταν. Ωστόσο ας μάθουμε αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα ” Τελικα με την πολυτιμη βοηθεια του NasDriver και ξανα reset και παλι εγκατασταση της 8.5... λυθηκε το προβλημα με το autorotation.Επισης στα settings CIT υπαρχει τωρα και η επιλογη Gyroscope εν…

• Εχω το MiMax 3/32 ημουν με την Global Stable 8.2.1... και αποφασισα να βαλω την Ελληνικη Stable 8.5.1.0. Εκανα την διαδικασια μεσω TWRP και μπηκε κανονικα, αλλα παρολο που εχω "τσεκαρει¨ το auto rotate στα dispaly setings,δεν εχω rotation της οθονης με το default browser.Ξανεκανα wipes (εκτος) data αλλα και παλι τιποτα. "Τρεχοντας" ενα προγραμμα απο το market για ελεγχο του γυροσκοπιου,μου λεει GYROSCOPE NO ,MAGNETOMETER NO YOUR DEVICE IS NOT COMPATIBLE. Να σημειωσω οταν μπαινω στα settings CIT …

• Koλημα στο MIUI

charis232 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Εκανα format data, δεν εβγαλε καποιο error , ειπα οχι για install to TWRP ,πατησα για reboot και μενει κολλημενο στο MI

• Koλημα στο MIUI

Μήνυμα

βγαζει με κοκκινα καποιο error αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν προκειται για mount Μπηκα παλι σε recovery εκανα allow modificatios,factory reset παω σε reboot και αναμονη..

• Koλημα στο MIUI

Μήνυμα

To εκανα ηδη και αυτο και παλι μενει στο ΜΙ.Μαλιστα μετα την εγκατασταση της ελληνικης ROM, οταν μπαινω σε recovery βλεπω το καινουργιο look του TWRP. Nα δοκιμασω να εγκαταστησω με MiFlash την ROM?

• Koλημα στο MIUI

Μήνυμα

Εχω το Μι Μαχ 3/32 ,ημουν με την Global Stable 8.2.5.0 και σημερα αποφασισα να φλασαρω την Ελληνικη 8.5.0 stable.Εκανα factory reset μεσα απο TWRP, φλασαρα την ROM kai exei κολησει στο MIUI.Μπορει να βοηθησει καποιος?Ενα ισως λαθος μου ηταν οτι εκανα install μετα την rom kai το super user,αν λεει κατι αυτο. Ευχαριστω

• Auto Rotation Problem

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Πήγαινε ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Χτύπα 5 φορές πάνω στην έκδοση Kernel για να σε βάλει στο CIT της συσκευής. Από την λίστα που θα σου βγάλει βρες το Gyroscope. Πάτα το πλήκτρο Calibrate στο κέντρο της οθόνης. Πρέπει κανονικά να σου βγάλει Pass και να σου αλλάξει τις συντεταγμένες που εμφανίζει (Χ,Υ,Ζ). Βγες από την εφαρμογή και κάνε Reboot την συσκευή σου. Δες αν έφτιαξε το Rotation. ” Εχει 29 επιλογες αλλα δεν βλεπω το Gyroscope.Eχει GPS αν λεει κατι αυτο. …

• Auto Rotation Problem

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ποια ROM έχεις ακριβώς ? Μπορείς να μας δώσεις την Version της MIUI που φοράει η συσκευή σου από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο ? ” Eχω την ΜΙUI 8.3 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-7.3.23 Beta

• Auto Rotation Problem

Μήνυμα

Δεν γινεται auto rotation παροτι στα settings ειναι τσεκαρισμενο σε auto rotate. Ειμαι με ελληνικη developer ,εχω ξεκλειδωση τον BL, εκανα install TWRP και ROOT. Aν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπράβο @charis232 ” Ευχαριστω Γιωργο,αν και μπροστα σου δεν πιανουμε τιποτα.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από George Kaggelaris: “είναι ακόμη πιο παρακινδυνευμένος! T ” Σουυυυυσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ...Ντροπή να λες εσύ τέτοια πράματα... ” Παράθεση από zisistil: “Αν το λέει Ινδός είναι σαν το Πιστεύω. Το ακούμε, το μοιραζόμαστε αλλά σχεδόν κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει. ” Σωστος αλλα δεν χρειαζεται και να καταλαβαινεις τι λεει,η εικονα τα λεει απο μονη της

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από George Kaggelaris: “είναι ακόμη πιο παρακινδυνευμένος! T ” Σουυυυυσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.ρτέτοια πράματα..Ακ ” Παράθεση από George Kaggelaris: “@galanisystems Ο άλλος τρόπος είναι ακόμη πιο παρακινδυνευμένος! TestPoint λέγεται και πρέπει να ανοίξεις τη συσκευή! Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon ” Εφτιαξα το καλωδιο ,οπως φαινεται στον οδηγο του Γιωργου,και σιγουρα ηταν σωστη η μετατροπη ,το δοκιμασα στο Μαχ 3/32 που εχω χωρ…

• Παράθεση από makis1024: “Μπράβο Γιώργο πολύ ωραίος οδηγός και τυποποιημένος θα λύσει τα χέρια σε πολλούς που είχαν πρόβλημα επικοινωνίας κινητού με υπολογιστή. Respect ” Φιλε Γιωργο εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια οντως.ΜΠΡΑΒΟ.Ηθελα την βοηθεια γιατι εχω καποιες αποριες ακολουθωντας τον οδηγο σου.Εχω τα win 10/64 σε laptop. Εχω το Μαχ 3/32 με MIUI 8 Global 7.3.16.1 beta, αυτo εγινε μετα απο update μολις το ανοιξα. Παραθετω 3 screeshots απο τον divice manager.Δεν εχω την εικονα του δικου σου devic…

• Drivers

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν μπορείς πρέπει να κάνεις unlock. ” Σ ευχαριστω πολυ.

• Drivers

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μια χαρά το βλέπει ο υπολογιστής και οι drivers είναι ΟΚ. Για να μπεις σε edl mode (Qualcomm HS-USB QDLoader 9008) δες εδώ ---> Edl Mode ” Ευχαριστω,μια ισως κουτη ερωτηση.Με κλειδωμενο τον BL μπορουμε να κανουμε install TWRP με το MiFlash με τελικο σκοπο να εγκαταστησω τον SuperUser για να εχουμε ROOT?

• Drivers

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Kοίτα τον εξαιρετικό οδηγό του φίλου Γιώργου,πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 ” Eυχαριστω ,εχω δει τον οδηγο,θα τον ξανακοιταξω αν μου ξεφυγε κατι

• Drivers

Μήνυμα

Παρελαβα το MAX 3/32 με MIUI 8 Global 6.12.22.1 beta και οταν το ανοιξα εκανε update se MIUI 8 Global 7.9.16.1 beta. Eγκατεστησα τα MiPCSuite,ΜiPhone "ετρεξα" το προγραμμα UniversalAdbDriversSetup.msi. Παρολα αυτα στο DeviceManger "βγαζει" <<Αndroid Device -->Android Composite ADB Interface>>.Νομιζω δεν εχουν εγκατασταθει drivers γιατι π.χ το MiFlash δεν "βρισκει" το κινητο,o ΒL ειναι κλειδωμενος, μπαινοντας σε Command Prompt και "δωσω" adb devices, το αναγνωριζει.Εχω κανει αιτηση στην MIUI συμφ…

• BL

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα @charis232. Αν ακολουθήσεις σωστά τις διαδικασίες, δεν θα έχεις θέμα. Μπορείς αντί για αριθμό τηλεφώνου να βάλεις το ID ή το email που χρησιμοποιήσες για να φτιάξεις το Mi Account. Θα πρέπει ωστώσο να έχουν παρέλθει 30 ημέρες από το τελευταίο ξεκλείδωμα με τον ίδιο λογαριασμό. ” Γιωργο σ'ευχαριστω, ελπιζω να πανε ολα καλα.

• Αναμενω σε λιγες μερες το Mi Max 3/32,θελω να το χρησιμποιησω σαν tablet οχι σαν κινητο,μπορω να ξεκλειδωσω τον BL ωστε να βαλω την ελληνικη stable ROM? Σαν κινητο εχω το Mi 3W. Λογαριασμο εχω στην Mi τον οποιο εφτιαξα μεσω του Laptop. Eυχαριστω.

• BL

Μήνυμα

Περιμενω το MI Max 3/32 σε λιγες μερες,θελω να το χρησιμοποιησω μονο σαν tablet οχι τηλεφωνο, μπορω να ξεκλειδωσω τον BL ?.Exω λογαριασμο στην MI τον οποιο εφτιαξα μεσω του laptop.Το κινητο που εχω σε χρηση ειναι το Mi 3W. Ευχαριστω