Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Τότε αφου όλα φαίνονται ΟΚ γιατι δεν μου εμφανίζει την twrp? *** Βασικά θελω να κάνω υποβαθμιση την miui που έχει το τηλεφωνο, και αυτο γιατι ο πρωην ιδιοκτητης μου ειπε οτι απο τι στιγμη που πέρασε την miui που φοράει (MIUI 8 Global 7.3.30 Beta) το τηλεφωνο σέρνεται. (υπόψιν ειμαι πρωτάρης σε Xiaomi).

• μάλιστα, έκανα και μια "πατάτα" με το unlocker, μου έστειλε 3 φορες κωδικό και τα μπέρδεψα, οπότε με κλείδωσε. Τωρα ποσο καιρο κανει για να με ξεκλειδωσει? *** Βασικά θελω να κάνω υποβαθμιση την miui που έχει το τηλεφωνο, και αυτο γιατι ο πρωην ιδιοκτητης μου ειπε οτι απο τι στιγμη που πέρασε την miui που φοράει (MIUI 8 Global 7.3.30 Beta) το τηλεφωνο σέρνεται. (υπόψιν ειμαι πρωτάρης σε Xiaomi).

• Καλημερα οτι και εαν εχω δοκιμασει κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο, υποψιν δεν ειναι root και με την δοκιμη με το adb μου δειχνει οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος, δεν ξερω εαν εχουν σχεσει.

• Καλημέρα, προσπαθω να εγκαταστησω twrp σε redmi 2 (2014811) και ενω ολα πανε καλα με το adb, κανω reboot με πηγαινει στο MI Recovery πατάω το recovery αλλα δεν πηγαινει στο twrp αλλα κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο. Ευχαριστω.