Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!! Επέζησε!!! Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!! Χάρη σε εσάς έχω καινούργιο κινητό! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας!
-
Ακολούθησα τις οδηγίες σας όμως με το που ανοίγω το edl.cmd με το κινητό σε fastboot mode, αμέσως εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη στο κινητό και το κόκκινο led φωτάκι αναβοσβήνει. Δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω...
-
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τον χρόνο σας!!!
-
Έχω κατεβάσει την εξής: kenzo_global_images_V10.2.1.0.MHOMIXM_20190114.0000.00_6.0_global_8a48e54fe3.tar
-
Σχετικά με το Universal ADB Drive του κάνω εγκατάσταση αλλά μετά δεν το βρίσκω πουθενά στον υπολογιστή για να το τρέξω ως διαχειριστής. Τι πρέπει να κάνω; Όσον αφορά το MiPhone από τη στιγμή που κατέβασα την πιο πρόσφατη rom το αντικαθιστώ με την τελευταία έκδοση του Mi Flash Tool σωστά; Και τέλος (λέμε τώρα), το MiPC suite αφού κατεβεί, στο αρχειάκι που βρίσκεται στις λήψεις, πατάω πάνω του άνοιγμα ως διαχειριστής ή κάτι άλλο; Αυτή τη φορά θέλω να πιστεύω ότι όντως είναι η τελευταία φορά που ρω…
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
-
Μια ερώτηση... Ο σύνδεσμος αυτός, "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip, δεν μου ανοίγει. Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα σας. Έχω ένα Xiaomi Redmi Note 3 με εξαπύρηνο επεξεργαστή Max 1,8 GHz το οποίο ,όταν το είχα αγοράσει το 2016, είχε ελληνική custom rom. Συγκεκριμένα η έκδοση MIUI που έτρεχε και δυστυχώς τρέχει ακόμα, είναι η εξής: MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL).H έκδοση Android που έχει, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, είναι η 5.1.1 LMY47V και δεν έχει ενημερωθεί ποτέ από τότε και αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να το ενημερώσω. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα τον σχετικό οδηγό σας ωστόσο δεν ξέρω …