Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 127.
-
Γειά χαρά. Εχει κανείς χρισημοποιήσει micro usb dvb-t2 tv tunner στο κινητό? ευχαριστώ, Νίκος
-
Αφου βλέπω novago, τότε μάλλον δεν είναι root η συσκευή μου έτσι? supersu ή magisk δεν έχω βάλει. Ρομ έχω απο αυτές που ανεβάζετε.
-
Η δική μου συσκευή είναι root? thanks Nick
-
Γειά χαρά. Να ρωτήσω κάτι? Εχω το Redmi_Note_3 SE και θα ήθελα κάποιος να μου πεί, εάν έχει RSAP και πως ενεργοποιείτε? ευχαριστώ εν των προτέρων παιδιά.
-
Thanks βρε παιδιά, είστε άπαιχτοι.
-
Το κακό είναι πως ενώ ξεκίνησα, σε αντίθεση με την XTRV η AROMA μου ζητάει σε κάθε βήμα της εγκατάστασης να επιλέγω τι θέλω. Οταν έβαλα την XTRV απλά πάτησα install, τα έκανε όλα μόνη της και άντε γειά!!! Επειδή δεν ξέρω και πολλά, υπάρχει αναβάθμιση για την XTRV? ευχαριστώ, Νίκος
-
Τελικά το βρήκα το πρόβλημα. Επρεπε να μπω στο xiaomi-miui.gr απο το mozilla και όχι απο το εικονίδιο του κινητού. Τώρα δείχνει να κατεβαίνει κανονικά. ευχαριστώ παιδιά.
-
ok, θα το δοκιμασω, thanks!
-
Μου βάζετε δύσκολα...
-
Εχω γίνει κουραστικός, το ξέρω, αλλά απο το: Loading site please wait... που προσπαθω να το κατεβάσω, ενω ξεκινά, ύστερα απο λίγο σταματα να κατεβαίνει. Μπορώ να κατεβάσω την καινούργια ROM απο αλλού? ευχαριστώ, Νίκος
-
Ok. Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες δίνετε. Νίκος
-
Παράθεση από makis1024: “Loading site please wait... ” Καλημέρα Εχω την XTRV. Πειράζει εάν βάλω την ΑRΟΜΑ? thanks Νίκος
-
Γειά χαρά σε όλους Απο πού μπορώ να κατεβάσω την XTRV-8.8.16 ROM (MIUI 10)? Εχω αυτή την στιγμή την Εκδοση Android 6.0.1 MIUI έκδοση MIUI 9 by xiaomi-miui.gr 8.4.19 | BETA Περιμένω νέα σας? ευχαριστώ, Νίκος
-
Τελικά έκανα το εξής. Πατόντας συνεχόμενα το power, πάτησα το: Recovery WIPE - system - data - cache INSTALL - rebbot after install
-
Κάποιος να μου θυμίσει πως περνάω την καινούργια ROM? Την πρώτη την είχα περάσει πρίν απο καιρό. Τώρα θα είναι η δεύτερη. thanks
-
Είσαι φοβερός, ο ένας και μοναδικός. thanks!!!
-
Εγώ έχω όμως το ΚΑΤΕ και όχι το KENZO. Πειράζει?
-
Ευχαριστώ, πάρα πολύ!!!