Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα μια που βρήκα κάποιον, αν έχεις χρόνο. Πάτησα 2-3 φορές το Miui version και αν κατάλαβα καλά ενεργοποιησα τα developer options. Τι είναι αυτό μην κάνω καμιά παπαρια μέχρι να διαβάσω λίγο το forum να ενημερώσω. Μπορώ να το απενεργοποιησω πάλι? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@mike κι εγώ νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά αν θες να παραγγείλεις από κει ντε και καλά, μπορείς να τους ζητήσεις να σου εγγυηθούν γραπτώς με mail ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι αναλαμβανουν πλήρως τα έξοδα του τελωνείου. Κι αν δεχτούν, παραγγέλνεις. Πληρώνεις φυσικά με PayPal, κι έχει ο θεος! Αλλά προσωπικά το βλέπω χλωμό.
-
Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις χθες παρέλαβα το redmi 4x και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ στην εφαρμογή επαφές να του δώσω επιλογή να μου τραβήξει επαφές κι από αλλά σημεία εκτός του Gmail το οποίο έχω κάνει ήδη. Στο προηγούμενο τηλ είχα ενοποιησει επαφές από Facebook, Yahoo, LinkedIn, tweeter, Outlook. Κυρίως με ενδιαφέρουν οι επαφές από το Outlook γιατί το προηγούμενο τηλ ήταν windowsphone και όλες μου οι επαφές είναι εκεί Ευχαριστώ
-
αγορα νεου κινητου
ioaman - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝα με συγχωρείς ρε φιλαράκι, και με το συμπάθιο δηλαδής, και χωρίς παρεξήγηση βέβαια, αλλά με μοναδικό κριτήριο επιλογής κινητού ''θέλω κάτι να μοιάζει με iPhone'', το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να κάνεις μια μικρή θυσία, να πουλήσεις το ένα σου νεφρό και να περιμένεις να πάρεις το iPhone 8! Απ' ότι λένε το τηλέφωνο θα μασάει!!!
-
Παράθεση από vrs5: “Όσο θέλει χρεώνει το κάθε κατάστημα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς γι 'αυτό. Γι 'αυτό ονομάζετε ελεύθερη αγορά. ” Ναι εντάξει συμφωνώ, η απορία μου όμως είναι αν τα παραπάνω χρήματα τα πληρώνεις απλώς κερατιατικα για την ίδια παρεχόμενη υπηρεσία ή εάν έχουν κάποια διαφορά όσον αφορά την σιγουριά που σου προσφέρουν =============== Σεπ 1st 2017, 12:31am =============== 6,84€ για το redmi 4x από banggood
-
Καλημέρα κι από μένα και καλώς σας βρήκα. Σαν νέος και άσχετος χρηστης έχω μια απορία. Πριν μερικές μέρες παράγγειλα από banggood το redmi 4x με official rom (στο screenshot έλεγε ότι υποστηρίζει και ελληνικά). Μόλις το παραλαβω πρέπει να κάνω κάτι? Υπάρχει λόγος να βάλω Ελληνική rom εφόσον υποστηρίζει Ελληνικά ? Γιατί σε κάποιο three εδώ διαβάζω διαφορα για ενέργειες πριν τη χρήση, για ξεκλείδωμα boot loader, για αλλαγή rom κ.α που μου φαίνονται πιο κινεζικα κι από το xiaomi!!! Εάν βάλω τη sim,…