Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.
-
Καλησπερα στην ομαδα Εχω βαλει μια εφαρμογή και εχω καποια προβλήματα με την εφαρμογη. Στην επικοινωνία που είχα με την ομάδα developers μετά από πολλή συζήτηση κατέληξαν να μου πουν ότι ευθύνεται το ότι έχω ρουτ την συσκευή μου. Αφού πέρασα update της ρομ μου, μετά το root δεν υπήρχε ποια. Συνέχισα να έχω προβλήματα με την εφαρμογή πάλι, μετά απο νεα επικοινωνία με τους developers μου απαντησαν το εξης: Παράθεση: “Με κάθε επιφύλαξη αν κάποια συσκευή έχει γίνει root τότε δεν νομίζουμε ότι εφικτή…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ρομς
ΜήνυμαΝαι δεν ειχα παρει backup ομως, δεν ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.
-
ρομς
ΜήνυμαΟποτε παταω wipe --> advance wipe --> και τσεκαρω dalvik/art cache και cache? =============== Σεπ 24th 2017, 3:31pm =============== Πρεπει να εγινε μαλακια...μου ζηταει παλι να βαλω κωδικους και τετοια
-
Αντε να δουμε!
-
ρομς
ΜήνυμαΩραία εγώ μπήκα σε recovery τωρα τι πρεπει να κανω στο επόμενο βήμα; wipe;
-
ρομς
ΜήνυμαΣτο μενού έβλεπα περισσότερα στα ελληνικά σε σχεση με τωρα =============== Σεπ 23rd 2017, 11:54pm =============== Καλησπερα και παλι... Πριν λιγες μερες μου ηρθε μεσω email αυτη η ρομ "XTRV-Stable V.8.5.6.0 ROM για το RedMi Note 4 (Nikel)". Εγω φοραω την "XTRV - 8.5 stable 8.5.2.0". Μπορω να την περασω χωρις να χασω τα δεδομενα μου, δηλαδη σαν update;
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΝαι το γνωριζω αυτο για το tracking, thanks πάντως για την ενημερωση
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΑυτό λέει στο my orders shipping method belgium post
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμαunregistered air mail. Μπορω να κανω αλλαγη στον τροπο αποστολης;
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΔεν πειράζει όλο και κάτι θα προκύψει στην πορεία! =============== Σεπ 16th 2017, 8:16pm =============== Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box -$71.99 Online Shopping| GearBest.com Παράγγειλα αυτό με κουπόνι στα 51€. Λέτε να πληρώσω τελωνείο;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από BiLLyTheRoBoT: “Καλησπέρα!! Σε redmi note 4 ποτε να την περιμένω; ” Για το Redmi PRO (Omega) & Redmi Note 4 (Nikel) περιμένουμε διορθωμένο Source μετά την απόσυρση που έγινε από την Κίνα. ” Δεν σε πολυ καταλαβα αλλα οκ...θα περιμενω!!
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας!! Ψάχνω ένα android tv box να παραγγείλω από εξωτερικό.. έχετε να προτείνεται κάτι καλό; Ευχαριστω
-
Καλησπέρα!! Σε redmi note 4 ποτε να την περιμένω;
-
parental control
ΜήνυμαΕγινε θα τα ψαξω και θα δω το αποτελεσμα