Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 98.

• parental control

BiLLyTheRoBoT - - Google Play Store

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Για δοκίμασε αυτό από το Google Play - - - > AdGuard ” Έγινε θα το δοκιμάσω και θα σου πω Παράθεση από Bodai: “Ποια rom εχει το εν λόγω tablet? ” Δεν εχω ιδεα δεν ειναι δικο μου ενα turbox ειναι μιας γνωστης μου =============== Ιουλ 30th 2017, 10:45pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Ποιο τάμπλετ είναι ? Με ποια έκδοση android ? Λογικά θέλεις να το δώσεις σε παιδί για να παίζει και θες να έχεις τον έλεγχο... θέλει αρκετό ψάξιμο γιατί πολλές εφαρμογές δεν κάνουν όσα…

• parental control

Μήνυμα

Δεν είναι για εμένα ρε συ αλλα για παιδακι

• parental control

Μήνυμα

Καλησπερα σας... Ψαχνω να βρω τον καλύτερο τρόπο ώστε να μπλοκάρω σε ταμπλετ το ακατάλληλο περιεχόμενο είτε κάποιο site είτε εφαρμογή. εννοείται οτι το ταμπλετ δεν ειναι ρουτ. Τι εχετε να προτείνετε; ευχαριστω εκ των προτερων

• ρομς

BiLLyTheRoBoT - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Ναι αμέ απλώς μου φαίνεται κάπως διαφορετική σχετικά με την προηγούμενη την official που ειχα. Δεν ξέρω αλλά δεν είναι ολα στα ελληνικά και με παραξενεύει

• ρομς

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ τον φιλο @George Kaggelaris για την πολύτιμη βοήθεια του.

• ρομς

Μήνυμα

Οποτε κατεβαζω αυτην εδω που ξεχασα να αναφερω πριν [Ενημέρωση 17/7/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Και μετα παω στον οδηγο στο βημα που λεει τρεχω το cmd με shift και δεξι κλικ και συνεχιζω απο εκει; Ενα αρχειο "mipcsuite" που λεει να κατεβασω το χρειαζομαι;

• ρομς

Μήνυμα

ουαου ευχαριστω...εγω που εχω εγκαταστήσει τους drivers στο λαπτοπ απο τον δικο σου οδηγο μπορω να αποφυγω καποια βήματα απο τον οδηγο; =============== Ιουλ 23rd 2017, 7:36pm =============== αυτήν εδω έβαλα να κατεβαίνει για τελευταία σωστα;

• ρομς

Μήνυμα

γιατι δεν εχω παρει ενημερώσεις εδω και κανενα μηνα; =============== Ιουλ 19th 2017, 11:33pm =============== Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από BiLLyTheRoBoT: “Καλησπερα και απο εδω. Λοιπόν επειδή δεν το κατέχω τρελά το άθλημα θα ήθελα να μάθω: 1) ποιες είναι οι official roms και ποιες οι unofficial 2) Ξεκλειδωμα bootloader χρειαζεται και στις δυο περιπτωσεις official kai unofficial 3)Βάζοντας νεα rom θα χρειαστω factory reset; 4)το δικο μου φοραει "MIUI 8 Global 7.6.8 Beta", υπαρχει πιο καινο…

• Ωραία το ξεκλείδωσα!!

• ρομς

Μήνυμα

Καλησπερα και απο εδω. Λοιπόν επειδή δεν το κατέχω τρελά το άθλημα θα ήθελα να μάθω: 1) ποιες είναι οι official roms και ποιες οι unofficial 2) Ξεκλειδωμα bootloader χρειαζεται και στις δυο περιπτωσεις official kai unofficial 3)Βάζοντας νεα rom θα χρειαστω factory reset; 4)το δικο μου φοραει "MIUI 8 Global 7.6.8 Beta", υπαρχει πιο καινουρια απο αυτη; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις γενικά αλλά δεν πολύ ασχολούμαι με κινητά και ψάχνομαι κάθε φορά edit: [Ενημέρωση 17/7/2017] H νέα λίστα με τις ST…

• Του @George Kaggelaris δοκίμασα πρώτο και έπιασε! =============== Ιουλ 19th 2017, 10:10pm =============== Τι διακινδυνεύω ξεκλειδώνοντας τον bootloader; Μου λεει κατι οτι κινδυνευουν να κλαπουν τα αρχεια οτι το δαχτυλικό αποτύπωμα και αλλα ειδη προστασιας δεν θα ειναι πλεον ασφαλη. τι ισχυει απο ολα αυτα;

• Απλός με μπερδεψε λίγο ο οδηγός με αυτό στο εξης: Λέει Παράθεση: “ Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, θα πρέπει να βάλουμε το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας fastboot. Ανοίγουμε παράθυρο εντολών (CMD) ως διαχειριστές και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή: ” Εγω προσπάθησα να το βάλω σε fastboot με τον συνδυασμό των πλήκτρων και μετα να εκτελεσω την εντολη στο cmd αλλα τελικα εκτελώντας την εντολη πρωτα το βαζει ο υπολογιστης σε fastboot. Aπλός μετα οταν …

• Για να βαλω το κινητο σε fastboot ειπαμε οτι για μενα κραταω πατημενο το volume down και καπακι το power. Σωστα; Πρεπει να ειναι συνδεμενο με τον υπολογιστη το κινητο για να μπει;

• Και μετα κανω και αυτο Παράθεση: “MediaTek PreLoader USB VCOM ή MediaTek DA USB VCOM ή Mediatek USB Port (MTK Only) ” μιας και εχω με το mediatekς;

• Καλησπέρα. Λοιπον βλεπω οτι εχει αναγνωρισει κανονικα το λαπτοπ μου το κινητο. Δεν εχω καταλαβει στον οδηγο τι ειναι αυρο που λεει απο το σημειο Παράθεση: “Android Bootloader Interface (MTK & Qualcomm) Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, θα πρέπει να βάλουμε το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας fastboot. Ανοίγουμε παράθυρο εντολών (CMD) ως διαχειριστές και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή: ” και κάτω; Ευχαριστω πολυ

• εγινε κομπλε ευχαριστω

• Ναι σβηστό φιλε μου Μηπως θελει απο καποι συγκεκριμενο ποσοστο μπαταριας και πανω για να γινει αυτο;

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από BiLLyTheRoBoT: “καλησπερα μαγκες!! Λοιπον θα κανω μια χαζη ερωτηση αλλα δεν γινεται....λοιπον παταω power button και volume down ταυτοχρονα αλλα δεν γινεται τιποτα... μηπως θελει καποια ωρα πατημενα; ” Ναι θέλει κάποια δευτερόλεπτα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το μονο που κανει ειναι μετα απο 10 σεκοντ να ξεκιναει παλι κανονικα

• καλησπερα μαγκες!! Λοιπον θα κανω μια χαζη ερωτηση αλλα δεν γινεται....λοιπον παταω power button και volume down ταυτοχρονα αλλα δεν γινεται τιποτα... μηπως θελει καποια ωρα πατημενα;