Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕχει βγει καινουριο mi flash unlock tool? γιατι στο αρχικο θεμα εχει ενα του νοεμβριου; Λοιπον βρηκα πιο καινουριο και βαζω τα στοιχεια μου και τσεκαρει εαν εχω τα δικαιωματα και μετα μου λεει οτι δεν υποστηριζει την συσκευη μου. τι κανω; =============== Ιουλ 16th 2017, 7:06pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40179/ Μου βγαζει αυτο το μηνυμα;
-
ρομς
ΜήνυμαΔεν ξερω αν ειδες το edit που εκανα; Μήπως έχει λήξει εκείνη η αδεια που ειχα παρει και πρεπει να βγαλω καινουρια;
-
ρομς
ΜήνυμαΚαλησπερα. Λοιπον ειχα ξεκινησει παλαιοτερα την διαδικασια ξεκλειδωματος του bootloader και εφτασα μεχρι το σημειο που λαμβανω το εξης μηνυμα στο κινητο "you ve been granted the permission to unlock your device". - Απο εκει και περα τι κανω επειδη δεν θυμαμαι; - Θελω να περασω την ελληνικη ρομ αλλα δεν γνωριζω το πως και να το κανω ρουτ. ευχαριστω εκ των προτερων edit: Θα ακολουθήσω αυτήν εδω την διαδικασια; Ξεκλείδωμα του Bootloader. επισης μηπως εχει ληξει η αδεια που ειχα παρει και χρειαζεται…
-
Παράθεση από geotzia: “Δοκίμασε και το fx file explorer πολύ καλό και εύκολο... Εμένα μου έλυσε το ίδιο θέμα,πάντως δεν πιστεύω ότι είναι η sd. To documents το ενεργοποίησες που σου γράφει και ο Γιώργος πιό πάνω; ” Ωραια θα το δοκιμάσω. Ναι τα έχω ενεργοποιήσει Παράθεση από NasDriver: “Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω, έχεις κάνει format την sd card μέσα από το κινητό ? ” αμε την εχω κανει φορματ απο το κινητο. Χθες πάντως μετέφερα μια χαρα κατι αρχεια mp3 απο τον υπολογιστη στην sd και τωρα που δο…
-
Μολις προσπαθησα να δημιουργησω φακελο συνδεοντας το κινητο στον υπολογιστη και τον πηρε κανονικα. Πως γινεται αυτο; =============== Ιουλ 16th 2017, 12:43pm =============== Καλημερα Το πρόβλημα παραμένει, αλλα ειναι λιγο δύσκολο να το περιγράψω. Προσπαθώ να μεταφέρω φακέλους από την εσωτερική μνήνη στην sd και δεν γινεται απο το κινητο, ενω με το κινητο συνδεμενο στον υπολογιστη το καταφερνω. Επισης δοκιμασα να μεταφερω ενα αρχειο zip και το μετέφερε κανονικά αλλα μετα δεν μου το εκανε αποσυμπιε…
-
Να δοκιμάσω να βαλω καποιον αλλο file explorer; εχω τον μαμισιο
-
Οχι φιλε μου δυστυχώς δεν εγινε τιποτα. Επισης καθε φορα που παω να κανω ανανεωση απο την εξερευνηση μου ζηταει να βαλω το μοτιβο ξεκλειδωματος και σκεφτομαι μηπως γινεται τιποτα με θεμα ασφαλειας
-
Καλησπερα σας Πρόσφατα αγόρασα την εξης microSd Sandisk Ultra microSDXC 64GB Class 10 with Adapter (80Mb/s) - Skroutz.gr και εχω το εξης προβλημα. Ενω την αναγνωριζει κανονικα δεν με αφηνει να δημιουργησω φακελους, μου γραφει αδυναμια δημιουργιας φακελου. Τι συμβαινει; Μηπως δεν κανω κατι σωστα εγω; edit: ξέχασα να αναφέρω οτι το σύστημα δημιουργεί απο μονο του φακελους μεσα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “βρε δεν τα διαβάζει κανένας άνθρωπος, εκτός και αν έχουν μάθει στον server όπου φτάνουν τα μηνύματα, να αξιολογεί αυτός ποια περνάνε και ποια κόβονται!!!! ” χαχαχα οκ =============== Ιαν 6th 2017, 4:43pm =============== οκ έφυγε η αιτηση
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “καλός είναι κύριε πρέσβη μας!! ” Είναι σωστα γραμμενο γιατι δεν τα παω καλα με την γραφη λογο δυσλεξιας;
-
ΜήνυμαΤο ονομα μου πρεπει να ειναι αληθινο; επιθετο και λοιπα; ποιος ειναι ενας αληθινος λογος; δεν το καταλαβαινω αυτο =============== Ιαν 6th 2017, 4:15pm =============== αυτος ο λογος I would like to unlock my device because I want to get rid of advertisements in order to have more comfortable enjoyment πως σας φαινεται;
-
ΜήνυμαΕ αυτό λεω και εγω αυτόν τον οδηγο διαβάζω Αλλα την εικονα που προσθεσα παραπανω δεν μου την δειχνει καπου μεσα ο οδηγος ας την ξαναβαλω την εικονα αλλη μια φορα 786876.JPG εδω στον οδηγο λεει αλλα 67576576576.JPG
-
Μήνυμαεδω Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] λεει αυτα "Αφού τρέξουμε το Unlock Tool ένα από τα παρακάτω σενάρια θα προκύψει: ΣΕΝΑΡΙΟ 1. Είτε θα κάνουμε αποδοχή στο πρώτο τρέξιμο της εφαρμογής, και θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία του ξεκλειδώματος ή ΣΕΝΑΡΙΟ 2. Πρέπει απλά να κάνουμε μια αίτηση προς τη Xiaomi και να περιμένουμε να μας αποσταλεί το οκ μέσω μηνύματος στο κινητός μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να ξεκ…
-
Μήνυμανομιζω πως οχι...ξεκίνησα να κανω την διαδικασια που λεει στο πρωτο ποστ . πριν λιγο ειναι η πρωτη φορα που ετρεξα το mi unlock
-
Μήνυμακαλησπερα σας μου βγάζει αυτο εδω οταν συνδέθηκα στον mi unlock 786876.JPG στο αρχικό ποστ δεν αναφέρει κάπου αυτό το βημα τι κανω;
-
ρομς
ΜήνυμαΛοιπον καλημερα Για να βάλω αλλη ρομ πχ την ελληνική θα πρέπει να κανω οπωσδήποτε unlock bootloader; Η ελληνικη ρομ ειναι official;
-
ρομς
Μήνυμαοοοο ευχαριστω θα τα κκοιταξω! εκανα εγγραφη στο mi account Το πλει στορ μια χαρα μου ειναι, τι εννοεις εσυ; Απλως ηθελα να το κανω και ρουτ για να ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις με το adway γιατι μου σπανε τα νευρα
-
ρομς
Μήνυμααλανια καλησπερα σας και καλη χρονια να εχουμε ειμαι καινούριος εδω γιατι μολις πριν δυο βδομαδες πηρα και το κινητο και θα χρειαστώ την πολυτιμη βοηθεια σας Καταρχην να ξεκαθαρίσω οτι δεν σκαμπάζω και πολλα απο τα "βαθια μονοπατια" των smartphone πριν ειχα lg g2 που απλος του ειχα περάσει ευρωπαϊκή ρομ και το ειχα ρουτ μονο αυτα τωρα εδω γινεται λιγο χαμος με το redmi note 4 .... Ας ξεκινησουμε με τα στοιχεια του Screenshot_20170103000000792_com.and.png εδω βρηκα αυτην την ρομ en.miui.com/downl…