Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
καλή επιτυχία σε όλους και από μένα!!!
-
Mail - Email app [SOLVED]
maxamch68 - - MIUI Store
ΜήνυμαΕίναι όμως λίγο δύσκολο στη διαγραφή μηνυμάτων. Έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mail - Email app [SOLVED]
maxamch68 - - MIUI Store
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ή να με ενημερώσετε ποια θεωρείτε καλή εφαρμογή για e-mail; Ρωτάω γιατί τώρα τελευταία το outlook έχει αρχίσει να κάνει "νερά". Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρών και εγώ στην ψηφοφορία ως maxam68
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΧρόνια πολλά. Αρχίζεις με official rom, ξεκλείδωμα του bootloader, και μετά επιλέγεις ποια από τις ελληνικές εκδόσεις θέλεις (dev, stable). Υπάρχουν οδηγοί, και αν τους ακολουθήσεις προσεκτικά, θα έχεις καινούργιο κινητό, χωρίς προβλήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι. Όλα οκ. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, Πόσο ασφαλές είναι μετά από backup με twrp, να κάνω restore μόνο το data και όχι το system και το boot; Το ρωτάω γιατί εχθές πέρασα την νέα xtrv stable rom, και μετά από το restore (για να μη χάσω εφαρμογές κλπ), στο about της συσκευής μου ξαναγράφει xtrv beta1...developer. Σας ευχαριστώ για την απάντηση
-
Καλησπέρα. Μια μικρή βοήθεια θα ήθελα: Έβαλα την rom, έκανα εγκατάσταση από την αρχή (νέα συσκευή), και μετά πήγα να κάνω restore από το twrp backup. Έκανα restore to data και το system αλλά όχι το boot. Έκανα πατάτα; Είναι κολλημένο στην αρχική οθόνη (με τις τρεις τελείες) πολύ ώρα. Ούτε μπορώ να μπω σε twrp με vol+ και power. Παρακαλώ Βοήθεια!!!!!!
-
Wheather widget
ΜήνυμαΉθελα να προσθέσω, αλλά δεν πρόλαβαν, ότι από προχθές άλλαξα τρεις φορές τη rom εξαιτίας αυτού..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Wheather widget
ΜήνυμαΕυχαριστώ και συγγνώμη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Wheather widget
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχει κανείς πρόβλημα με το μαμίσιο wheather widget; Εδώ και δύο μέρες δεν μπορεί να συνδεθεί λέει, ενώ συνδέομαι κανονικά από email και chrome Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα έχουμε update για redmi note 3 (henessey); Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγαπητέ @gkalen Με ποιο τρόπο θα μπορούσα να εγκαταστήσω την δική σου stable rom, και να μη χάσω δεδομένα και εφαρμογές; Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου Υ.Γ. Φοράω την GTV 8.0.2.0, με ξεκλείδωτο bootloader και twrp...
-
Root
ΜήνυμαΚαλημέρα, Μπορώ να κάνω το τηλέφωνο un-root; Τώρα είναι root
-
Mi pc suite
ΜήνυμαΝαι. Βγάζει ένα μικρό παράθυρο, και γράφει click ok to begin και αφού το πατήσω, το κλείνει και τίποτα. Ποιά είναι η version που πρέπει να είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi pc suite
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το mi pc suite. Με τίποτα! Έχω win10 στο pc. Καμιά ιδέα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk